Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

oyy benımde boynumdan dogru bı baş agrısı var aslında boynum ağrıyor ama basıma vuruyor saf gibiyim bugun

bende de dün vardı baş ağrısı bu gün de azcık var havada buz gibi işyerinde de soğuk kaloriferleri yakmamışlar donduk burda artık yakılacak vakit geldi yavaş yavaş
akşama elektrikliyi yakarım bende sanırım
izmirde hava nasıl kadriye?

burası daha guzel canım kurbana dogru kurarız bız sobayı bıde bıızm oda guneş aılıyor oyuzden istemz şimdi soba.

ne güzel biz ekimi çıkarmadan yakarız sanırım kaloriferleri yoksa ben çok üşüyorum donarım heralde :)

Kızlar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM. Çok şükür az evvel öğrendim daha çok yeni olduğu için kese görünmedi.İleriki haftalarda kısmetse görürüz. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Aminnnnn

tebrik ederim canımm allah sağlıcakla kucağına almayı kısmet etsin

benım goguslerım çok şişti yayanıyor goguslerım bıde damarlarım çıkmış belli oluyor.normalde gogus hasasıyetım olmadıgı için çok tohaf geliyor canım çok acıyor ya ne ilaçmiş kardeşim bunlar böleya dengem değişti

Vee sonunda 136 dan 3368 e yükselen b-hcg değerlerimle hamişliğimi ilan itmekten gurur duymaktayımmmmm. Allahhh herkesi bu mutlulukla en kısa zamanda kavuşturur umarımmmm :Saruboceq:

güzel anneler beni de aranıza alırmısınız bende hamileyiiimmm..çok mutluyum..Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…