- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #42.841
oyy benımde boynumdan dogru bı baş agrısı var aslında boynum ağrıyor ama basıma vuruyor saf gibiyim bugun
bende de dün vardı baş ağrısı bu gün de azcık var havada buz gibi işyerinde de soğuk kaloriferleri yakmamışlar donduk burda artık yakılacak vakit geldi yavaş yavaş
akşama elektrikliyi yakarım bende sanırım
izmirde hava nasıl kadriye?
ne güzel biz ekimi çıkarmadan yakarız sanırım kaloriferleri yoksa ben çok üşüyorum donarım heralde :)
Kızlar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM. Çok şükür az evvel öğrendim daha çok yeni olduğu için kese görünmedi.İleriki haftalarda kısmetse görürüz. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Aminnnnn
bitanem öncelikle geçmiş olsun..
senin durumunda olupta hamiş kalan çok arkadaşımı bilirim.. oyüzden hiç moralini bozma.. hatta şuan birinin 6aylık oğluşu var..
yanlız hamişliğinin erken öğrenilmeli düşükler konusunda en büyük önlem.. daha test yapar yapmaz hemen dr a gitmek gerek.. onlar gerekli hap veya iğne tedavisiyle bebişin tutunmasını sağlıyorlar.. diye biliyom bende..
o yüzden sakın ümitsizliğe kapılma..
bi de şöyle düşün.. genelde poroblemli bebekler düşermiş. doğsalar sakat olsalar dahamı iyi.. hem onlara ömür boyu üzüntü hem bize.. oyüzden geç olsun sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eğer tahmini adet tarihini verirsen senide listemize ekleriz eğer istersen tabi..
bu ay olmadı ama ben inanıyorum 2009 yılını hamiş olarak kapıtıcan.. :CüvCüv:
ayy sağol canım çok moral verdin bana.bilmiyorum senin durumunu ama anlatırsan sevinirim.ben de şimdi adetliyim.adetin 3.günü yapılan testler varmış onları yaptırıcam bir de.kanda pıhtılaşma ile ilgili test kalcak.onu da bi yaptırsam içim rahatlıycak.o da üniversite hastanesinde oluyo.dediğin gibi önceden önlem çok önemli düşüklerde.benim kociş biraz kaderci olduğu için onu zor ikna ettim önceden test olmaya.profösöre gitmeyi düşünüyorum ama,önemli olan şuan önemli testleri yapıp burdaki doktoruma göstermek .kalamıyo gibi bi problemim olsa gideyim diycem ama,gerçi 3,4 ay daha bekleyip eğer kalamazsam kesin gitces.üff yaa kendi doktorum kendim olmaya başladım artık,:roflol:
adet tarihim 29 kasım
senin durumunda olupta hamiş kalan çok arkadaşımı bilirim.. oyüzden hiç moralini bozma.. hatta şuan birinin 6aylık oğluşu var..
yanlız hamişliğinin erken öğrenilmeli düşükler konusunda en büyük önlem.. daha test yapar yapmaz hemen dr a gitmek gerek.. onlar gerekli hap veya iğne tedavisiyle bebişin tutunmasını sağlıyorlar.. diye biliyom bende..
bi de şöyle düşün.. genelde poroblemli bebekler düşermiş. doğsalar sakat olsalar dahamı iyi.. hem onlara ömür boyu üzüntü hem bize.. oyüzden geç olsun sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eğer tahmini adet tarihini verirsen senide listemize ekleriz eğer istersen tabi..
canım bişi sorucam benim ilk düşüğümden sonra adet tarihim baya bi uzun süre sonra gelmişti.ama şimdi tam 30 gün sonra geldi bu normal mi sizce.düşüklerden sonra 40.gün falan sonra gelmesi gerekmiyo mu.bilen varsa cevaplasın lütfen.
canım bir düşük değil de iki düşük sonrası sağlıklı bişekilde hamileliği süren varmı tanıdığın.düşüklerin sebebi neymiş onları öğrenirmisin bana canım.
ya kızlar
bişey sorcam
hamilelikte gerçekten göz bebkleri büyümesi doğrumu
cevap
ayy canım ben ''bu ay olmadı ama ben inanıyorum 2009 yılını hamiş olarak kapıtıcan.. :CüvCüv:'' bana sööledin sanmıştım:)hemen de üzerime alındım yani.
Vee sonunda 136 dan 3368 e yükselen b-hcg değerlerimle hamişliğimi ilan itmekten gurur duymaktayımmmmm. Allahhh herkesi bu mutlulukla en kısa zamanda kavuşturur umarımmmm :Saruboceq: