Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

mrh,arkadaşlar ben de durumumu anlatayım sizlere,
ben 28 yaşında 2 yıl 4 aylık evliyim .ilk 6 ay doğum kontrol hapıyla korunduk.3 ay da doğum kontrol hapının etkisi geçsin diye bekledik.sonraki ikinnci ayım da hamile kaldım.ama kimyasal gebelik geçirdim.yani düşük.kürtaj olmadan.1 ay korunma verdi doktor.korunduk.sonraki 6 ay boyunca da bazı problemlerden dolayı korunmadık ama düzenli olarak olmadı.nisanda düşük yapmıştım.tam 6ayı da sayarsak tam 13 ay sonra tekrar hamile kaldım.ve geçen ay yine bir düşük yaşadım.kendiliğinden kürtaj olmadım.çünki parça kalmamıştı .iki ayrı doktora gitmiştim..kanama da normal bir şekilde herzamanki gibi sürmüştü.doktorlar bi çok test yaptılar hepsi normal çıktı.3,4 ay kalamazsam iyi bir profösöre gidices.sizler ne diyorsunus.benim durumum hakkında.3.hamileleiğim sağlıklı bişekilde yürüycek mi çevrenizde örnekler var mı benim gibi sonra sağlıklı bi şekilde kucağına alan var mı bebişini.çok tedirginim.sanki bi daha hiç kalamıycakmışım ve kalsam da hep düşük olucakmışım gibi geliyo.doktorlar bunun çok normal olduğu nu söylüyorlar.bidaha hamile kaldığımda hemen gidip düşmemesi için tedavi olucaksın dedi. şuan yapılacak bişi yok diyolar.her kadın menopoza kadar 36 kere hamile kalırmış.ama kimse farketmezmiş bunu.1 hafta gecikirmiş adetleri eğer test yapsalar o an pozitif çıkma ihtimali çok yüksekmiş.ama adetleri geldiği için hemen.anlamazlarmı.halbuki düşük yaparlermış o an.çok ümitsizim ben yaaaa.
bitanem öncelikle geçmiş olsun..
senin durumunda olupta hamiş kalan çok arkadaşımı bilirim.. oyüzden hiç moralini bozma.. hatta şuan birinin 6aylık oğluşu var..:emir_bebek:
yanlız hamişliğinin erken öğrenilmeli düşükler konusunda en büyük önlem.. daha test yapar yapmaz hemen dr a gitmek gerek.. onlar gerekli hap veya iğne tedavisiyle bebişin tutunmasını sağlıyorlar.. diye biliyom bende..
o yüzden sakın ümitsizliğe kapılma..
bi de şöyle düşün.. genelde poroblemli bebekler düşermiş. doğsalar sakat olsalar dahamı iyi.. hem onlara ömür boyu üzüntü hem bize.. oyüzden geç olsun sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eğer tahmini adet tarihini verirsen senide listemize ekleriz eğer istersen tabi..

kadriye beni 28 kasıma eklermisin hastalandım
bu ay olmadı ama ben inanıyorum 2009 yılını hamiş olarak kapıtıcan.. :CüvCüv:

gunaydın kızlarrrrr test yapmamam gerek kalmadı kırmızılar gece geldı hayırlısı bakalım umudumuz kasım 29 yazarsanız sevınırım

değiştirdim canım

“”Bİ GÜN DÜNYAYA AİT BÜYÜK Bİ DERDİN OLURSA RABBİN E DÖNÜP, BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ DERDİM VAR DEME, DERDİNE DÖNÜP BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ RABBİM VAR DE””

***Ekim ayının umut dolu yürekleri***

kahvelokum ……….30ekim

*ekim ayı bekleyenleri*

esmeray85………….1 ekim
meral77 …………… 3ekim
bmen ………………4 ekim
33503350 …………. 6 ekim
Cubuk_kraker ……. 10 ekim
Gamzelim.66 ……..10 ekim
Berru89 …………...10 ekim
Arzuu85 ………….. 10 ekim
Birtane …………….10 ekim
Demet3574………...11 ekim
Cnnsnyurt …………11 ekim
Stella……………… 11 ekim
İkramaya …………..14 ekim
Sitaree ……………..14 ekim
Sahipsizada ………..15 ekim
Samyeli26 …………15 ekim
Nedra ……………...15 ekim
Aysen_34 ………...17 ekim
Nevki ……………..18 ekim
Mız mız …………. 19 ekim
Beci ………………23 ekim (buay 2. aşılamasını oldu. çarşambaya kadar değerlerinin yükselmesi için Dualarımız seninle)
Reyoo ……………. 25 ekim
.mavii. …………… 26 ekim
Hayat_34 …………28 ekim
Bafo ………………28 ekim
quzel ………………29 ekim
gyshnky …………...29 ekim
Bilcan……………....???
Richberry ………… ???

***Kasım ayının umut dolu yürekleri***

Şeker pembe………. 1 kasım
Selocan85 ………… 1 kasım
Kukuleta09 ……….. 7 ekim
Papatyanil…………. 5 kasım
Bumuyani…………. 8 kasım (ilk aşılamasını oldu 4 kasım test günü. Dualrımız seninle)
Ekimm ……………..8 kasım
Nurdannurdan ……..8 kasım
Cany ……………… 8 kasım
Merseray …………...9 kasım
Resimimis …………10 kasım
Selecdet_79 ………. 11 kasım
Bijoux …………….. 14 kasım
Bilcan ……………...16 kasım
Nur1111 …………. .20 kasım
Rufeyda Serra ……. 24 kasım
Crocusu …………. 26 kasım
Leylim ……………. 28 kasım
Şekerkız67 …………29 kasım
Ayşeyıldırım…….... ???

**Eylül ayının güzel hamişleri**:nazar:
Relax :CüvCüv:
Acrınsu :CüvCüv:
Gurbetten :CüvCüv:
Tuba20 :CüvCüv:
_berrak :CüvCüv:
Semamehmet :CüvCüv:
Veda_84 :CüvCüv:
Mhtp :CüvCüv:
Xtubisx :CüvCüv:

**ekim ayının güzel hamişleri **:nazar:
ukla :CüvCüv:
essraa :CüvCüv:
forever_14 :CüvCüv:
cosmopoli :CüvCüv:
deren120 :CüvCüv:
Huzeyfe :CüvCüv:
Allah sizleri nazarlardan korusun :Saruboceq::nazar::nazar:a.s.

Adet olan veya aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini adet tarihlerini buraya veya bana özelden yazarlarsa daha sağlıklı bi listemiz olur

NOT: Listemizin asıl sahibi Bumuyani arkadaşımızdır. Ben nöbetçi listeciyim:hulya:

Son düzenleme:
5093gunaydin.gif

ii devam bidenem sen napaannnkaydirigubbakcemile2

kırmızı kürkün hayırlı uğurlu olsun kuşuumopuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız hayırlı cumalar hepinizeee kadriyecimm büyük güne azz kaldı varmı heyacannn gülerr canımm nasılsın bilge ve bebişi bilgin siz nasılsınızz nurtenn nerdesinn şekerrrr Foliklerrr içildi dimiiii bu arada bi geçmişş yapıp geliyimm

Merhabalar, hangi marka gebelik testi kullanıyorsunuz? ben daha önce hiç kullanmadım sizden bilgi alayım dedim.Fiyatları ne kadar ?

“”Bİ GÜN DÜNYAYA AİT BÜYÜK Bİ DERDİN OLURSA RABBİN E DÖNÜP, BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ DERDİM VAR DEME, DERDİNE DÖNÜP BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ RABBİM VAR DE””

***Ekim ayının umut dolu yürekleri***

kahvelokum ……….30ekim

*ekim ayı bekleyenleri*

esmeray85………….1 ekim
meral77 …………… 3ekim
bmen ………………4 ekim
33503350 …………. 6 ekim
Cubuk_kraker ……. 10 ekim
Gamzelim.66 ……..10 ekim
Berru89 …………...10 ekim
Arzuu85 ………….. 10 ekim
Birtane …………….10 ekim
Demet3574………...11 ekim
Cnnsnyurt …………11 ekim
Stella……………… 11 ekim
İkramaya …………..14 ekim
Sitaree ……………..14 ekim
Sahipsizada ………..15 ekim
Samyeli26 …………15 ekim
Nedra ……………...15 ekim
Aysen_34 ………...17 ekim
Nevki ……………..18 ekim
Mız mız …………. 19 ekim
Beci ………………23 ekim (buay 2. aşılamasını oldu. çarşambaya kadar değerlerinin yükselmesi için Dualarımız seninle)
Reyoo ……………. 25 ekim
.mavii. …………… 26 ekim
Hayat_34 …………28 ekim
Bafo ………………28 ekim
quzel ………………29 ekim
gyshnky …………...29 ekim
Bilcan……………....???
Richberry ………… ???

***Kasım ayının umut dolu yürekleri***

Şeker pembe………. 1 kasım
Selocan85 ………… 1 kasım
Kukuleta09 ……….. 7 ekim
Papatyanil…………. 5 kasım
Bumuyani…………. 8 kasım (ilk aşılamasını oldu 4 kasım test günü. Dualrımız seninle)
Ekimm ……………..8 kasım
Nurdannurdan ……..8 kasım
Cany ……………… 8 kasım
Merseray …………...9 kasım
Resimimis …………10 kasım
Selecdet_79 ………. 11 kasım
Bijoux …………….. 14 kasım
Bilcan ……………...16 kasım
Nur1111 …………. .20 kasım
Rufeyda Serra ……. 24 kasım
Crocusu …………. 26 kasım
Leylim ……………. 28 kasım
Şekerkız67 …………29 kasım
Ayşeyıldırım…….... ???

**Eylül ayının güzel hamişleri**:nazar:
Relax :CüvCüv:
Acrınsu :CüvCüv:
Gurbetten :CüvCüv:
Tuba20 :CüvCüv:
_berrak :CüvCüv:
Semamehmet :CüvCüv:
Veda_84 :CüvCüv:
Mhtp :CüvCüv:
Xtubisx :CüvCüv:

**ekim ayının güzel hamişleri **:nazar:
ukla :CüvCüv:
essraa :CüvCüv:
forever_14 :CüvCüv:
cosmopoli :CüvCüv:
deren120 :CüvCüv:
Huzeyfe :CüvCüv:
Allah sizleri nazarlardan korusun :Saruboceq::nazar::nazar:a.s.

Adet olan veya aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini adet tarihlerini buraya veya bana özelden yazarlarsa daha sağlıklı bi listemiz olur

NOT: Listemizin asıl sahibi Bumuyani arkadaşımızdır. Ben nöbetçi listeciyim:hulya:

benide eklermisiniz sayfaniza benimkisi 13 kasim 16 ekimde regl oldum simdi bekliyoz.allahim herkeze bu cuma mubarek gunde yuzune guler insallah ve herkez hamissss olurr

oyy benımde boynumdan dogru bı baş agrısı var aslında boynum ağrıyor ama basıma vuruyor saf gibiyim bugun

X