- 13 Nisan 2009
- 7.255
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #42.801
keşke yakın olsak sizlerle...
hastalandığınızda.. birine ihtiyanız olduğunda, moraliniz bozulduğunda alır çantamı gelirdim hemen...
kadriyemin kafasında durur hiç bişe elletmez hertarafı siler süpürdüm..
nilüfercime, çiğdemcime (özellikle bugün) sarılır ağlardım
bilgecimede dolu giderdim.. şimdi onun canı herşey ister..
vedacımında....
nurtişime benim moralim bozulduğunda giderdim beni neşelendirsin diye...
sevalimi özlediiiimmm onada kapıyı kırar girerdim içeri
şuan aklıma gelenler bunlar diğer arkadaşlarımada çaya giderdim süslenip püslenip...
ahhhhhh keşkeeeee yakın olsak aaah ahh !!!!!!
herkese gunaydın..
Hanımlar Ayşe'den haberiniz var mı ? ayseyildirim'dan baktım geçmiş sayfalarda da göremedim birkaç gündür. onun tarihi 20 Ekim'di.
Günaydın hanımlar... Vallahi bugün öyle yorgun hissediyorum ki kendimi anlatamam... en yakın arkadaşlarımdan biri saat 9 da sezaryene girdi saat 10 a kadar bebişimiz olacak.Hatun hızlı çıktı 2 yılda 2. bebeğini doğuruyor :)
Bende yarın regl olmayı bekliyorum. 2. gününde bal-çörekotu-tarçın karışımına başlayacağım.Bakalım Kasım ayındaki yumurtlama günlerini değerlendirebilecek myiz?
kadriye beni 28 kasıma eklermisin hastalandım
mrh,arkadaşlar ben de durumumu anlatayım sizlere,
ben 28 yaşında 2 yıl 4 aylık evliyim .ilk 6 ay doğum kontrol hapıyla korunduk.3 ay da doğum kontrol hapının etkisi geçsin diye bekledik.sonraki ikinnci ayım da hamile kaldım.ama kimyasal gebelik geçirdim.yani düşük.kürtaj olmadan.1 ay korunma verdi doktor.korunduk.sonraki 6 ay boyunca da bazı problemlerden dolayı korunmadık ama düzenli olarak olmadı.nisanda düşük yapmıştım.tam 6ayı da sayarsak tam 13 ay sonra tekrar hamile kaldım.ve geçen ay yine bir düşük yaşadım.kendiliğinden kürtaj olmadım.çünki parça kalmamıştı .iki ayrı doktora gitmiştim..kanama da normal bir şekilde herzamanki gibi sürmüştü.doktorlar bi çok test yaptılar hepsi normal çıktı.3,4 ay kalamazsam iyi bir profösöre gidices.sizler ne diyorsunus.benim durumum hakkında.3.hamileleiğim sağlıklı bişekilde yürüycek mi çevrenizde örnekler var mı benim gibi sonra sağlıklı bi şekilde kucağına alan var mı bebişini.çok tedirginim.sanki bi daha hiç kalamıycakmışım ve kalsam da hep düşük olucakmışım gibi geliyo.doktorlar bunun çok normal olduğu nu söylüyorlar.bidaha hamile kaldığımda hemen gidip düşmemesi için tedavi olucaksın dedi. şuan yapılacak bişi yok diyolar.her kadın menopoza kadar 36 kere hamile kalırmış.ama kimse farketmezmiş bunu.1 hafta gecikirmiş adetleri eğer test yapsalar o an pozitif çıkma ihtimali çok yüksekmiş.ama adetleri geldiği için hemen.anlamazlarmı.halbuki düşük yaparlermış o an.çok ümitsizim ben yaaaa.
caım benim bu konuda hiç bir bilgim yok benimde birtane düşüğüm var dr banada aynı şeyleri demişlerdi ilk çocuk düşer bütün kadınlar düşürür ama farkına varmaz demişti
inşallah rabbim bizimde muradımızı verir rabbim yardımcımız olsun...