Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

keşke kuşummmmm
ama gönüllerimiz bir öyle diil mi
herzaman beklerim Ankaraya yolun düşerse canım benim
bi telefon kadar uzağındayım
ne zaman istersen canım :içelim:

Hanımlar Ayşe'den haberiniz var mı ? ayseyildirim'dan baktım geçmiş sayfalarda da göremedim birkaç gündür. onun tarihi 20 Ekim'di.

hepiniz nasılsınız kızlarrrropuyorumnanaktan

kadriyem nasılsın gülüm.. varmı karın bölgende gaz ve ağrı

Tatlım iyiyiz biz hamdolsun ara midemiz bulansa yansada geçecek bugünler diyerek sabr ediyoruz

Sen nasılsın bakalım ?

Hanımlar Ayşe'den haberiniz var mı ? ayseyildirim'dan baktım geçmiş sayfalarda da göremedim birkaç gündür. onun tarihi 20 Ekim'di.

canım sana özelden mesajda attım ama problemliydi site gelmedi sanırım ben regl oldum malesef bu ay ilaç filan kullanmıyorum bakalım hayırlısı

günaydınn kızlar nasılsınızz bakimm hava kapalı içimde kapalıı yaa canım sıkkın nedense bilgenin ve diğer hamişlerin yerinde olmak isterdim valla bu sıkıntı göbişimi tutunca geçerdiii offf offff bu arada Folikler içildimiiii

ahh be canım oda bişeymi (2 yılda 2 bebek) bizim bir tanıdık birkaç yıl önce hamileydi yeni yılın ilk günleri bebeği doğdu sonra kazara tekrar hamile kaldı aynı yılın aralık ayı son günleri ikinci bebek doğdu 1 yılda 2 bebek bebişlerin doğum yılı aynıydııı akannehir

mrh,arkadaşlar ben de durumumu anlatayım sizlere,
ben 28 yaşında 2 yıl 4 aylık evliyim .ilk 6 ay doğum kontrol hapıyla korunduk.3 ay da doğum kontrol hapının etkisi geçsin diye bekledik.sonraki ikinnci ayım da hamile kaldım.ama kimyasal gebelik geçirdim.yani düşük.kürtaj olmadan.1 ay korunma verdi doktor.korunduk.sonraki 6 ay boyunca da bazı problemlerden dolayı korunmadık ama düzenli olarak olmadı.nisanda düşük yapmıştım.tam 6ayı da sayarsak tam 13 ay sonra tekrar hamile kaldım.ve geçen ay yine bir düşük yaşadım.kendiliğinden kürtaj olmadım.çünki parça kalmamıştı .iki ayrı doktora gitmiştim..kanama da normal bir şekilde herzamanki gibi sürmüştü.doktorlar bi çok test yaptılar hepsi normal çıktı.3,4 ay kalamazsam iyi bir profösöre gidices.sizler ne diyorsunus.benim durumum hakkında.3.hamileleiğim sağlıklı bişekilde yürüycek mi çevrenizde örnekler var mı benim gibi sonra sağlıklı bi şekilde kucağına alan var mı bebişini.çok tedirginim.sanki bi daha hiç kalamıycakmışım ve kalsam da hep düşük olucakmışım gibi geliyo.doktorlar bunun çok normal olduğu nu söylüyorlar.bidaha hamile kaldığımda hemen gidip düşmemesi için tedavi olucaksın dedi. şuan yapılacak bişi yok diyolar.her kadın menopoza kadar 36 kere hamile kalırmış.ama kimse farketmezmiş bunu.1 hafta gecikirmiş adetleri eğer test yapsalar o an pozitif çıkma ihtimali çok yüksekmiş.ama adetleri geldiği için hemen.anlamazlarmı.halbuki düşük yaparlermış o an.çok ümitsizim ben yaaaa.

ümidimizi kaybetmek yok morallerde yerinde senin müjdeli haberlerini bekliyoruz sakın evde iş yapma yemegini pişir yat keyfine bak kendine iyi bek

gunaydın kızlarrrrr test yapmamam gerek kalmadı kırmızılar gece geldı hayırlısı bakalım umudumuz kasım 29 yazarsanız sevınırım

selam kızlar
benide seval uyanıdırdı sabah sabah çağrı attı bende müjdeli habermi var diye nete koştum ama kimse yokmirmirmirmir
en iyisi ben tekrar yatamda uyuyamakannehir

caım benim bu konuda hiç bir bilgim yok benimde birtane düşüğüm var dr banada aynı şeyleri demişlerdi ilk çocuk düşer bütün kadınlar düşürür ama farkına varmaz demişti
inşallah rabbim bizimde muradımızı verir rabbim yardımcımız olsun...

sağol canım cevabın için.senin nekadarlıkken düşük olmuştu.oldu mu şimdi bebişin.olduysa nekadar süre sonra oldu düşükten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…