Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

geçmiş olsun cnm,Allah şifa versin..

kızlar nerelerdesın ya karıstırdım kasım ve aralıkta cıft cızgı görmek ısteyenler dıye bı topık daha var:bbo:anlamadım aynı ısım
kız bılgem nerelerdesın kuzuma.s.

selam canım buralardayım pek bakamıyorum hafta sonu nete, işe gelince bakabiliyorum ancak.. sen ne yapıyorsun tatlımmm

ne güzel Allah kabul setsin, Güle güle gidip gelsin annecinnn darısı bizlere inşallahhh

uvulasyondan 12-14.gün sonra kanda belli oluyor canım.. opuyorumnanaktan
inşlh bu ay gelir bebişin göbüşüne:CüvCüv::Saruboceq:

selam kızlaaaarrr... bişey sorucam size...
hamilelik şüphesi olan bir kişinin kanal tedavisi yaptırması zararlımıdır sizce?
sonraki msjını okudum canım..
bence yaptırmanda bi sakınca yok..
benim arkadaşım 3aylık hamişti yaptırdı. bişey olmadı.. şimdi kızı 2.5 yaşında mşlh çok zeki bişiy
eğer çok şüphen olursa.. dişçiye gidiceğin gün sabahtan bi kan testi yaptır ozaman daha kesin belli olur..

ama öncelikli olan senin sağlığın bence kanal tedavini yaptır. çünkü hamişlik süresince bebiş kemik gelişimi için senin vücundaki kalsiyuu emeceği için senin dişlerin daha da çok ağrıyacak.. bence bian evvel ağız bakımını yaptır bebiş sonra gelsin.. opuyorumnanaktan

önemli olan senin sağlığın.. varsın bebişte bi sonraki aya gelsin
çok geçmiş olsun bidenem.. şimdi nasılsın varmı ağrın sızın:1hug:a.s.

bende seni çoook özlediiiiimmopuyorumnanaktan
annen içinde ne derler bilmiyorum.. sağlıcakla gidip-gelmeyi nasip etsin mevlam haccını kabul eylesin:Saruboceq:

bu arada bende geçen sene tamda ocak ayında o çok soğuklarda taşındım.. ev aramak ve taşınmak çok zor allah yardımcın olsun.. inşlh bian evvel kafanıza göre biyer bulursunuzda soğuklar başlamadan taşınırsınız.. (inşlh komşularında iyi insanlar olur.. komşulukta çok önemli.. allah seni, enaz senin kalbin kadar temiz insanlarla karşılaştırsın.. sen çok iyi bi kızsın Allah gönlüne göre versin bidenemopuyorumnanaktan)

arkadaşlar merhaba ben 16 ekimde regl oldum. yani umutları kasım ayına devrettik.:1no2:
inşlh bidahaki aya gelir bebişin:Saruboceq:
yani tarihini yazarsan listede değişiklik yapabilirimopuyorumnanaktan

günaydınlar kızlarrrrrrrr
iyi haftalar diliyorummm..

günaydııın kuşum.. bugün nasılsınopuyorumnanaktan

“”Bİ GÜN DÜNYAYA AİT BÜYÜK Bİ DERDİN OLURSA RABBİN E DÖNÜP, BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ DERDİM VAR DEME, DERDİNE DÖNÜP BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ RABBİM VAR DE””

***Ekim ayının umut dolu yürekleri***
Rufeyda Serra …….26 ekim
.mavii. …………… 26 ekim
Hayat_34 …………28 ekim
Bafo ………………28 ekim
quzel ………………29 ekim
gyshnky …………...29 ekim
kahvelokum ……….30ekim

*ekim ayı bekleyenleri*

esmeray85………….1 ekim
meral77 …………… 3ekim
bmen ………………4 ekim
33503350 …………. 6 ekim
Cubuk_kraker ……. 10 ekim
Gamzelim.66 ……..10 ekim
Berru89 …………...10 ekim
Arzuu85 ………….. 10 ekim
Birtane …………….10 ekim
Demet3574………...11 ekim
Cnnsnyurt …………11 ekim
Stella……………… 11 ekim
Bilcan ……………...13 ekim
İkramaya …………..14 ekim
Sitaree ……………..14 ekim
Sahipsizada ………..15 ekim
Samyeli26 …………15 ekim
Nedra ……………...15 ekim
Aysen_34 ………...17 ekim
Nevki ……………..18 ekim
Mız mız …………. 19 ekim
Leylim …………….19 kasım
Ayşeyıldırım…….. 20 ekim
Beci ………………23 ekim (buay 2. aşılamasını oldu. çarşambaya kadar değerlerinin yükselmesi için Dualarımız seninle)
Crocusu ………… 25 ekim
Reyoo ……………. 25 ekim
Bilcan……………....???
Richberry ………… ???

***Kasım ayının umut dolu yürekleri***

Şeker pembe………. 1 kasım
Selocan85 ………… 1 kasım
Kukuleta09 ……….. 7 ekim

Papatyanil…………. 5 kasım
Bumuyani…………. 8 kasım (ilk aşılamasını oldu 4 kasım test günü. Dualrımız seninle)
Ekimm ……………..8 kasım
Nurdannurdan ……..8 kasım
Cany ……………… 8 kasım
Merseray …………...9 kasım
Resimimis …………10 kasım
Selecdet_79 ………. 11 kasım
Bijoux …………….. 14 kasım
Nur1111 …………. .20 kasım

**Eylül ayının güzel hamişleri**
Relax :CüvCüv:
Acrınsu :CüvCüv:
Gurbetten :CüvCüv:
Tuba20 :CüvCüv:
_berrak :CüvCüv:
Semamehmet :CüvCüv:
Veda_84 :CüvCüv:
Mhtp :CüvCüv:
Xtubisx :CüvCüv:

**ekim ayının güzel hamişleri **
ukla :CüvCüv:
essraa :CüvCüv:
forever_14 :CüvCüv:
cosmopoli :CüvCüv:
deren120 :CüvCüv:
Huzeyfe :CüvCüv:
Allah sizleri nazarlardan korusun :Saruboceq:a.s.

Adet olan veya aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini adet tarihlerini buraya veya bana özelden yazarlarsa daha sağlıklı bi listemiz olur

NOT: Listemizin asıl sahibi Bumuyani arkadaşımızdır. Ben nöbetçi listeciyim:hulya:

ben de cumartesi doktora gittim yumurtan çatlamış değerlendir dedi. bizde değerlendirdik bakalım hayırlısı, inşallah olur

iyiyim gülerim sen nasılsın midem de yanma var, yarın inşallah kalp atışlarımızı duymaya gitcez teyzesiii

Günaydın hanımlarr... Umarım herkesin keyfi yerindedir. ben her ne kadar yıkılmış umutlara sahip olsam da hayırlısı diyip Kasım ayındaki yumurtlama günümü beklemeye ve bu aradada taş düşürmemden dolayı verilen ilaçlarıma devam ediyorum.
Kasım ayı için elimden gelen herşeyi yapacağım umarım kasımdaki yumurtlama günümü kaçırmam ve hamiş olurum. Aslan burcu bir çocuğumun olmasını çoook isterim.

ben de cumartesi doktora gittim yumurtan çatlamış değerlendir dedi. bizde değerlendirdik bakalım hayırlısı, inşallah olur

Slm umarım değerlendirmeniz tutmuştur :) doktora gittim ve yum. çatladığını öğrendim demişsin canım herhangi bir tedavi gördüğün için mi gittin doktora ? yani pko tedavisi falan görüyorken kontrole mi gittin?

selam kızlarrr hayırlı haftalarrr VE FOLİKLERRRRRRR bu hafta inşallah bol hamişli geçerrr
bu arada ilginç bişey oldu cuma akşamı eve gittim wc de bir baktımm azcık leke var zaten günüm yaklaşıyordu dedim ahaa geldii sonra cmt si pazar hiçbirşey yok gelen giden bende test yaptımm oda yokkk yaa bu aya hastalanınca dr a gidip hormon testi yaptırıcaktımm gelmeyince gitmedimm ne olucakk şimdi ne şimdi buu anlayan varsa anlatsınnn akannehir

canım önce Allah kavuştursunn ve kabul etsinn

Günaydınnnn Gülercimmm nasılsınnn canımmm
iyiyim gülerim sen nasılsın midem de yanma var, yarın inşallah kalp atışlarımızı duymaya gitcez teyzesiii

Bilgem selamm geçmişş olsunn (yanma geçsinn) inşallah hayırlısıyla dünyanın en güselll melodisini duyarsınız yarınn

hayır canım.herhangi bir tedavi görmüyorum..yumurta oluşumu var mı? büyümüş mü? diye kontrol amaçlı gitmiştim doktora. geçen aylarda bi defa çatlama olmamıştı diğerinde de tutturamamıştık. umutlar bu aya inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…