E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #42.621
kızlar nerelerdesın ya karıstırdım kasım ve aralıkta cıft cızgı görmek ısteyenler dıye bı topık daha var:bbo:anlamadım aynı ısım
kız bılgem nerelerdesın kuzuma.s.
hıc sorma kadrıyecıgım ama görmüyolarmı anlamadım burayı sende ne var ne yok cnm asılamdan sonra ıyısın dımı
canım korkma hemen herşeye telaş yapma bizimde ilk test yaptığımız hafta gözükmemişti dr banada vajinal bakalım gözükür demişti ben izin vermemiştim bir hafta sonra gittik gördük keseyi inşallah salı günü kesin görürsün merak etme hihoyyyt
harkese hayırlı haftasonlarıııopuyorumnanaktan
:hulya: bende fazla anlamıyodum.. sadece 1düz 1ters okadarkaydirigubbakcemile3
ama işten ayrılınca yani ev hanımı olunca :hulya: sağolsun konu komşu yardımcı oldu.. artık kendim başlayıp kendim bitirebiliyorum..
:hulya:bide tasarımcı ruhum ortaya çıktı galiba.. kendi istediğim gibi modeli önce kağıda çiziyorum sonrada örüyorum.. birz kendime özgü olsun diyorum.. sıkılıyorum klasik şeylerden vede galiba farklı olmayı seviyorum..
kulağım çınlıyooo biri benimi çağırıyo neeopuyorumnanaktan
eveeettt nurtişiiiiim çağırıyomuşş:dance: koştum geldim ah nefers nefese kaldım..
aaa olmadı ama hani sen nerdesin bakeemlmaz:
nldu kıyamam fırçaladım diyemi üzüldüüün... ahhh kıyamam gel öpüşelim sarılışalımŞeniz:1hug:
he yaaaaaaaa
utanmıyonmu bacak kadar beni fırcalamayaaaaaaa sırnaşık şey
şaka kıs sana kısarmıyım
her topiğe gelişimde topik boş ona ağlıyommmm
gene yok kimse
:gitme:
selam kızlaaaarrr... Bişey sorucam size...
Hamilelik şüphesi olan bir kişinin kanal tedavisi yaptırması zararlımıdır sizce?
şüphe derken canım?
Korunmuyosunz anladıgım kadrıyla pekı adetınmı gectı yada kaç gun var?
canımm 11 kasım gebeliğini öğrendiğin tarih olur inşallahhhh