Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

iyiyim canım .sen nasılsın.

sğl canım bnd eiyiym erkenden kahvaltı yapıyorum :)
bişi sorcam sana .sana kaç gun sonra kan testı dediler ben hesapladımda 16.gun kan testı demişler bna.sizin raporlarınz çıktımı.ben yarın arıycam çıktıysa acesamba almaya gıtcem

canım 23 ünde oldum.9 kasıma gel dediler.17 gün sonra oluyor.bizim sağlık raporu çıktı.ama ilaç raporu bu hafta çıkacakmış.bizdearıycaz.ona göre alıcaz.

canım 23 ünde oldum.9 kasıma gel dediler.17 gün sonra oluyor.bizim sağlık raporu çıktı.ama ilaç raporu bu hafta çıkacakmış.bizdearıycaz.ona göre alıcaz.
hım bak sızınde bu hafta cıakrsa ben caresmba gıdicem sende hem tanışmışoluruz bıde bu caeşamba izmir buluşması var bornovada ben oraya da gitmekisityorum vaktım olursa send egelriisn gzuleolur

tanışmak güzel olurdu gerçekten.ama ben bu bekleme süesinde pek dışarı çıkmak istemiyorum.zaten iştende rapor aldım 15 gün.bizim evin önünde pazar var cumartesileriinan ona bile gitmedim çarparlar bi tarafıma düşerim diye.inşallah daha sonra hamiş hamiş görüşürüz bugünleri anarız

hım ok canım sne bılırsın bisonrakı buluşmaya ansıpinş.
gercı bu buluşmaya bende gidemzdımde şu rapaor işi olunca. bahane ettım onu :)

“”Bİ GÜN DÜNYAYA AİT BÜYÜK Bİ DERDİN OLURSA RABBİN E DÖNÜP, BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ DERDİM VAR DEME, DERDİNE DÖNÜP BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ RABBİM VAR DE””

***Ekim ayının umut dolu yürekleri***
Rufeyda Serra …….26 ekim
.mavii. …………… 26 ekim
Hayat_34 …………28 ekim
Bafo ………………28 ekim
quzel ………………29 ekim
gyshnky …………...29 ekim
kahvelokum ……….30ekim

*ekim ayı bekleyenleri*

esmeray85………….1 ekim
meral77 …………… 3ekim
bmen ………………4 ekim
33503350 …………. 6 ekim
Cubuk_kraker ……. 10 ekim
Gamzelim.66 ……..10 ekim
Berru89 …………...10 ekim
Arzuu85 ………….. 10 ekim
Birtane …………….10 ekim
Demet3574………...11 ekim
Cnnsnyurt …………11 ekim
Stella……………… 11 ekim
Bilcan ……………...13 ekim
İkramaya …………..14 ekim
Sitaree ……………..14 ekim
Sahipsizada ………..15 ekim
Samyeli26 …………15 ekim
Nedra ……………...15 ekim
Aysen_34 ………...17 ekim
Nevki ……………..18 ekim
Mız mız …………. 19 ekim
Leylim …………….19 kasım
Ayşeyıldırım…….. 20 ekim
Beci ………………23 ekim (buay 2. aşılamasını oldu. çarşambaya kadar değerlerinin yükselmesi için Dualarımız seninle)
Crocusu ………… 25 ekim
Reyoo ……………. 25 ekim
Bilcan……………....???
Richberry ………… ???

***Kasım ayının umut dolu yürekleri***

Şeker pembe………. 1 kasım
Selocan85 ………… 1 kasım
Kukuleta09 ……….. 7 ekim

Papatyanil…………. 5 kasım
Bumuyani…………. 8 kasım (ilk aşılamasını oldu 4 kasım test günü. Dualrımız seninle)
Ekimm ……………..8 kasım
Nurdannurdan ……..8 kasım
Cany ……………… 8 kasım
Merseray …………...9 kasım
Resimimis …………10 kasım
Selecdet_79 ………. 11 kasım
Bijoux …………….. 14 kasım
Nur1111 …………. .20 kasım

**Eylül ayının güzel hamişleri**
Relax :CüvCüv:
Acrınsu :CüvCüv:
Gurbetten :CüvCüv:
Tuba20 :CüvCüv:
_berrak :CüvCüv:
Semamehmet :CüvCüv:
Veda_84 :CüvCüv:
Mhtp :CüvCüv:
Xtubisx :CüvCüv:

**ekim ayının güzel hamişleri **
ukla :CüvCüv:
essraa :CüvCüv:
forever_14 :CüvCüv:
cosmopoli :CüvCüv:
deren120 :CüvCüv:
Huzeyfe :CüvCüv:
Allah sizleri nazarlardan korusun :Saruboceq:a.s.

Adet olan veya aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini adet tarihlerini buraya veya bana özelden yazarlarsa daha sağlıklı bi listemiz olur

NOT: Listemizin asıl sahibi Bumuyani arkadaşımızdır. Ben nöbetçi listeciyim:hulya:

ben geldim moralim çok bozktu:çok üzgünüm:
ama bilgem beni bu günaradı keyfim yerine geldikaydirigubbakcemile2

kııssss birde şu senin blog varyaaa sabahtan beri ona bakıyom ayyy ne güzel tarifler yemekler var öyleeee dolmalara bayıldımmmm valla revamı bu hamiş hamişşş canım çekti valla börekleri hele kahvaltı masası muhteşemmmmmmmmm akannehir

bende dün çok kötü bulanımdaydım:çok üzgünüm:
cumartesi günü görümcem ve elitimle buluştum
ALLAH'ım o nasıl bebek sevmek öyle boğazım düğümlendi maşallah bebişimizde çok tatlı
benim okadar zoruma gittiki benim yanımda öyle şeyler yapmalarımafoldumben
birde başkalarının çocuklarıyla kıyasladılar yok bizimki güzel onunki çirkin
işte yeğenine sormuş da amcanın çocuğumu güzel dayının mı çocuk bile ikiside güzel demiş kaynımda tutturmuş yok bak benimki daha güzel diye
ya insan bu kadar şeyleri çocuğu olmayan birinin yanında konuşurmu yasenağlama
ya biraz saygı olsalar herşeyin bir adabı var
sonra onlar gitti bizden ayyyyy eşim bir üzgün morali bozuk ki anlatamam
eşime dedim işler nasıl iyi dedi o zaman anladımki eşimin olan olaylara morali bozuldu
tamam bizim çocuğumuz olmuyor diye sen çocuğunu sevmekten mahrum kalamazsın onu da anlıyorum
ama birazcıkta saygı lazım sonuçta hergün birlikte değiliz bir kaç saatte çocuğunu sevmesen ölmezsin veya adabınla sevsen
birde eltim işyerinde iş var güç var işyerindekilere çocuğu bırakıp gezmeye gidiyor
cumartesi günleri bizim dükkan çok yoğun kaynınında çocuğu yok düşün
uff pazar günüde eşim beni gezmeye götürdü ALLAH'ım her yerde bebek ben nasıl ağlıyorumsenağlama
ağlamaktan gezemedim eşimede söyliyemiyorum öylece eve geldim birde evde ağladım
bu günde bilgem beni arayınca moralim biraz düzeldi çok mutlu oldum:teselli:senağlama
moralimde yerine gelince eşim pskoloğa yollamadı beni yoksa götürecektikaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…