Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar nerelerdesın ya karıstırdım kasım ve aralıkta cıft cızgı görmek ısteyenler dıye bı topık daha var:bbo:anlamadım aynı ısım
kız bılgem nerelerdesın kuzuma.s.

AYY EVET YA TUREDİLER MASALLAH YAHU GELK ASIL TOPIKIMZ BURASI ONLAR KENDI ÇAPLARINDa eglenıyolar işte

hıc sorma kadrıyecıgım ama görmüyolarmı anlamadım burayı sende ne var ne yok cnm asılamdan sonra ıyısın dımı

hıc sorma kadrıyecıgım ama görmüyolarmı anlamadım burayı sende ne var ne yok cnm asılamdan sonra ıyısın dımı

ıYıYM CANIM SĞOLasın.
iyi olmaya calışıyorum işte herkes ustume ıtırıyor öle olunca kendmı kötu hıssedıyorum.
canım yonetıme bıldırdım ben ilğileniriz dediler amabılmıyorum napcekelr artıkj

negüzel cok sevılıyorsun demekkı cnm ne mutlu sanaopuyorumnanaktan
allahım gönlüne göre verır ınsallah:Saruboceq:

canım korkma hemen herşeye telaş yapma bizimde ilk test yaptığımız hafta gözükmemişti dr banada vajinal bakalım gözükür demişti ben izin vermemiştim bir hafta sonra gittik gördük keseyi inşallah salı günü kesin görürsün merak etme hihoyyyt

bende öyle tahmin ettim vajınal bakılsaydı belki gözükürdü diye ama lekem olduğu için sadece üstten baktı salıya az kaldı kızlar seviçli haberlerle gelirim inşallah :emir_bebek:

kılzar ıyı pazarlar ben 12ekımde doktora gıtıım ve yumurtamoluşmuş 14mm ve dedıkı uc gun sonra ovulasyon gerceklescek ovulasyondan kaçgun sonra test yapabılırım yanı 15 ekım ovulasyon du ben ne zaman tets yapıyım?

harkese hayırlı haftasonlarıııopuyorumnanaktan

:hulya: bende fazla anlamıyodum.. sadece 1düz 1ters okadarkaydirigubbakcemile3
ama işten ayrılınca yani ev hanımı olunca :hulya: sağolsun konu komşu yardımcı oldu.. artık kendim başlayıp kendim bitirebiliyorum..
:hulya:bide tasarımcı ruhum ortaya çıktı galiba.. kendi istediğim gibi modeli önce kağıda çiziyorum sonrada örüyorum.. birz kendime özgü olsun diyorum.. sıkılıyorum klasik şeylerden vede galiba farklı olmayı seviyorum..

kulağım çınlıyooo biri benimi çağırıyo neeopuyorumnanaktan
eveeettt nurtişiiiiim çağırıyomuşş:dance: koştum geldim ah nefers nefese kaldım..
aaa olmadı ama hani sen nerdesin bakeem:eek:lmaz:

nldu kıyamam fırçaladım diyemi üzüldüüün... ahhh kıyamam gel öpüşelim sarılışalımŞeniz:1hug:

he yaaaaaaaa
utanmıyonmu bacak kadar beni fırcalamayaaaaaaa sırnaşık şey
şaka kıs sana kısarmıyım
her topiğe gelişimde topik boş ona ağlıyommmm
gene yok kimse
:gitme:

selam kızlaaaarrr... bişey sorucam size...
hamilelik şüphesi olan bir kişinin kanal tedavisi yaptırması zararlımıdır sizce?

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar ıyı pazarlar ben 12ekımde doktora gıtıım ve yumurtamoluşmuş 14mm ve dedıkı uc gun sonra ovulasyon gerceklescek ovulasyondan kaçgun sonra test yapabılırım yanı 15 ekım ovulasyon du ben ne zaman tets yapıyım?

şüphe derken canım?
Korunmuyosunz anladıgım kadrıyla pekı adetınmı gectı yada kaç gun var?

canım evet korunmuyoruz. daha günüm geçmedi ama korunmadıgımızda hemen hamile kalabiliyorum.4 düşüğüm var. bu ay hamile olabilirim. riske atmak istemiyorum. 12 kasım günüm. yani yumurtlama zamanları içersindeyim. ayın 27 si yumurtlama günüm.
kasımda dişçi randevum var.eger o zaman hamiş olursam testte çıkmaz günüm gecmeden. yani sorun olurmu dişçiye gitmek?
12 kasım günüm.
8-9 kasım gibi dişçi randevum :bbo:

kızlar selamlar... 6 gün sonra dönüş yaptım... en son yazdığımda sanırım idrar yolu iltihabı oldum demiştim sancım tutmuştu hemen acile gitti ve 2 günümüz acillerde geçti meğer böbrek taşı düşürüyormuşum :KK43:
doktorlar ilaç vermeden önce test yaptılar kanda 0.05 çıktı gebelik yok dediler ve öyle ilaç verdiler.5 gündür antibiyotik içiyorum :KK43: regl günüm 29 undaydı ve bekliyorum. Yani benim umudum Kasım ayına kaldı ne yazıkki

Son düzenleme:
kızlar uzunca bir süredir giremedim, sohbetinizi özledim vallaha..
annemi bu sabah hacca yolladık, hayırlısıyla görevini yerine getirmeye gitti..darısı gitmeyenlerin başına..bir haftadır, hazırlıklar konuklar falan, yorucu gectı..
birde ev arıyorum üstüne, taşınacağım..o yüzden giremiyorum sık sık..ama sizi ÇOK SEVıYORUM.. opuyorumnanaktan

X