selam kızlar hiç birinizi yakalıyamıyorum heralde ben depresyona girdim çok uyuyorum öğlen 2lere kadar geceleride 4 e kadar ayaktayım öyle olunca pc nin başına geç oturuyorun sizleri yakalıyamıyorum ama hep okuyorum yazdıklarınızı birde yüzmeye gidiyorum:)
bilgecim nasılsın miden bulanıyormuş olsun bulansın bunlar tatlı şeyler seni kocaman öperim güzel annem:) kısssss iki kilo verdim biliyonmu??
kudretim sen nasılsın bir kaç gündür göremiyorum seni??inşallah iyisindir
kadrişim sende geleceğin annesisin inşallah 5 ekimde topik inlayacak rabbimin izniyle dualarım seninle:)
gülerim oyy oyy melek kalpli arkim geçmiş olsun kendine dikkat et balım inşallah meleğimiz bir gün bizimde göbişimize konacak:)
nurtenim canım şen şakrak arkim iyi görüyorum kıss seni bu aralar ama bende öyleydim inşallah benim gibi sende bir gün patlamazsın yüzün hep gülsün canım:)
beci canım inşallah aşılaman tutar değerlerin katlanarak artar canım rabbim yüzümüzü güldürsün enkısa zamanda:)
ayşecim canım yumurtan geç çatlayada bilir benim adetim 18 gün geçmişti öyle gözükmüştü hemde kan testinde o yüzden adet olmadan sakın ilaç felan içme dr verse bile inşallah hamişsindir:)
çiğdemcim canım alem kızsın valla bende folik molik içmiyorum yeterince ilaçlar içtim zati onuda içmemeyi kar biliyorum kendime rabbim yardım etsin hepimize:)
sevalim nerelerdesin kız özledim seni gel artık
cananım sende yoksun kaç zamandır inşallah yediğin macunlar şifa olsun sana en kısa zamanda bebişin gelsin
hepinizi kocaman öpüyorum arkadaşlar..