- 13 Nisan 2009
- 7.255
- 0
- 40
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #42.601
ama hanisiniz yaaaaaaaaaa
yoksunuzzzzzz
yoksunuzzzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba.tahlil sonucumu dr sordum.düşük olduğunu söğledi.bukez de olmadı yani.çarşambaya kadar adet olmazsan tekrar baktırırız dedi.bişey çıkıcağını sanmam.belli eymiyodum ama çok umutlanmıştım
1.si 0.1 çıkmıştı 10.günde
bu kez 8.günde 2.20 çıkınca umutlanmıştım.
günaydın kızlar nasılsınız dün gittik keseyi göremedik salıya inşallah görürürz sizde karından ne zaman bakılıp görüldü netten baktımda 5 haftalık vajınal gözükebilirmiş ancak
:hulya: bende fazla anlamıyodum.. sadece 1düz 1ters okadarkaydirigubbakcemile3EEE CANIM BEN ANLAMAM O KADAR BEBİŞ E ÖREMEM Kİ KAYINVALİDEM BAŞLIYCAK BEN ÖRÜCEMM KOLLARI FELAN BERABER YAPICAZZ ZAMANLA ÖĞRENİRİMM AMA İŞLERİ BÜYÜTÜP TRİKO İŞİNİ GELİŞTİRİRSEMM ÖRERİM BURDAKİ TÜM YEĞENLERİMEE BICIR BICIRR BİŞEYLERR :hulya:
kulağım çınlıyooo biri benimi çağırıyo neeopuyorumnanaktançiğdeeeemmmmmmmmm
güleeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bilgeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kudreeeeeeeeeeeettttttttttt
nilüfeeeeeeeeeeerrrrrrrrr
caaaaaanaaaaaaaaaannnnnnn
kadriyeeeeeeee
sevaaaaaaaaallllllll
ayşeeeeeeeeeeeeeeeee
esraaaaaaaaaaaaa
mürvetcim kuşum hadi sende katıl geri yanımıza
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızıyorum ama nerdesiniz llllllleeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn
nldu kıyamam fırçaladım diyemi üzüldüüün... ahhh kıyamam gel öpüşelim sarılışalımŞeniz:1hug::çok üzgünüm:mafoldumben mafoldumben mafoldumben :gitme: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
günaydın kızlar nasılsınız dün gittik keseyi göremedik salıya inşallah görürürz sizde karından ne zaman bakılıp görüldü netten baktımda 5 haftalık vajınal gözükebilirmiş ancak