Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hastanede yaptırabilirsin rabiacım hamilelik için kan testi dersen ücretsiz yapıolar ama özelde yaptırmıştım daha önce 10 ytl çok bişey değil yani sana en yakın nereyse orada yaptırabilirsin senin adetin geçtimi ben anlamadım 15 mayıs demişsin ama 27 nisan son günümdü demişsin çömedim günün geçtimi yani geçtiyse eğer eczaneden bi test al önce evde yap bence donra kan testi yaptırırsın hayırlı haberlerini beklioruz hiç beklemeden ilk aydan hamile kalırsın inşalah bende 3 yıldır evliyim 2 sorunlu hamilelik geçirdim şimdi tekrar denemelere başlıoruz hayırlısı hakkımızda aramıza hoş geldin arkadaşım

hosbulduk benim 27simde olmam gerektı yanı adetımın ılk gunu 27i olcaktı ama olmadı daha
gecıklıbu 8.ci gun
ama ben beklemek ıstıyyorum ıyıce bellı olsun dıye

kızlar slm artık evimdeyim ama bu ay boş geçti gibime geliyor bugün17.günüm ama bir kere bile eşimle görüşemedik sanırım 14.günümde kasıklarımda bir ağrı oldu ve 1-2gün o sızı geçmedi belkide yumurtlama zamanımdı ama boş geçti işte bide bu ara idrarım da ve akıntımda çok kötü bir koku var sanırım iltihap oldu gene mayıs ayında aşılama yaptırcam acaba bir ay daha beklesemmi diye düşünüyorum bir ay daha kendiliğinden uğraşsak siz ne dersiniz... kafam çok karışık....:uhm:

ben bu aşılama dediğiniz şeyi hiç anlamadım galiba bu konularda çok cahilim ne oluyo bu aşı neden yaptırıyosunuz

ben bu aşılama dediğiniz şeyi hiç anlamadım galiba bu konularda çok cahilim ne oluyo bu aşı neden yaptırıyosunuz

sen yenisin galiba canım olsun burda neler öğrenirsin daha aşılama yumurtlama tedavisiyle yani ilaçla yumurta gelişimi sağlandıktan sonra yumurta yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vuruluyor 36 saat sonrada eşin meni örneği veriyor spermler yıkanıyor en iyileri seçilip dr tarafından özel bir şırıngayla rahime enjekte ediliyor yani ilişki olmadan hamilellik sağlanmaya çalışılıyor kısaca aşılama bu

ovulasyon testleri var canım..aynı gebelik testi gibi..yumurtladığın gün çift çizgi gösteriyor..onlardan alıyorum..artık şansa bırak mıyorum işi...

inş. canım bu arada kan testiyle ilgili bilgisi olan varmı sağlık ocağı yapmadı pahlaı diye nerde kaca nasıl yaptırabilirim daha önce hastaneye hiç işim düşmedi ondan bu konularda hiç bi bilgim yok

valla rabiacım heryerde farklı bizim burda sağlı ocakları kan testi yapmıyolar..özel bir klinikte en son 50 ytl ye yaptırmıştım..özel hastanedede 29 ytl ye yaptırmıştım..ama devlet hastanesinde hiç yaptırmadım..fiyat hakkında bilgim yok.

bende şöyle anlatıyım aşılamayı..normalde ilişkiden 2 saat sonra spermler tüplere ulaşıyor..bazen rahim ağzındaki sorunlardan dolayı çoğu sperm tüplere ulaşamadan ölüyor...eşinden alınan spermler yıkanıp ayıklanıyor... 2 saatlik yolu kestirme olsun diye...ayıklanan spermler direk rahime boşaltılıyor...böylece spermlerin belli kısmının ölmesi engelleniyor.normal ilişkiden biraz daha garantili...

ama tabi sen daha yeni başlamışsın...bu kısma gelmen için tüm testlerini yaptırtman lazım..eee tabi belli bir sürede doğal yolla denemeniz lazım...son çarelerden biri bu canım...

bu ayı boş geçirdiğine üzüldüm canım yaa..tabi sen bilirsin aşılama için canım..ama gerekliyse yaptır tabiii...yinede herüfü bulduğun yerde fırsatı kaçırma...ne olur ne olmaz sırnaşık şey

inş. canım bu arada kan testiyle ilgili bilgisi olan varmı sağlık ocağı yapmadı pahlaı diye nerde kaca nasıl yaptırabilirim daha önce hastaneye hiç işim düşmedi ondan bu konularda hiç bi bilgim yok

sağlık ocakları yapmıyo ama devlet hastanesinde yapıyolar ben daha dün yaptırdım hormonlarıma bakıldı östrojen yani kadınlık hormonum düşükmüş 2 ay ilaç kullanıcam sonra tekrar bakılacak adetimin 5.günü başlıcam inşallah olumlu sonuç verir

merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katılıyorum. öncelikle hamişlere iyi güzel hamilelikler, hamile olmayı bekleyenlere de bu mutlu haberi en kısa sürede almaları dileğiyle diyorum. ben de mart nisanda foss çıktım bu ay 2kez regl oldum,çift yumutlamışım hihih,bugün bitti reglim. allahın izniyle bu ay hamiş olcam çalışmalara bu akşam başlicaz.ben ne zman yumurtladığımı 2kez regl olunca hesaplayamadım o yüzden kırmızı çift çizgiyi görene dek gün aşırı ilişkiye gircem. hepimize başarılar arkadaşlar :)

kızlar benim adetime 5 gün kaldı ama hiç belirti yok bu ay 21 inde çatlatma iğnesi olmuştum ondan kaynaklanabilir mi acaba?

belirti kısmına takılma bece..bi çok arkadaşımızdada hiç belirti olmuyor..bide bana bak ..her ay bi dünya belirti yaşıyorum..öyle böyle değil.hamişlerin benim kadar belirtisi yoktur herhalde.. :roflol:

ama sonuç negatiffffff......onun için hiç belirtilere bakma canım.....

sende hoşgeldin aramıza ....inşallah canım..sende mayıs hamişi olursun..aslında adet tarihini en son olduğun tarihten nomal olma gününmüş gibi smlye listeye ekleyelim..benimde öyle olmuştu ama..bi sonraki ay dediğim tarihte oldum gene.....

YENİ YEP YENİ LİSTEMİZ (03,05,2008)

***********HAZİRANNNNNNNN************

CEYLİN1907:::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNNN
GÖZEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNNN
GÜLENYÜZ:::::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNNN

*********** MAYISSSSSSSS*************

GÜLSÜ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MAYISSSSSSSSS
İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN:::::::::::::4 MAYISSSSSSSS
ESRAKO:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MAYISSSSSSSS
eD@HMET::::::::::::::::::::::::::::::::5 MAYISSSSSSSS
NEVROSKY:::::::::::::::::::::::::::::::6 MAYISSSSSSSS
ENİSE85::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 MAYISSSSSSSS
BENSSENB::::::::::::::::::::::::::::::::7 MAYISSSSSSSS
ESERARAS::::::::::::::::::::::::::::::::7 MAYISSSSSSSS
EMEL_76:::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MAYISSSSSSSS
MİRAL_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MAYISSSSSSSS
MUBA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MAYISSSSSSSS
FUNDA72:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MAYISSSSSSSS
BİDİBİDİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSSS
HEWAL_25:::::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSSS
ESMER35_35::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSS
DIPTISDIPTIS:::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
ŞİRİNE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
DUYGU2008:::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
ERGULUS:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYISSSSSSSS
KARDELEN20::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYISSSSSSS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYISSSSSSSS
FİLİZİM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
REBEL06:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSSS
GECEYARISIGÜNEŞİ:::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSS
RABİAFATMA::::::::::::::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSS
CANIMINİÇİ::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYISSSSSSSS
ZELİŞ82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MAYISSSSSSSS
ARMAĞANIM::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSS
XNAZANX:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSSS
VUSLAT2008::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSSS
EMELİKO::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSSS
SİSİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
GAMZE-SU::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
BEREN35::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
PEPUDA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSS
BİRGÜL38:::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MAYISSSSSSSS
NEŞE1::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MAYISSSSSSS
CERENEREN::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
BAYTAR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
BURSER:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
BEYAZ16::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MAYISSSSSSSS
DENİZKOKUSU::::::::::::::::::::::::::::24 MAYISSSSSSSS
İSRANUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 MAYISSSSSSSS
BALSURAT::::::::::::::::::::::::::::::::::25 MAYISSSSSSS
MAVİRÜYA:::::::::::::::::::::::::::::::::27 MAYISSSSSSSS
İLKNURAY:::::::::::::::::::::::::::::::::27 MAYISSSSSSSS
EVRİMMM:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 MAYISSSSSSSS

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ( ARKADAAAŞŞŞLAARR DURUMUNUZUU BELİRTİNİZ NOLDU SİZLEREEEEEE)

DİLEK2682:::::::::::::::::::::::::::::::::::2 MAYISSSSSSSS
AYKARA2::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 MAYISSSSSSSS
NAZARLIK:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 MAYISSSSSSSSS
GÜLKOKULU::::::::::::::::::::::::::::::::30 NİSANNNNNNNN
BEDEF::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 NİSANNNNNNNN
BURCU_ARDA::::::::::::::::::::::::::::::27 NİSANNNNNNN
PAPARİNA:::::::::::::::::::::::::::::::::::27 NİSANNNNNNNN
LATİFEELİF::::::::::::::::::::::::::::::::::24 NİSANNNNNNNN
BATURNURAY::::::::::::::::::::::::::::::24 NİSANNNNNNNN

NİSANNNNNNNN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİ

*BALLIM53______________________HAMİİİŞİİMİİZZZZZZZ ZZ
*ADEMEL______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ Z
*AYZEN________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZ
*MİNE_________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ
*EDAM_Y______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZ
*LORA_________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ
*KALEMİTİ_____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ

ESMER EKLEDİM CANIM...UMARIM UĞUR GETİRİR SANADA...GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ...yerimseniben

o zaman benim 28 mayıs ekler misin beni de

kızlar hala beklemedeyim adet olmadım ama her an olcakmış gibi wc ye gidip duruyorum bir az önce test yaptım çift çizgi çıktı ama kasıklarım çok agrıyor

merhaba arkadaşlar bende hala beklemedeyim.dilek senin gibi bende heran adet olacakmışım gibi sürekli kontrol halindeyim.karnım çok şişti ama başka bi belirtim yok.bekliyelim bakalım neler olacak...Allahım inşallah herkese hayırlısını nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…