- 2 Mayıs 2008
- 447
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
ben bu aşılama dediğiniz şeyi hiç anlamadım galiba bu konularda çok cahilimne oluyo bu aşı neden yaptırıyosunuz
bişey sorabilrmiyim sudecim hangi testle ölçüyosunuz neye göre anlıosunuz en verimli zamanı... merak ettim ateş ölçme yönteminide anlamış değilim zaten.. benim kasıklarım ağrıosa bide akıntım çoksa o günler yumurtladığımı düşünüorum. doğrumu bilmem tabi ama sanırım bnm yumurtlamam dengesiz biraz çünkü ilk hamileliğdimde 8 şubattı adetim 12 sinde bitti ve o gün hamile kalmıştım sonra tatile gitmiştim ondan eminim yani 2 ay öncede dış gebelik geçirdim ondada aynısı oldu yani öle 11. gün de falan bnm adet sancılarım yavaştan başlamış oluyo çok uzun yazdım ama ben nasıl tam olarak anlaya bilirim cevap verirsende sevinirim arkadaşım en yakın zamanda da aanne olman dileğiyle ....
inş. canım bu arada kan testiyle ilgili bilgisi olan varmı sağlık ocağı yapmadı pahlaı diye nerde kaca nasıl yaptırabilirim daha önce hastaneye hiç işim düşmedi ondan bu konularda hiç bi bilgim yok
çalış bence..11.günü bizde çalıştık ama testte 12.gün göstertti..ne olur ne olmaz garantiye alayım diye 12. günde çalıştık...madem ateş düşmedi..yumurtluyosun sen...herifi bulduğun yerde atla...kaçırma bunu...
ben bu aşılama dediğiniz şeyi hiç anlamadım galiba bu konularda çok cahilimne oluyo bu aşı neden yaptırıyosunuz
kızlar slm artık evimdeyim ama bu ay boş geçti gibime geliyor bugün17.günüm ama bir kere bile eşimle görüşemediksanırım 14.günümde kasıklarımda bir ağrı oldu ve 1-2gün o sızı geçmedi belkide yumurtlama zamanımdı ama boş geçti işte bide bu ara idrarım da ve akıntımda çok kötü bir koku var sanırım iltihap oldu gene mayıs ayında aşılama yaptırcam acaba bir ay daha beklesemmi diye düşünüyorum bir ay daha kendiliğinden uğraşsak siz ne dersiniz... kafam çok karışık....:uhm:
inş. canım bu arada kan testiyle ilgili bilgisi olan varmı sağlık ocağı yapmadı pahlaı diye nerde kaca nasıl yaptırabilirim daha önce hastaneye hiç işim düşmedi ondan bu konularda hiç bi bilgim yok
kızlar benim adetime 5 gün kaldı ama hiç belirti yok bu ay 21 inde çatlatma iğnesi olmuştum ondan kaynaklanabilir mi acaba?
merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katılıyorum. öncelikle hamişlere iyi güzel hamilelikler, hamile olmayı bekleyenlere de bu mutlu haberi en kısa sürede almaları dileğiyle diyorum. ben de mart nisanda foss çıktımbu ay 2kez regl oldum,çift yumutlamışım hihih,bugün bitti reglim. allahın izniyle bu ay hamiş olcam çalışmalara bu akşam başlicaz.ben ne zman yumurtladığımı 2kez regl olunca hesaplayamadım o yüzden kırmızı çift çizgiyi görene dek gün aşırı ilişkiye gircem. hepimize başarılar arkadaşlar :)
sende hoşgeldin aramıza ....inşallah canım..sende mayıs hamişi olursun..aslında adet tarihini en son olduğun tarihten nomal olma gününmüş gibi smlye listeye ekleyelim..benimde öyle olmuştu ama..bi sonraki ay dediğim tarihte oldum gene.....