E
EMEL_76
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #2.061
Yaaaaaaa Kizlar Zaman Geçmek Bilmiyor Bugun Benim Adet Günüm Ama Hala Bişey Yok Inşallah Da Olmaz Hamileyimdir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaaaa Kizlar Zaman Geçmek Bilmiyor Bugun Benim Adet Günüm Ama Hala Bişey Yok Inşallah Da Olmaz Hamileyimdir.
inşallah Canım Hamişsindir..benim De 2 Gün Geçti Hala Beklmedeyim..
Inşallah Canim Hissediyorum Sanki Hamileyim Ama Test Bakmaya Korkuyorum Birgün Daha Geçsin Yapacagim.inşallah Bu Ay Rekor Kirariz .
inşallah canım hamişsindir..benim de 2 gün geçti hala beklmedeyim..
Ben 5 Aydir Bebek Için çabaliyorum Ama Ilk Defa Bu Ay Sanki Hamileyim Gibi Geliyor Bide Sol Kasigim Da 1 Haftadir Agri Var Sadece Tabiki Sadece Hi Bu Ama.
ben 7 hazranı bekliyorum ama bir şey diyim mi ümitli değilim çünkü hiçbirşey hissetmiyorum. üffffffff ya niye hiç bir şey hissetmiyorum ?
ben 7 hazranı bekliyorum ama bir şey diyim mi ümitli değilim çünkü hiçbirşey hissetmiyorum. üffffffff ya niye hiç bir şey hissetmiyorum ?
funda 72 hamileymişşş işte bir hamile haberi aldıkk
benimde 9 haziran bende hiçbişey hissetmiyom..bu ayda tutturamadım galiba offffff offffff :çok üzgünüm: