Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Elifçim senin neden olmadı şimdiye kadar bebişin ? doktora gittin mi ? Benim tüpler tıkalı imiş. 2 Ay önce HSG çekildim çekim sırasında açıldı. Şimdi müsaitim ama kocam görevde. doktora gideceğim yine. O gelene kadar neler yapabilirim öğrenmek için...

İkiz hiç de fena olmaz doğrusu. Eski işyerinde bir arkadaşım 45 yaşında ilk evliliğini yaptı bi kaç ay içinde hamile kaldı ikizlerine tedavi ile ve emekli oldu o ay :) Hayatı tersten yaşamak diye buna diyorlar sanırım ve çok keyifliydi onun için herşey. Ben de 45 ime kadar beklemek istemiyorum ama ikiz de olsa üçüz de kabulüm :) Yeter ki eşimin gözlerinde o mutluluğu göreyim. Bebişimin kokusunu burnuma çekebileyim.

iş içinmi yoksa gezmek amaçlımı gidiyorsun. manavgatla benim bulunduğum mesafe çok fazla değil beklerim bi kahve içmeye :kahve: dilerim rabbim en kısa zamanda biri kız biri erkek sağlıklı eli ayağı tam hayırlı bi ikiz sip eder sana hem eşinin hemde senin boş kalan kucağın aynı anda doluverir....:emir_bebek::emir_bebek::teytey:

Elifçim senin neden olmadı şimdiye kadar bebişin ? doktora gittin mi ? Benim tüpler tıkalı imiş. 2 Ay önce HSG çekildim çekim sırasında açıldı. Şimdi müsaitim ama kocam görevde. doktora gideceğim yine. O gelene kadar neler yapabilirim öğrenmek için...

ya valla canım benimde eşiminde hiç bir sorunumuz yok çok sağlıklıymışız sanırım çok sağlıklı olmakda iyi değil baksana naniknanik kaç doktora gittik hepsi aynı şeyi söyledi şuan 3 doktoru aynı anda idare ediyorum birine gittim mi diğerlerinede uğruyoum ama hepsi aynı şeyi söylüyor tamamen psikolojik...fazla odaklanmışım. eşim olsada olur olmasada modunda geziyor ama eminim ki bi gün gelecek oda isteyecek... Rabbim vardır bi zamanı diye diye bu zamana kadar geldik kısmet artık bakalım bu yıl sonuna kadar daha deneyecem olmazsa direkt tüp bebek artık :çok üzgünüm:

Ben eğitmenim. Firmanın cihazlarının eğitimlerini veriyorum. Başka illerde de bulunuyorum. Denizlide de makinalaırmız var ama gelmedim daha eğitime. Sabah gidip akşam geleceğim vaktim olsaydı keşke :) Kahve sözünü unutma . :)
Güzel dileklerine bayıldımmmmmmmmmmmmmm. İkiz olacaksa da olmasın bana bir tane de yeter. benim yerime bu listede bir başka arkadaşın bir bebeği olsun tercih ederim :)

denizkokusu sohbet odalarından bir tanesine girebilirmisin yada başka nereden sohbet edebiliriz burayı fazla işgal ettik sankisırnaşık şey

Evet vardır zamanı :) Yaşın da genç daha, stres yapmamak en iyisi. Benim bir arkadaşım bir yıl deneriz olmazsa tüp bebek yaparız diye karar aldı. O ay hamile kaldı. Rahat olduğu için sanırım. Bizde stres hormonu çok bebeğin tutunmasını zorlaştırıyor heralde . Bu başlıktan öğreneceğin çok şey var oku bence tüm mesajları. Maydanoz suları Sudenazın çekyat önerisi :) (kulağın çınlasın Sudenaz) , adaçayı kürleri. Eşine keçiboynuzu yedirme çalışmaları .. Neler neler. Herkes aynı şeyi istiyor umarım olur listedeki herkesin adı bir gün hamişler listesine yazılır.

kızlarrrr hala adet olmadımmm bennnn..beklemedeyim halaa ama tık yok..ve mide bulantılarım dünden beri arttıııı...

slm kac gunun gectı acaba bı test yapsan fıkırler daha belırgınlesmeden ıyı oluyo ben cok huzun yasadım ondan dıyorumbenneyaptımki

slm kızlar benide alın aranıza 10 haziranı bekleyenlerdenim isteyen herkese mevlam nasıp etsın

aleyküm selam dilerim seninde gelmez ve inşallah hamişsindir sende :teytey:

kızlarrrr hala adet olmadımmm bennnn..beklemedeyim halaa ama tık yok..ve mide bulantılarım dünden beri arttıııı...

inşallah olmazsında ve inşallah sende hamişsindir :teytey::dance:

herkes hamile olsun bi an önce inşallah:sm_cool:

eger suan hamıleysem benımde esıme guzel bı sevgılıler gunu hedıyesı olcak inş aminnnnnn o gun dogum gunu olcak:)))))))

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİ EVLAT ACISINI..İNŞANLAH TEZ ZAMANDA TEKRAR ANNELİK DUYGUSUNU TADARSIN a.s.

şafak 12 sudenaz olursa şubata anneyim inşallah kızım da geçen sene 2 şubatta doğmuştu eğer olursa hemen hemen aynı olacak Allahım hepimize şubat veya martta(son adetin ilk gününden sayılıyor malum mayısın yarısı marta denk geliyor)anne olmayı nasip etsin inşallah:nazar::emir_bebek::nazar:

ya sen bi test yapman diyorum hiç fena olmaz..ooooo ben olsam çoktan yapmıştım..gününde geçtiyse hiç durma fırlaaaaa :sm_cool: :sm_cool:

2 gün geçti canım..ama umutlanmak istemiyorum ttek çizgi görünce malum:KK43: biraz daha bekleyim bakalım gerçi adetim sarkmazdı böyle ama hayırlsı bakalım

şafak 12 sudenaz olursa şubata anneyim inşallah kızım da geçen sene 2 şubatta doğmuştu eğer olursa hemen hemen aynı olacak Allahım hepimize şubat veya martta(son adetin ilk gününden sayılıyor malum mayısın yarısı marta denk geliyor)anne olmayı nasip etsin inşallah:nazar::emir_bebek::nazar:

canım benim Allah gönlüne göre verir inşallahhhhh...a.s. a.s.

X