- 30 Nisan 2008
- 1.004
- 10
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #2.041
ya bencede yaaa bi test yap çok merak ediyorum bugün bi umula kaltım zaten birsürü hamile haberi alıcaz bugün içime doğuyoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün geçti canım..ama umutlanmak istemiyorum ttek çizgi görünce malum biraz daha bekleyim bakalım gerçi adetim sarkmazdı böyle ama hayırlsı bakalım
günaydınn arkadaşlarrrr bol hamiş haberli bi gün diliyoruuuumm inşallahhhhhhhhhh
Günaydın arkadaşlar topicinizi aylardır takip ediyorum allah tez zamanda meleklerimize kavuştursun bizi bu ay benimde ilk denemem ve bende çok istiyorum bugun adet günüm inşalllah olmam
sudecim az kaldı valla gününeee ateş durumun nasıl canım
ZATEN O YÜZDEN UMUDUM YOKYA....DÜŞÜK BU SABAH 36.5 Tİ..ZATEN HENÜZ 36.5 İ GEÇEMEDİK..GEÇEN AY BİLE BU ZAMANLARDA 36.7 LERDEYDİ HEP..YATTI BENİM BU AY....:çok üzgünüm:[/QUOT
öyle düşünme canım yaaa benim adet günlerinde 36,5 ken yumurlamadan sonra 36,9- 37 lere çıktıda nolduki sankiii her bünye farklı bence doktora sordum ben her ay vücud ısısı farklılık gösterir ancak 8 ay ısı takibi yaptıktan sonra ortalamaını alırız ve hamile olup olmadığınızı anlayabiliriz dedi üzülmek yılmak bıkamk yoooookkkkkk
allah herşeyi gönlüne göre versin canımm
tabi sen bilirsin canım ama yani bende kimseye gününden önce bakmalarını tavsiye etmiyorum...senin geçmiş nasılsa sonuçta eğerki adet olcaksan bugün öğrenmedin yarın öğrenip yine üzülüceksiin..ve eğerki 28 günde bir ve üstüyse regl döngün testte çıkması lazım....a.s.
günaydııın canlarımmm.....iğnemi yedim geldim...normalde ben bu saattte hayatta kalkmam ....eeee....dünya işte....bebek için herşeye katlanıyoruz...şimdiden başladık...
heyoooooooo bugün burası neden bu kadar sessiz
kızlar başlık açtım ama burayada yazmak istiyorum gebelikteki kasık ağrıları nasıl oluyo benim sağa sola dönerken hapşurup öksürürken bile kesik kesik anlık ağrılarım oluyo her iki taraftada baskı oluyo yaşayan arkadaşlar anlatırsa cok sevinirim