Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

angeleyes_3 canım arkadaşım neye bakıyoruz? ben konunun başını kaçırdım herhalde. son 3 adet tarihimiz ile doğum tarihimizi mi veriyoruz canım? verebilirmiyim ben de yanlış anlamadıysam..? 08 Nisan , 09 Mayıs , 2 Haziran.. son üç aydır aşılama tedavisi gördüğüm için hormonlardan biraz adetim düzensizleşmiş gibi görünebilir. ancak tedaviden önce 27-28 günde bir gelirdi düzenli olarak. doğum tarihim de 22.09.1978. şimdiden teşekkürler canım a.s.

angeleyes_3 canım arkadaşım neye bakıyoruz? ben konunun başını kaçırdım herhalde. son 3 adet tarihimiz ile doğum tarihimizi mi veriyoruz canım? verebilirmiyim ben de yanlış anlamadıysam..? 08 Nisan , 09 Mayıs , 2 Haziran.. son üç aydır aşılama tedavisi gördüğüm için hormonlardan biraz adetim düzensizleşmiş gibi görünebilir. ancak tedaviden önce 27-28 günde bir gelirdi düzenli olarak. doğum tarihim de 22.09.1978. şimdiden teşekkürler canım a.s.

bana son aylardaki periyodun gerekli ancak öyle yumurtlama günlerini çıkarabilirim günlerin doğruluğu çok önemli yoksa yanlış çıkar şu anda da düzensiz oldugu için yanlış çıkma ihtimali yüksek olur ne zaman biter adetin

güzelim bana bir dahaa bakarmısın...adetim gelmeden önce varsayım üzerine bakmıştık...şimdi ikinci aşılamam için iğnelere başladık..adetim bitmek üzere.

15 mart
30 nisan
1 haziran

doğum tarihim : 03.12.1982

adetin bittimi bitmediyse ne zaman biticek adetlerin düzensiz çünkü

arkadaslar beni listeden süresiz olarak silebilirsiniz senağlama
Eğer dualarımız kabul olurda bir mucizeyle tüp bebek deneme sansımız olursa o zaman adımı en başa yazarsınız insallah olurmu :çok üzgünüm: :a015: :a015:

sudenazcım merhaba sanıırm sen bu konularda bize göre daha tecrubelisin hamilleik konusnda yani yada hamile olmama konuusnda diyeyim 3yılllık evliyim 1yıl once bbek hamile kaldım bbek karnımda olmuş gelisememiş.kurtaş oldum hala kanamalırım duzene girmedi.doktorum bi sorun olmadını söyluyr.afdersiniz ama ilişki sırasında knaman oluyor.sonrasında olmuyo.3 4 aydır adetlerim duzenli.bu konuda bi fıkrın varmı nolur yardımcı omaya calış bana. cvp yazarsan seviniirm

bence kanamaların hiçte normal değil nerde görülmüş..kürtajdan sonra 1 seneye yakın kanama görmek..burda çok yaşadık bazı dr.ların dikkatsizliklerine şahit olduk anlatılanlarla..ben senin yerinde olsam bu sonuçta benim sağlığım demek..başka dr.larada gözükürdüm canım..geçmiş olsun..tez zamanda hamiş kalırsın inşallah...a.s.

ya arkadaşlar kaç gündür bakıyorum ama açelyadan ses çıkmamış ikinci çizgiyi silikte olsa görmüş tahlil yaptıracaktı haberi olan varmı aranızda oda 3. hamişimiz olsun ya neden merak ediyorum biliyormusunuz ne kadar çok hamiş çıkarsa o kadar çok seviniyor tutturamadığım zamanlar bu sevinçler bana teselli oluyor belki aranızda benim gibi olanınız vardır hadi kızlar hamiş haberini alan bildirsin olmuyor ama:))))))))))

evet yaaa benimde aklımda ama yok piyasada..inşallah bi sorun yokturrrrrr :uhm:

güzelim bana bir dahaa bakarmısın...adetim gelmeden önce varsayım üzerine bakmıştık...şimdi ikinci aşılamam için iğnelere başladık..adetim bitmek üzere.

15 mart
30 nisan
1 haziran

doğum tarihim : 03.12.1982

:1shok: :1shok: :1shok: evrim bizim doğum tarihimiz aynı....bende 03.12.1984 doğumluyum..yıl farklı bi tek....sırnaşık şey

arkadaslar beni listeden süresiz olarak silebilirsiniz senağlama
Eğer dualarımız kabul olurda bir mucizeyle tüp bebek deneme sansımız olursa o zaman adımı en başa yazarsınız insallah olurmu :çok üzgünüm: :a015: :a015:

canım üzülme lütfen anlaşılan ciddi bi sorun çıkmış...bak benim ablamında normal olması imkansız..bu ay onlarda tüp bebeğe başlıyolar..herşeyin hayırlısı canım a.s./

aayyyyyyyyyy Canım Ya Sabah Sabah Ne Kadar Güsel Bi Haberrr Tebrik Ederimm Canımm Allah Tamamına Erdirsinnn :nazar::nazar::nazar:

Belirtilerin Neydi Canım Yaaa Bizimle Paylaşırmısın

Sağol Canim Benim Bir Haftadir Sol Kasigimda Agri Vardi Sadece Ben Zaten Içimde Bir His Vardi Bu Ay Kesin Hamileyim Diye Nitekimde çikdi Allah Herkese Bu Mutlulugu Versin

günaydın kızlarrrr...

bu sabah test yaptım negatif çıktı.... adetimi 3 gün geçti.... hala adet olmadım.. ateşimde yüksek gidiyor....3 gün sonra falan tekrar yapsam çıkarmı acaba yaaa senağlama

canım ateşin kaç senin? benim 36.5 te sabitlendi..bu ay 36.5 üstünü göremedim adetimede 4 gün kaldı....belli olmaz canım benim bi arkadaşım adeti geçti 5. gün yaptı çıkmadı 7. günü yaptı çıktı...

amin inşallah yarabbim hepimize nasip etsin.Şu keçiboynuzu kürünü yapıp da faydasını görenler nerdeeee acaba :eek:

X