Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

çok iyi ya :) Kzılar ben kaçtım. Gidim manikür yaptırayım. :) Yarın eğitim için Manavgata gidiyorum . Süsleneyim azcık. :)

kızlar herkese selamlar siteye bugün üye oldum ve bende 6 haziranda adet olacağım ama olmak istemiyorum listenize benide alırmısınız :uhm::sm_confused:

Amin canım herkesin bu listedeki arkadaşların hepsinin en kısa zamanda bebeklerinin mis kokularını içlerine çekebilmelerini diliyorum. Sen nerdesin İstanbul mu ? Ne kadarlık evlisin? Biz 10 aydır evliyiz ama yaşım 33 olduğu için acele ediyorum biraz...

Darısı listedeki herkesin bebekli resimlerine :) Hatta biri kucağında biri karnında olsun herkesin :) E bebek tek büyütülmez bi de kardeş lazım değil mi ?

Amin canım herkesin bu listedeki arkadaşların hepsinin en kısa zamanda bebeklerinin mis kokularını içlerine çekebilmelerini diliyorum. Sen nerdesin İstanbul mu ? Ne kadarlık evlisin? Biz 10 aydır evliyiz ama yaşım 33 olduğu için acele ediyorum biraz...

ben denizli deyim. 6 yıllık evliyim ve 27 yaşıma giricem bende kısmetse ama 6 yıldır olmadı bebişimiz senağlama

amin canım inşallah....
hoşgeldin aramıza :enbuyukkk: a.s.

hoşbuldum. tşekkür ederim a.s.

Selam arkadaşlar. :teytey: Sudenaz beni de eklemisin listeye. 23 Haziran.
Hepinize bol şanslar arkadaşlar. Hayırlı haberler gelsin inşallah. yerimseniben

Selam Buket aramıza hoşgeldin. Regl olmamanı diliyorum o tarihte... :) Listedeki kimse regl olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... Elif Lal memnun oldum canım. Ben de Adanalıyım yıllardır burada istanbuldayım.

Siteme yorumların için teşekkür ederim Elifçim. :) Her gün yeni birşeyler yazmaya çalışıyorum. İlerde ebebeğimiz olursa onla iligli önerilerimi de siteme yazmayı planlıyorum.

Selam Buket aramıza hoşgeldin. Regl olmamanı diliyorum o tarihte... :) Listedeki kimse regl olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... Elif Lal memnun oldum canım. Ben de Adanalıyım yıllardır burada istanbuldayım.

adanalıyak diyosun sırnaşık şey bende izmirliyim . doğduğun yer değil doyduğun yermiş napalım :teytey:

Adanalıyık evet :) Yarın Manavgatta haftaya da inşAllah Adana Mersin ve Antakyada olacağım. KÖoca gitti ben de kendimi dışarı atıyorum onsuz evde durmak çok zor.

Siteme yorumların için teşekkür ederim Elifçim. :) Her gün yeni birşeyler yazmaya çalışıyorum. İlerde ebebeğimiz olursa onla iligli önerilerimi de siteme yazmayı planlıyorum.

inşallah canım ya inşallah Rabbim gönlü göre versin herşeyi (amin) hatta ikizlerin ,üçüzlerin felan olsun senin ya :dance: içimden böyle dua etmek geld sana :teytey:

İkiz hiç de fena olmaz doğrusu. Eski işyerinde bir arkadaşım 45 yaşında ilk evliliğini yaptı bi kaç ay içinde hamile kaldı ikizlerine tedavi ile ve emekli oldu o ay :) Hayatı tersten yaşamak diye buna diyorlar sanırım ve çok keyifliydi onun için herşey. Ben de 45 ime kadar beklemek istemiyorum ama ikiz de olsa üçüz de kabulüm :) Yeter ki eşimin gözlerinde o mutluluğu göreyim. Bebişimin kokusunu burnuma çekebileyim.

X