- 29 Ocak 2008
- 446
- 0
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #2.021
İkiz hiç de fena olmaz doğrusu. Eski işyerinde bir arkadaşım 45 yaşında ilk evliliğini yaptı bi kaç ay içinde hamile kaldı ikizlerine tedavi ile ve emekli oldu o ay :) Hayatı tersten yaşamak diye buna diyorlar sanırım ve çok keyifliydi onun için herşey. Ben de 45 ime kadar beklemek istemiyorum ama ikiz de olsa üçüz de kabulüm :) Yeter ki eşimin gözlerinde o mutluluğu göreyim. Bebişimin kokusunu burnuma çekebileyim.
Elifçim senin neden olmadı şimdiye kadar bebişin ? doktora gittin mi ? Benim tüpler tıkalı imiş. 2 Ay önce HSG çekildim çekim sırasında açıldı. Şimdi müsaitim ama kocam görevde. doktora gideceğim yine. O gelene kadar neler yapabilirim öğrenmek için...
Canım benim uyumam gerek sabah çok erken kalkacak uçağım. sonra sohbet ederiz yine. İyi geceler. Sevgiler...
slm kızlar benide alın aranıza 10 haziranı bekleyenlerdenim isteyen herkese mevlam nasıp etsın
kızlarrrr hala adet olmadımmm bennnn..beklemedeyim halaa ama tık yok..ve mide bulantılarım dünden beri arttıııı...
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİ EVLAT ACISINI..İNŞANLAH TEZ ZAMANDA TEKRAR ANNELİK DUYGUSUNU TADARSIN a.s.
kızlarrrr hala adet olmadımmm bennnn..beklemedeyim halaa ama tık yok..ve mide bulantılarım dünden beri arttıııı...
şafak 12 sudenaz olursa şubata anneyim inşallah kızım da geçen sene 2 şubatta doğmuştu eğer olursa hemen hemen aynı olacak Allahım hepimize şubat veya martta(son adetin ilk gününden sayılıyor malum mayısın yarısı marta denk geliyor)anne olmayı nasip etsin inşallah