- 27 Aralık 2007
- 6.490
- 36
- 39
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.981
çok saol sudecim bu ay azimliyim çok çalışcam olcak işlallahsırnaşık şey bi de bişey diyimmi banada sen hamişsin gibi gelio yani inan içime öle doğuyo isteyen herkes hayırlısı ile hamiş kalır işalh bu ay listedeki herkes hamiş listesine terfi eder allh büyük sonrda hep birlik biribirimizi kutlar kutlama yaparız işalah:teytey::teytey:a.s.
çok teşekkürler sudenaz ve ezgicim siz olmazsanız naparıma.s.içime su serptiniz inanın bende sizler için dua ediyorum ve gariptir ama kadınlar kulübü deyince aklıma hep sudenaz geliyo her açtığımda inşallah hamiledir umuduyla açıyorum o ve burdaki tüm isteyenler hem evet haklısınız niye gitmiyim daha 9 ay oldu şu an ara verdik derim ki benim sağlığım için öyle soruların dan kurtuluurum insanların ayyy iyiki varsınız şuan garip biduygu içindeyim huzur mutluluk size olan güven ağlicam nerdiyse senağlamaneyse ümitsizlik yok beni 27 hazirana yazabilir misin sudenazcım allah en yakın zamanda size çift çizgiyi göstersin:dance:
allahım hepinize o çıft cızıgıyı gormeyı ardından 9 ayın su gıbı gecıp bebsılerınızı kucaklarınıza almayı saglık sıhhat ve mutluluk ıcerıcınde nasıp etsın kızlarr
duan için tşk canım diline sağlık hamişsen Allah seni bir seste kurtarsın doğurmuşsanda analı babalı büyütmek nasip etsin tatlıma.s.
sudenaz tarihlerimiz aynı bacım ama benimde aynen senin gibi hiç belirtim yok sıkma canını hayırlısı ne zamansa Rabbim o zaman vereck buna yürekten inanki o zaman fazla stres yapmayasın ama bellide olmaz burda niceleri adet beklerken hamiş çıktı bak kaç arkadaş senin hamiş olduğunu hissediyorlar hayırlısı olsun hakkımızda stres yok okiş bacıma.s.
slm kızlar..yeni geldim okuldan hemen geçtim bilgisayarın başına..bu arada ben hala adet olmadım bi de mide bulantısı sardı beni bugün. daha öncesi adetimde böle bişey olmazdı ama hayırlısı bakalım..gerçi sabah test yaptım TEK ÇİZGİ..çıktı yine..beklemedeyim anlayacağınız..
selam kuzum sen nasılsın a.s.
duygun cum diğer taraftanda yazdım
varmı başka bi belirtin??
bu günde akşam oldu bi gün daha eksildi
haklısın sabırsızlıktan ölebiliriz :roflol: