- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- Konu Sahibi alaycikus67
- #10.281
iyi akşamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi geceler tatlı uykular canım hoşçakallll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hahahahah bu ne yahu böyle su falı bakar gibi çiş+karbonat falı kaydirigubbakcemile3
3. ayda kafayı yedim laelaelaelaelae allah sonumuzu hayır etsin :Saruboceq:
3. ayda kafayı yedim laelaelaelaelae allah sonumuzu hayır etsin :Saruboceq:
şöyle açıklayım olayı bu ay hamile degilsin ama önümüzdeki ay olacaksın demek delikafadulden
yaa kızlar doğruluğu kesin değilse boşverin yapmayınzemuszemus
ama bekleme sende ya biz meraktan çatlıcaz hadi hadi hadi bizede moral olsun beraber sevinelim :1hug:Yaaa ne yapcaz böyle yaaa... valla yapmadık şey kalmadı... Bu arada ben hala regl olmadım... Hala da bir belirti yok... beyazımsı bir akıntı oluyo ara ara onu regl sanıyorum... bide arada bir ağrı gibi bişey oluyo alt karnımda onu da regl geliyo sanıyorum ama yine tık yok..
Yarın akşama kadar bekleyeyim bakiim...
aynı şeyi bizde düşündük ve çok güldük canım ya eşim bende yarın yapayım bu aralar sadece göbekten kilo alıyorum belki ben hamileyimdir dedi hani bende karbonat çöktü ya dibe onda kabarırmış zaten kocaman göbegi var kaydirigubbakcemile3selam canım bende şu karbonat olayını baya arştırmıştım bi kaç ay önce hepsi tesadüf bence çünkü topiğin birinde bi arkadaş kendi yapmış köpürmüş yani hamile görünüyo bide eşine denemiş o da köpürüyo ne dersiniz buna çok gülmüştüm okuyunca........
kaydirigubbakcemile3süpper tesbit kıvrck kaydirigubbakcemile3
koparttın beni delikafadulden
ewet canım baya eskiymiş eskiden böyle bakarlarmış hamiş olup olmadıklarına aslında büyükleri dinlemekte fayda varben baska topıklerde de gormustum gercek ve eskı usul galıba:kedi:
ama bekleme sende ya biz meraktan çatlıcaz hadi hadi hadi bizede moral olsun beraber sevinelim :1hug:
[ı]kızlar cnm cok sıkkın.nazardegdı bıze esımle tartışıyoruz knuşmuyoruz tamda yumurtlama donmımde doktor sık ılışkı dedı ama kacgundur yokbışey hersey ıcın ben cabalıyomuş gıbı dusunuyorumoyuzden artık gun saymıycam vazgectım bebek dusuncesını atıyorum kafamdan bı sure yoruldum artık[ı][/ı][/ı]
[ı]kızlar cnm cok sıkkın.nazardegdı bıze esımle tartışıyoruz knuşmuyoruz tamda yumurtlama donmımde doktor sık ılışkı dedı ama kacgundur yokbışey hersey ıcın ben cabalıyomuş gıbı dusunuyorumoyuzden artık gun saymıycam vazgectım bebek dusuncesını atıyorum kafamdan bı sure yoruldum artık[ı][/ı][/ı]
canım üzülme olur mu aynı durum bizdede var ama bende tık yok inanırmısın evlilik yıldönümümüzdede dünde kardeş kardeş uyuduk hemde en yumurtlama gününde düşündümde kısmet herşeyim bi yeri ve zamanı var rabbim bizim için en hayırlı zamanı biliyordur biz görevimizi yapıp tevekkül etmeliyiz en güzeli bu herşeyde vardır bi hayır böyle düşün olur mu üzülme canım[ı]kızlar cnm cok sıkkın.nazardegdı bıze esımle tartışıyoruz knuşmuyoruz tamda yumurtlama donmımde doktor sık ılışkı dedı ama kacgundur yokbışey hersey ıcın ben cabalıyomuş gıbı dusunuyorumoyuzden artık gun saymıycam vazgectım bebek dusuncesını atıyorum kafamdan bı sure yoruldum artık[ı][/ı][/ı]
Yok kuzum yok bekliicem... çünkü sonucu biliyorum... o tek çizgiyi yine görmek istemiyorum... Zaten hamişlikle ilgili iç bir belirtim de yok... ama regl belirtim de çok yok... yani eskiden göğüslerim bir garip olurdu,karnımda bir gerginlik hissi olurdu,aynı şekilde belimde de bir gerginlik ve ağrı olurdu... ama 12sinden beri hiçbiri yok... beyaz bir akıntım var,ve ara ara gelen kasık ağrım var... o kadar.
benim kocam bir melek ten mi bahsediyosun canımya kızlar su showtv dekı program ne kotu oyle yaaa
hangı akıllı cıkar kocası ıle beraber
ya yokkkkk ya yoooooookkkkkkkkkk
aaaa canım ne oldu öyle... Bence hakikaten nazar var üzerinizde... Bizede olmuştu... Biz flört dönemimiz dahil hiç tartışmamıştık fakat evlendikten sonra 1 kere tartışmamız oldu.ben hemen nazara karşı dua okudum ve ikimizinde üzerine ve evimize üfledim... 3 kere nas 3 kere felak surelerini okudum birde ayetel kürsi.
Ben çabalıyorum gibi hissediyorum demişsin... Bu durum burdaki birçok kişi için geçerli canım... Hepimizin eşleri bu konuda o kadar da araştırmacı ve itinalı değiller... Ben zorlarsam eğer o da bazı şeylere dikkat ediyor.yoksa amaaan olursa olur olmazsa olmaz modunda.
Maalesef erkekler bu konudada her konuda oldukları gibi pek ince olamıyorlar.
Nickin gibi şekersin sen,eşinin gönlünü almayı bilirsin... Ne yapalım şekerim yuvayı dişi kuş yapar demişler... Haklı olsak bile bazı durumlarda yuvayı yapmak adına yine biz taviz vermek durumunda kalıyoruz...