Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

3. ayda kafayı yedim laelaelaelaelae allah sonumuzu hayır etsin :Saruboceq:

Yaaa ne yapcaz böyle yaaa... valla yapmadık şey kalmadı... Bu arada ben hala regl olmadım... Hala da bir belirti yok... beyazımsı bir akıntı oluyo ara ara onu regl sanıyorum... bide arada bir ağrı gibi bişey oluyo alt karnımda onu da regl geliyo sanıyorum ama yine tık yok..
Yarın akşama kadar bekleyeyim bakiim...

3. ayda kafayı yedim laelaelaelaelae allah sonumuzu hayır etsin :Saruboceq:

selam canım bende şu karbonat olayını baya arştırmıştım bi kaç ay önce hepsi tesadüf bence çünkü topiğin birinde bi arkadaş kendi yapmış köpürmüş yani hamile görünüyo bide eşine denemiş o da köpürüyo ne dersiniz buna çok gülmüştüm okuyunca........

iyi geceleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......................

Yaaa ne yapcaz böyle yaaa... valla yapmadık şey kalmadı... Bu arada ben hala regl olmadım... Hala da bir belirti yok... beyazımsı bir akıntı oluyo ara ara onu regl sanıyorum... bide arada bir ağrı gibi bişey oluyo alt karnımda onu da regl geliyo sanıyorum ama yine tık yok..
Yarın akşama kadar bekleyeyim bakiim...
ama bekleme sende ya biz meraktan çatlıcaz hadi hadi hadi bizede moral olsun beraber sevinelim :1hug:

selam canım bende şu karbonat olayını baya arştırmıştım bi kaç ay önce hepsi tesadüf bence çünkü topiğin birinde bi arkadaş kendi yapmış köpürmüş yani hamile görünüyo bide eşine denemiş o da köpürüyo ne dersiniz buna çok gülmüştüm okuyunca........
aynı şeyi bizde düşündük ve çok güldük canım ya eşim bende yarın yapayım bu aralar sadece göbekten kilo alıyorum belki ben hamileyimdir dedi hani bende karbonat çöktü ya dibe onda kabarırmış zaten kocaman göbegi var kaydirigubbakcemile3

süpper tesbit kıvrck kaydirigubbakcemile3
koparttın beni delikafadulden
kaydirigubbakcemile3

ben baska topıklerde de gormustum gercek ve eskı usul galıba:kedi:
ewet canım baya eskiymiş eskiden böyle bakarlarmış hamiş olup olmadıklarına aslında büyükleri dinlemekte fayda var

uzun zamandır ilk defa süper bi hava var burda güneş evimizin içine dogdu sıcacık zemuszemus
güzel bi güne GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN arkadaşlar güzel bigün yaşamayı nasip etsin rabbim herkese

[ı]kızlar cnm cok sıkkın.nazardegdı bıze esımle tartışıyoruz knuşmuyoruz tamda yumurtlama donmımde doktor sık ılışkı dedı ama kacgundur yokbışey hersey ıcın ben cabalıyomuş gıbı dusunuyorumoyuzden artık gun saymıycam vazgectım bebek dusuncesını atıyorum kafamdan bı sure yoruldum artık[ı][/ı][/ı]

ama bekleme sende ya biz meraktan çatlıcaz hadi hadi hadi bizede moral olsun beraber sevinelim :1hug:

Yok kuzum yok bekliicem... çünkü sonucu biliyorum... o tek çizgiyi yine görmek istemiyorum... Zaten hamişlikle ilgili iç bir belirtim de yok... ama regl belirtim de çok yok... yani eskiden göğüslerim bir garip olurdu,karnımda bir gerginlik hissi olurdu,aynı şekilde belimde de bir gerginlik ve ağrı olurdu... ama 12sinden beri hiçbiri yok... beyaz bir akıntım var,ve ara ara gelen kasık ağrım var... o kadar.

[ı]kızlar cnm cok sıkkın.nazardegdı bıze esımle tartışıyoruz knuşmuyoruz tamda yumurtlama donmımde doktor sık ılışkı dedı ama kacgundur yokbışey hersey ıcın ben cabalıyomuş gıbı dusunuyorumoyuzden artık gun saymıycam vazgectım bebek dusuncesını atıyorum kafamdan bı sure yoruldum artık[ı][/ı][/ı]

hayda........
nazarlanmıssınız cıdden..
erkekler maalesef bızım kadar takmıyor
bızım kadar ıclerınde yasamıyorlar.
bız baksana bebek dıye kalkıyor bebek dıye yatıyoruz.
bıraz oluruna bırak canım.. barısırsınız hemencık ınsallah hihoyyyt

Aaaa canım ne oldu öyle... bence hakikaten nazar var üzerinizde... Bizede olmuştu... biz flört dönemimiz dahil hiç tartışmamıştık fakat evlendikten sonra 1 kere tartışmamız oldu.Ben hemen nazara karşı dua okudum ve ikimizinde üzerine ve evimize üfledim... 3 kere nas 3 kere felak surelerini okudum birde ayetel kürsi.
Ben çabalıyorum gibi hissediyorum demişsin... bu durum burdaki birçok kişi için geçerli canım... Hepimizin eşleri bu konuda o kadar da araştırmacı ve itinalı değiller... Ben zorlarsam eğer o da bazı şeylere dikkat ediyor.yoksa amaaan olursa olur olmazsa olmaz modunda.
Maalesef erkekler bu konudada her konuda oldukları gibi pek ince olamıyorlar.
Nickin gibi şekersin sen,eşinin gönlünü almayı bilirsin... Ne yapalım şekerim yuvayı dişi kuş yapar demişler... Haklı olsak bile bazı durumlarda yuvayı yapmak adına yine biz taviz vermek durumunda kalıyoruz...

canım üzülme olur mu aynı durum bizdede var ama bende tık yok inanırmısın evlilik yıldönümümüzdede dünde kardeş kardeş uyuduk hemde en yumurtlama gününde düşündümde kısmet herşeyim bi yeri ve zamanı var rabbim bizim için en hayırlı zamanı biliyordur biz görevimizi yapıp tevekkül etmeliyiz en güzeli bu herşeyde vardır bi hayır böyle düşün olur mu üzülme canım

Yok kuzum yok bekliicem... çünkü sonucu biliyorum... o tek çizgiyi yine görmek istemiyorum... Zaten hamişlikle ilgili iç bir belirtim de yok... ama regl belirtim de çok yok... yani eskiden göğüslerim bir garip olurdu,karnımda bir gerginlik hissi olurdu,aynı şekilde belimde de bir gerginlik ve ağrı olurdu... ama 12sinden beri hiçbiri yok... beyaz bir akıntım var,ve ara ara gelen kasık ağrım var... o kadar.

bana bak sana sen gelicem şimdi oraya ya sen talep etmezsen istemezsen rabbim duymaz ki seni hiç yumoşun olmasa nolur ki rabbim umutsuzluk yok diyo o degil mi ki hz. isa yı dünyaya getirten sen ne yumoşundan bahsediyosun hala ya umudun olsun ama bunu saplantı haline getirme rabbim umudum var hayırlısıysa eger beni dilegime kavuştur de kalk bi abdest al 2 rekat namaz kıl sahabelerimizin ruhuna hediye et namazını sonra bi hacet duasını oku dua et hayırlısıysa de bi daha duymicem yumoş falan bahane bunlar bahane sadece araç rabbim araçsızda amaca ulaştırabilir seni :eek:klava:

ya kızlar su showtv dekı program ne kotu oyle yaaa
hangı akıllı cıkar kocası ıle beraber
ya yokkkkk ya yoooooookkkkkkkkkk

aaaa canım ne oldu öyle... Bence hakikaten nazar var üzerinizde... Bizede olmuştu... Biz flört dönemimiz dahil hiç tartışmamıştık fakat evlendikten sonra 1 kere tartışmamız oldu.ben hemen nazara karşı dua okudum ve ikimizinde üzerine ve evimize üfledim... 3 kere nas 3 kere felak surelerini okudum birde ayetel kürsi.
Ben çabalıyorum gibi hissediyorum demişsin... Bu durum burdaki birçok kişi için geçerli canım... Hepimizin eşleri bu konuda o kadar da araştırmacı ve itinalı değiller... Ben zorlarsam eğer o da bazı şeylere dikkat ediyor.yoksa amaaan olursa olur olmazsa olmaz modunda.
Maalesef erkekler bu konudada her konuda oldukları gibi pek ince olamıyorlar.
Nickin gibi şekersin sen,eşinin gönlünü almayı bilirsin... Ne yapalım şekerim yuvayı dişi kuş yapar demişler... Haklı olsak bile bazı durumlarda yuvayı yapmak adına yine biz taviz vermek durumunda kalıyoruz...

haklısın cnm ama ne bılıyım psıkolojım bozuldu sen gormuşlsundur facde resımlerımız falan normalde cok mutluyuz hatta hafta sonu cok eglendık ama nazara geldık sanırım

X