Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın arkadaslar 4ay hap kullanmıstım gecen ay kullanmadım ve kasım sonunda bısey olmadı bu ay daha dıkkatlı ugrasıyoruz dun yumurtlama gunumun sonuydu hesaplayıcılara gore ama ben devam edıcem 24 aralıkta adet günüm ama inşallah bu ay kırmızıları gormem bıde dun ılk defa ilişkiden sonra kasıklarım ve karnım arasında bı sızı seklınde sancı oldu ve ılk defa bu sabah o sıvı hiç dısarı akmadı neden acaba....

Bende o sızlama hep oluyor ama ilişkiden sonra hiç kalkmamama rağmen sabah yine de akıyor o sıvı. Fakat o spermin koruyucu sıvısıymış akması normal.Belki seninki ilişkiden sonra yeteri kadarı çıkmıştır ve sabaha kalmamıştır çıkacak birşey.

Canım iyiyim ama çok acıktım kahvaltı yapmadım daha. Ama hiç kalkıp hazırlayasım da yok.
kıyamam ben sana canım benim gel ben hazırlarım beraber yaparız kahvaltımızı cokacimcoook

günaydın arkadaslar 4ay hap kullanmıstım gecen ay kullanmadım ve kasım sonunda bısey olmadı bu ay daha dıkkatlı ugrasıyoruz dun yumurtlama gunumun sonuydu hesaplayıcılara gore ama ben devam edıcem 24 aralıkta adet günüm ama inşallah bu ay kırmızıları gormem bıde dun ılk defa ilişkiden sonra kasıklarım ve karnım arasında bı sızı seklınde sancı oldu ve ılk defa bu sabah o sıvı hiç dısarı akmadı neden acaba....

canım benim belki bebiştir o güzel haberlerini alırız seninde inşallah :Saruboceq:

Bende o sızlama hep oluyor ama ilişkiden sonra hiç kalkmamama rağmen sabah yine de akıyor o sıvı. Fakat o spermin koruyucu sıvısıymış akması normal.Belki seninki ilişkiden sonra yeteri kadarı çıkmıştır ve sabaha kalmamıştır çıkacak birşey.
bitanem ya biz ilişkiden sonra ben hemen kalkıp duşumu alıyorum ya sabaha kadar durursam belki günah olur böyle yatmayım diye acaba hamilelik durumunu bu o kadar etkiliyor mu

bende kalkmıyorum hatta ayaklarımın altına yastıklardan bır dag yapıyorum ve en az bır saat beklıyorum o sekılde normalde bıraz yınede gelıyordu ama bu sefer gecede gelmedı genelde sabah ayaga klaktıgım anda akıyordu bu sefer olmadı buda benı umutlandırdı...

bitanem ya biz ilişkiden sonra ben hemen kalkıp duşumu alıyorum ya sabaha kadar durursam belki günah olur böyle yatmayım diye acaba hamilelik durumunu bu o kadar etkiliyor mu

Valla canım ben internetten okudum ve arkadaşlarıma sordum.Aslında en az 20 dk kalkmadan sırtüstü yatmak gerektiğini öneriyor doktorlar.Ayrıca kalçanın altına bir yastık koymakta spermlerin ilerleme yönüne hız kazandıracağından yararlı olabilir deniliyor. İnternette dr Nevra hanımın sitesi var.Aslında gayet güzel ve açıklayıcı bir sitesi var. Kadın Hastalıkları, Gebelik Hamilelik, Cinsellik, Kısırlık Hakkında En Doğru Bilgiler doktornevra.com.GEBELİK HAMİLELİK GEBE HAMİLE DOĞUM KÜRTAJ JİNEKOLOG

günaydın canım.hoşgeldin.

hoşbulduk güzeller opuyorumnanaktan
ya brda ne kadar tatlı ne kadar sıcak kanlı arkadaşlar varmış gerçekten süpersiniz kızlar inşallah enkısa zamanda hamiş olursunuz o zamanda SÜPER HAMİŞLER OLURSUNUZ İNŞALLAH :Saruboceq::Saruboceq:delikafadulden

Naber kızlar ben hala adet olmadım kan testi negatif adet olmuyorum bu nası iştir annamadım bide adetlerimin düzeniyle övünürdüm bu ay mafettiler beni pazartesiye kadar gelmezse ''doktorum adanada o yüzden bekliyorum '' kontrole gidecem bende kistten şüpheleniyorum geçen ayki klomenin etkisi olabilir mi aceba diyorum hayırlısı bakem

Valla canım ben internetten okudum ve arkadaşlarıma sordum.Aslında en az 20 dk kalkmadan sırtüstü yatmak gerektiğini öneriyor doktorlar.Ayrıca kalçanın altına bir yastık koymakta spermlerin ilerleme yönüne hız kazandıracağından yararlı olabilir deniliyor. İnternette dr Nevra hanımın sitesi var.Aslında gayet güzel ve açıklayıcı bir sitesi var. Kadın Hastalıkları, Gebelik Hamilelik, Cinsellik, Kısırlık Hakkında En Doğru Bilgiler doktornevra.com.GEBELİK HAMİLELİK GEBE HAMİLE DOĞUM KÜRTAJ JİNEKOLOG
canım benim sagol ovulasyon hesaplama bile var burda
dün çarşıya indim burda ovulasyon istiyorum dedim eczacı kız yüzüme tuhaf tuhaf baktı anlamadım dedi ben tekrarladım sonra bana bi test verdi gebelik testi kaydirigubbakcemile3 bu degil ovulasyon testi dedim o da ne dedi hani yumurtlama günleri oluyor ya o günleri belirleyen bi test var ondan istiyorum dedim ben öyle bişey bilmiyorum dedi Çok üzgünüm çoook sinir oldummmmmmmmmmmm

Naber kızlar ben hala adet olmadım kan testi negatif adet olmuyorum bu nası iştir annamadım bide adetlerimin düzeniyle övünürdüm bu ay mafettiler beni pazartesiye kadar gelmezse ''doktorum adanada o yüzden bekliyorum '' kontrole gidecem bende kistten şüpheleniyorum geçen ayki klomenin etkisi olabilir mi aceba diyorum hayırlısı bakem

canım klomen topicinde okumuştum bazı kişilerde klomen sonrası kist oluşabiliyormuş.Yada gecikme yaptığı da görülüyormuş.Klomeni bıraktıktan bir sonraki ay da etkisi devam ediyormuş çünkü.

dün çarşıya indim burda ovulasyon istiyorum dedim eczacı kız yüzüme tuhaf tuhaf baktı anlamadım dedi ben tekrarladım sonra bana bi test verdi gebelik testi kaydirigubbakcemile3 bu degil ovulasyon testi dedim o da ne dedi hani yumurtlama günleri oluyor ya o günleri belirleyen bi test var ondan istiyorum dedim ben öyle bişey bilmiyorum dedi Çok üzgünüm çoook sinir oldummmmmmmmmmmm

bence o eczacı kız hakikaten saçmalamış :sm_confused::sm_confused::eek:klava:
benim kocam bile ovulasyon testini biliyo artık

Şekerim hadi orası bazı şeylerden mahrum bir bölge ama ben bu olayı Ankaranın göbeğinde yaşadım :) Eczacı kalfası bayan diye gittim ona sordum ovülasyon testi var mı diye Kadın bana öyle birşey mi var ? dedim ve dönüp onca kişinin arasında eczacısına Bizde ovülasyon testi var mıııı? diye bağırdı :))
sonradan öğrendim ki Ovülasyon testleri bayiilik ile veriliyormuş eczanelere ve her eczanede bulunmuyor. Eşimin iş yerine yakın büyük bir eczane var onun camına özel olarak yazmışlar "Ovülasyon ve menapoz testleri bulunur" diye. Bunu görünce anladım ki bu özellikli birşey ve her yerde bulunmuyor. ama internet sayesinde o kadar duyuldu ki sanırım yakın zamanda her eczanede bulunabilir.

Birde şöyle bir durum var bu testlerin 170 200 tl olanları var onlar sabit kitler onların ucuna tek kullanımlık test kağıtları alıp kullanıyorsunuz.Bu uzun süreli ovülasyon takibi yapan kişiler içinmiş. Bizim aldığımız ise 5li yada 6lı pakette hatta yanında + gebelik testi olan genelde 25-30tl ye satılan kullan at testler.Hatta buradaki bazı eczaneler o tek kullanımlık kitleri tek tekte satıyorlar tanesini 5tl ye.

X