Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Hayırlısı olsun canım... daha 5 ay var önünde... 12 aya kadar normal yolları denemek lazım... Umarım Aralıkta güzel haberlerle dolacak topicimiz

5 ay daha nasıl dayanabilirim bilmiyorum.. her ay sonu ağlamaktan içim dışıma çıkıyo mafoldumben
bu ay hsg çektireceğim... hayırlısı artık diyorum.... bir de ayşe armanın ve tüm doktorların dediği gibi şu işi rafa kaldırabilsem...kafamı boşaltabilsem... ama yapamıyorum işte...
hayırlısı... rabbim herkesin gönlüne göre versin....dualarımızı kabul etsin yerimseniben

Günaydin hanimlar..Bugün rgl günüm cok sükür gelen giden yok belirtide yok kaydirigubbakcemile3
ama sabah test yaptim negatif cikti mafoldumben
Ayselim sen ne yaptin cnm?

günaydın kızlar benimde 3 günüm kaldı çok bi heyecan yok gibi ya bakalım hayırlısı rabbim hayırlısını versin hepimize.....

günaydın kızlar nasılsınız site şükür biraz düzelmiş. bende cuma yı bekliyorum inşallah adet olmam

Evet canım bende umudumu kaybetmek istemiyorum.
Bu ay 3 gün geçince ümitlendim umarım bebişim gelir.
Bugün 4.gün bakalım canım hayırlısı inş.

kızlar anlaşılan bugün test günü ben de akşam yaptım çok enteresan hiç olmazdı halbuki :) negatif çıktı ben de çok şaşırdım:)))

Ben Hafta sonuna kadar beklemeyi düsünüyorum canim. Pazar veya p.tesi tekrar kendim test yaparim. Yine negatif cikarsa ozaman dr.giderim cünkü burda hemen kan testi yaptiramiyorsun maalesef. Peki sen?

Samsak cim üzülme cnm sende bizimle beklemeye dvm et kaydirigubbakcemile5

Ben Hafta sonuna kadar beklemeyi düsünüyorum canim. Pazar veya p.tesi tekrar kendim test yaparim. Yine negatif cikarsa ozaman dr.giderim cünkü burda hemen kan testi yaptiramiyorsun maalesef. Peki sen?

Samsak cim üzülme cnm sende bizimle beklemeye dvm et kaydirigubbakcemile5

canım bende 1-2 gün bekleyeym diyorum dünde bahsetmiştim ne zaman kan testi yaptırsam adet olurum peşinden o yüzden bekliyorum. Ama nasıl bekliyorum onu sorma heyecan dorukta:)

X