Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kızlar ben regl olacağım eminim, her zamanki ağrısı başladı bile. Gelecek maçlara bakacağız kaydirigubbakcemile3

yaaa.hay Allah yaw.bıyologul'den haber var mı peki.özelden yazarım demişti ama yazmamış.arife günü test yapacaktı.

slm tatlım nasılsın ? öncelikle bayramın mübarek olsun sonucu alıralmaz yazdım topike malesf negatifti iki gün sonrada kırmızıyı gördüm maleseff napacaksın işte nasip değilmiş yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar durun yaa daha tam gelmeden hemen karar vermeyin
sebin nasıl geçti bayram?
canım gül dediğim biyologul

güzeldi.gezdik bol bol.ama baksana bayram sonu pek güzel olmadı.okudun mu yazdıklarımı.peçetede kırmızı akıntı gibi bir şeyler vardı ve kasıklarım reg olcam gibi ağrıyo.neden olabilir ben hayıt çayına bağladım

:çok üzgünüm:
yaaa.hay Allah yaw.bıyologul'den haber var mı peki.özelden yazarım demişti ama yazmamış.arife günü test yapacaktı.

slm tatlım nasılsın ? öncelikle bayramın mübarek olsun sonucu alıralmaz yazdım topike malesf negatifti iki gün sonrada kırmızıyı gördüm maleseff napacaksın işte nasip değilmiş yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

:çok üzgünüm:

Hay Allah ya.perşembe akşam zar zor internet buldum girdim baktım ama göremedim.Bayramda hep aklımdaydın.hayırlısı olsun.baksana ben de sanırım 2. kez olucam

iyi aksamlar kizlar herkese iyi bayramlar. Yarin veya carsamba rgl olmam gerekiyo dua edin lütfen bana olmamam icin. Ama bu ay tutmadi sanirim.:KK43: hicbir belirtim yok cünkümafoldumben

kızlar benim regl günüm dündü. kırmızılar gelmedi ama bu akşam test yaptım negatif çıktı.
açıkçası aklım karıştı.
ne yapsam bilemiyorum
yarına kadar kırmızılar gelmezse inş. gelmez yarın kan testi yaptırayım diyorumCADIARZU

günaydın kıslar inşallah güzel haberlerle dolu bir hafta geçiririz benim de 4 günüm kaldı inşallah cumartesi olmam da bebişime kavuşurum........

ya ama beni neden eklemiyor sunuz :KK43:((((((
bugün adetimin 11. günü dr ye gitcem bakalım yumişler ne durumda serephone kullandım.adetim 25 aralıkta bakalım hayırlısı

X