Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

aysellım benı 29 aralıga yazarmısın bır gun gecıkmelı geldı adı batasıca mafoldumben senağlama

23 aralıkta inşallahhhh olmasını ümid ediyorum.bu liste çok iyi olmuş insanı motive ediyor sağolun kızlar desteğiniz için

Kızlar herkesin bayramı mübarek olsun.Daha önce giremedim.Adetime 8 gün kaldı ooffff ya bu beklemek çok zor.Bende hiç bi adet belirtisi yok :KK43:( Belirtisi olmadan da hamile kalan var ama kafamçokkarıştı ınşallah ben onlardan olurum.ıyi bayramlar tekrar herkese.Görüşmek üzere.Bana dua edin..

slm kizlar adet tarihim 27 kasimdi fakat 2 gun gecmesine ragmen gelmedi kirmizilar dun aksam test yaptim negatif cikti acaba adet duzensizligim mi basladi gec mi adet olcam ki

slm kizlar adet tarihim 27 kasimdi fakat 2 gun gecmesine ragmen gelmedi kirmizilar dun aksam test yaptim negatif cikti acaba adet duzensizligim mi basladi gec mi adet olcam ki

belki teste çıkmamış olabilir.yarın daha bekle gelmezse salı kan testi yaptırırsın.güzel düşün güzel olsun inş hamişsindir:CüvCüv:

canım idrar testinde hemen çıkmıyor yarınde bekle kırm ızılar gelmezse salı kan testi yaptırırsınkaydirigubbakcemile5

bende ole dusundum ama yarin yine test yapcam insallah hamileyimdir ya:Saruboceq: cok cok istiyorum

X