Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bencede canım gecikme payı ver inşallah akıntının sebebi bebiştendir

bencede canım gecikme payı ver inşallah akıntının sebebi bebiştendir

boşa umutlanmakta istemiyorum geçen sefer belim ağrıyıpta ilk bu siteye düştüğümde ağlamaktan gözlerim şişmişti... :1no2:

içimde bi ses evet diyo... dışımdaki ses hadi canım sende Aralığı bekle diyo...

eşime dedimki kocalar anlarmış eşlerinin gözüne bakınca,canım benim öyle bi baktıkii...anlamadı tabi doğal olarak bişi diyemedi..ne dese olmayacak biliyo...
:Saruboceq: dualarımız devamediyo.....

Listeden silmek ne demek naagihancım.Aralık listesine geçiricez seni.Umudu yitirmek yok:teselli:

valla benim umudum fazla kalmadı uzun zamandır listeyueekletmiyordum ama gene foooooooooossssssssss çıktı
aralığa eklyin bakalım neolacak

akıntı dedinizde kızlar bende hiç akıntı falan yok kupkuru akıntı hamilelik belirtisimidir

valla bebeğim benim tek bildiğim hiç bişey bilmediğim... her an herşey belirti olabiliyor ama regl dönemi ile çok benzer belirtiler de var.birde herkese göre farklılıklar gösteriyor.. anne hala ve teyzelere sormak lazım..bu tür şeylerde genetik benzer şeyler gösteriyo..

umudunu yitirme güzelim inşallah aralık ayı sana uğur getiriropuyorumnanaktan

inşallah canım aralık ta hem doğum günüm belki uğurlu gelir artık pozitif bakamıyorum ben bıktım beklemekten fazlada girmiyorum siteye etkileniyorum sitres yapıyorum kafam karışıyor

güzel naagihanım , bardağın dolu tarafına bakalım..seni listeden silmeyelim ;seni listeye yazalım... ..

hayatım ben bardak ta bakacak yer bırakmadım her yönden baktım artık gücüm kalmadı piskolejim bozuldu iyice heray beklemekten
sen nekadar zamandır istiyorsun tedavi görüyormusun canım

ben bile ikinci meleğimizi istememize rağmen geçen ay kırmızıları görünce ağlamıştım çok doğal canım benim annelik içgüdüsü olsun istiyoruz ama zamanı ne zaman sa o zaman geliyor bebişler fazla da takma kafan arahat olmaya çalış ne kadar elinden gelirse tabikiopuyorumnanaktan
benimkide geçen ay sen kesin hamilesin diye beni havaya sokmuştu bu ay susuyor beklemede :roflol:

inşallah canım aralık ta hem doğum günüm belki uğurlu gelir artık pozitif bakamıyorum ben bıktım beklemekten fazlada girmiyorum siteye etkileniyorum sitres yapıyorum kafam karışıyor

sen ihmal etme siteye gir.gerekirse beraber ağlıyoruz ama stresimizi hemen atıyoruz...
ben yumoşcuk oldum buraya takıldığımdan beri...

tamam sebincim sizlerlede yürüyelim bakalım allah herkese nasip etsin inşallah beklemek çok zor be kızlar

öyle deme canım pozitif bakmayı bırakma elden bak ne güzel demişsin doğum günün varmış sana şans getirsin inşallah dualarımız seninle canım benim:Saruboceq:

hayatım ben bardak ta bakacak yer bırakmadım her yönden baktım artık gücüm kalmadı piskolejim bozuldu iyice heray beklemekten
sen nekadar zamandır istiyorsun tedavi görüyormusun canım

35 yasındayım ve 1.5 yıllık evliyim.. doğal doğal takılıyoruz.. Allah nasip ederse her şartta oluyor merak etme sen..herşeyin hayırlı bir vakti var. onu bekliyoruz hep beraber...

kızlar akşam evden girmeye çalışacağım kocam bilgisayarımızı getirirse bakımdan kocaman öpüyorum sizi kendinize iyi bakın lütfen stres yapmayın opuyorumnanaktan

kızlar öncelikle çok endişeliyim
biz eşimle çocuk yapmaya karar verdik ama zamanını ayarlamdık. neyse dün gece işlem gerçekleşti. ama ben olduğunu anlayamadım eşimde tam o sıradada konuşuyorduk arkadaşıma anlattım tam o sırada konuşmamak gerekiyormuş. bilmiyorum daha önce duymamıştım. dua edilmesi gerekiyormuş.
çok korkuyorum bide tuttuysa bişey olduysa. ne bilim aklıma takıldı. bu arada 3 yıllık evliyim planlı çocuk yapıcam diye bu kadar bekledim. plansız bi şekilde oldu herşey. bakalım hayırlısı cevaplarınızı acil bekliyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…