- 21 Eylül 2009
- 2.625
- 0
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #2.381
canım beni listeden silermisiniz ben bugün gene hasta oldum malesef
canım beni listeden silermisiniz ben bugün gene hasta oldum malesef
Listeden silmek ne demek naagihancım.Aralık listesine geçiricez seni.Umudu yitirmek yok:teselli:
valla ben belirtilere çok güvenip beklemeden cmts test yaptım..olmadı tabiki..
bugun beklediğim tarihti ama 3-5 gün gecikme payı vereyim diyorum 1 haftadır ara ara bel ağrılarımda var..pek sanmıyorum ama tek kafamı kurcalayan yumurtlama dönemi gibi arada akıntı oluyo :kedi:
bilmiyorum yanii.. bekliyoruz hep beraber.. benim sebin den ümidim var :) değilse hep beraber aslan bebeklerimizi beklicez :teytey:
bencede canım gecikme payı ver inşallah akıntının sebebi bebiştendir
Listeden silmek ne demek naagihancım.Aralık listesine geçiricez seni.Umudu yitirmek yok:teselli:
akıntı dedinizde kızlar bende hiç akıntı falan yok kupkuru akıntı hamilelik belirtisimidir
umudunu yitirme güzelim inşallah aralık ayı sana uğur getiriropuyorumnanaktan
güzel naagihanım , bardağın dolu tarafına bakalım..seni listeden silmeyelim ;seni listeye yazalım... ..
boşa umutlanmakta istemiyorum geçen sefer belim ağrıyıpta ilk bu siteye düştüğümde ağlamaktan gözlerim şişmişti... :1no2:
içimde bi ses evet diyo... dışımdaki ses hadi canım sende Aralığı bekle diyo...
eşime dedimki kocalar anlarmış eşlerinin gözüne bakınca,canım benim öyle bi baktıkii...anlamadı tabi doğal olarak bişi diyemedi..ne dese olmayacak biliyo...
:Saruboceq: dualarımız devamediyo.....
inşallah canım aralık ta hem doğum günüm belki uğurlu gelir artık pozitif bakamıyorum ben bıktım beklemekten fazlada girmiyorum siteye etkileniyorum sitres yapıyorum kafam karışıyor
inşallah canım aralık ta hem doğum günüm belki uğurlu gelir artık pozitif bakamıyorum ben bıktım beklemekten fazlada girmiyorum siteye etkileniyorum sitres yapıyorum kafam karışıyor
hayatım ben bardak ta bakacak yer bırakmadım her yönden baktım artık gücüm kalmadı piskolejim bozuldu iyice heray beklemekten
sen nekadar zamandır istiyorsun tedavi görüyormusun canım
sen ihmal etme siteye gir.gerekirse beraber ağlıyoruz ama stresimizi hemen atıyoruz...
ben yumoşcuk oldum buraya takıldığımdan beri...