Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Biz eşimle flört ederken o kızı olursa ecrin koymak istiyordu fakat o arada eltim doğum yaptı ve kızı oldu eşim de onun adını ecrin koydu :KK43: kayınvalidem de 3 oğlunun kızlarına ilknur öznur sonnur isimlerini koymak istiyormuş.Eltimin kızının adı öznur ecrin oldu.eşim en büyük erkek çocuk olduğu için bizim kızımız olursa bir adı İlknur olacak.Ama yanına muhakkak bir isim daha koyacağım.
Erkek olursa ben babamın adını koymak istiyorum babam 94 yılında vefat etti. Tamer koyacağım yani ama yanına bir isim daha ekleyeceğim yine :)

Allah rahmet eylesin.Mekani cennet olsun.Güzelmiş ismi.

Canım soğan kürünü diğer kasım-aralık topicinde bir arkadaş verdi bana da. soğan kürünü de 15 gün yapıyorsun ve belli bi başlama zamanı yok. uygulaması da şöyle imiş.

SOĞAN KÜRÜ
200ml-300ml (1 su bardağı) suyu kaynatıyoruz içerisine orta boy yemeklik soğanın dışındaki renkli kabuğu soyup 4 e yada 6 ya bölüp kaynayan suya atıyoruz ve 5 dk ağzı kapalı kaynatıyoruz. daha sonra ılımaya bırakıyoruz ve ılık şekilde öğlen ve akşam yemeklerinden önce içiyoruz 1 er bardak bu şekilde.

not: soğan kırmızı yada beyaz soğan değil bildiğimiz yemeklik soğan olacak..
her seferinde taze olarak yapılıp içilecekmiş.

Bu kürü yapıp ertesi ay hemen hamile kalanlar çok fazla hatta diğer topicte Veda diye bir arkadaşta bu kürü yaptıktan sonraki ay hamile kalmış hemen.

Tadı nasıl peki?:1shok:

ya kızlar okumaya başlayınca çok karışıyo ay allak bullak oldum valla kızlar bundan sonra pat diye lafa dalıcam valla gerisini okumicam ay olaylara hep geriden takib ediyorum sonra burda telefonlarda susmuyo zaten kaydirigubbakcemile3

Tadı nasıl peki?:1shok:

tadı mı? ımm şöyle diyim, ben içebildigim kadar sıcak içtim anlaşılmasın tadı diye, kokusu biraz kötü sanki her yer öyle kokuyomuş gibi ama onada alışıyosun zamanla ben nerdeyse çay yerine içmeye başlıcam kaydirigubbakcemile3

evet tadı nasıl kızlar? birde şu tarçın bal karışımı onunda tadını merak ediyorum deneyen arkadaşlar ne diyorsunuz bu konuda?

canım bal tarçın çörek otunu henüz denemedim ama bu ay olmazsa onu denicem, sora sogana devam edicem. ya sogandan iyidir kesin, kullananlar çörekotu acı biraz okadar diyolar:bbo: ya bişey olmaz 1 kaşıkcık zaten şutarafagitti

tek0633 baksana idrarda negatifi gördük yetmedi kanda da gördük.ama hala bekliyoruzCADIARZU

canım benim bende sizi çok özledim vallaha ama ne yaparsın iş beklemiyor patronlar hiç beklemiyor
allah hayırlısını versin inşallah geç döllenmedir oda olmazsa inşallah aralık ayı sebincim takma kafana hep beraber geçireceğiz bu dönemi öptüm şekerim

ya kızlar okumaya başlayınca çok karışıyo ay allak bullak oldum valla kızlar bundan sonra pat diye lafa dalıcam valla gerisini okumicam ay olaylara hep geriden takib ediyorum sonra burda telefonlarda susmuyo zaten kaydirigubbakcemile3

vallahiş güzelim bugün bende pat diye daldım konuşmaya fırsat buldukçada geçmişi okuyorum yoksa sohbet edemiyoruz di mi ama:roflol:

X