- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 41
-
- Konu Sahibi esperanza9
Aferdesiniz ama sanki kafayi yicem gibi, ikide bir bende tuvalete gidip duruyom, henüz rahatsizlanmadim, ki bu iyi ama neyse bilmiyorum kirmizilarin gelecegini hissediyorum...karnim agriyor arada bir sanci falan oluyor...hayirlisi yaaaaa
Senin ne gün adet olman gerekiyor Askisi?Geçti mi günün?İkimizde deli gibiyiz meraktan desen:))Ayy ya gün gelsin bebişlerimizi elimize alalım da bu hallerimize gülelim inşallah
Peki sen Misskapris? günün gectimi?
napiyorsun???
Sorma canım ya benim de günüm geçti normalde 17 Kasımda adet olmam gerekiyodu bugün ayın 20si ne adet oldum ne belirtisi var:))))Ama çok garip duygular içindeyim.Aklıma başka şeylerde geliyo,biraz böbreklerimde ağrı hisseder gibiyim yani böbreklerde mi kasıklarda mı onu da anlamış diilim.Ama inat ediyorum hastaneye gitmeyeceğim, test de yapmayacağım Pazar sabahına kadar inşallah.Hala adet olmadıysam Pazar testimi yaparım artık ve inşallah burdan sizlere duyururum.Bugün testlerimi aldım eczaneden Allah'ım bu sabrı verir inşallah bana hemen yapmak istemiyorum çünkü negatif görmek istemiyorum
canım benim içime doğuyo sen hamiş olabilirsin benimde günüm salı 24 bakalım hiç bis sorunyokken bekliyorum 6 yıldr
evet bebişkom 3 gün geçti.
bende aranıza yenı katılıyorum arkadaslar ınsallah bende beklıyorum ben subat ayında dogum yaptım ama bebegımı kaybettım yeterlı zaman gectı dıye dusunuyorum umarım hepımız hayırlı haberı alırız bu ay hıc belırtı yok ama:)
tebrik ederim cnm ya insallah kesindir ama genelde 2. cizgi silik ciksa bile hamile kabul ediliyo benim de adetime 7 gun var test yapmak icin cok mu erken