- 16 Haziran 2008
- 1.834
- 24
- 40
-
- Konu Sahibi esperanza9
çok teşekkür ederim:)İnanın beklemek o kadar zor geliyo ki..günler geçmek bilmiyo..
ama mecbur beklicem..acaba..testi negatif çıkıp sonradan pozitif olduğunu öğrenen warmı?
:)) Allah gönlüne göre verir inşallah...28 kasım sana mutluluk getirsin:)bende 29 kasımı bekliyorum:)))
inşallah çifte bayram yaparız!!!!
bundan sonra düşünmemeye çalışıcam....ki ne kadar zor olsada başka şeylere yoğunlaşıcam..yazdıkların çok doğru...kendimi strese sokmaktan başka bişi yapmıyorum..
evet..gerçekten her kadının yumurtlamadan tut bütün biyolojik olayları farklı oluyo...sen ne güzel doktora gitmeden bişiler deniyosun şuan..ben o kadar bel bağladımki doktorlara onlarsız bişi yapamz oldumm..gerçi bende bu kadar masrafa kaç ay dayanırım Allah bilir...rahim filmi niye isteniyo acaba??belki sonra bendende isterler..aşama aşama sonuçta herşey....ama İnşallah hiç film çektirmene ,bi dahaki ay tekrar denemene vss..hiçbişeye gerek kalmaz
benim bu ay umudum gittikçe azalıyo çünkü karnım ağrımaya başladı..sinirliyim..(regly belirtilerimmm)
kısmet ne zamansa artık.......
arkadaşlar birşey soracağım 3 gün önce adetim geçikmeden kan testi yaptırdım 2 çıktı yani yok ama bu gün hala hasta olmayınca idrar testi yaptım ve pozitif çıktı benim kafam çok karıştı yaaa
7. ayımdı bu ay.. ilk kez doktorsuz denedim ama olmadı mafoldumben
Bugün adet kanamam başladı... artık rahim filmi çektirmem şart oldu... 7 ayda 2 kez çatlatma iğnesi oldum ancak gebelik olmadı. 2 ay sadece klomen kullandım.. yumurtalarım gelişti ama gebelik olmadı... artık sıra rahim filminde idi.. ama ben bu ay kaçmıştım. artık kaçışın olmadığını gördüm senağlama
bayram sonrası hemen rahim filmi çektirmeliyim. onun sonucuna göre tedaviye devam etmem gerekecek...
Aslında ben bi yerde bişi okumuştum...bebek rahime tutunmaya başladığı anda rahimdeki kılcal damarlarda çatlama oluyomuş,dolayısıyla kanama oluyomuş..gerçi bünyeden bünyeye değişen bişidir sanırım ama....eminmisin regly olduğuna....???
kan testinde 2 değeri az.. ama azda olsa hcg hormonu çıkmış kanında... geç döllenme olmuştur belki. idrarda pozitif sonucu gördüysen hemen bi kan testi daha yaptır derim ben...
ben şimdiye kadar çok sayıda b-hcg yatırdım ama hiç bir değerim 0.1 in üstüne çıkamadı senağlama
hakkıdna hayırlısı olsun.. inşallah bebişin karnındadır... sağlıcakla büyür gelişir :ecrin_bebek:
Evet öyle birşey var... bilmiyorum yeni başladı... az miktarda ve kahverengi.. ama geçen 2 ayda da böyle başlamıştı adetim... kullandığım ilaçlardandır diye düşünüyorum... günü gelince hemen başlamaz oldu kanamam.. lekelenme şeklinde 1 gün sürüyo sonra kanama başlıyo... zaten hiçbir gebelik belirtim yok... ama hissettiğim karın ağrısı, şişlik ve bel ağrısı çok tanıdık :çok üzgünüm:
üzgünüm .....sanırım beklemekten başka yapabileceğin bişi yok şuan..takip et reglyni..belki tam tersidir ..regly diilsindir:)hemen üzülme..salma ...(reglysen bile salma....bunu bana dün sen söledin...stres yapmamamız lazım dedin)....eğer ilaç reglyni düzensizleştiriyosa da söle doktora.... ama bi dahaki ay doktorun dediği gibi film çektir..iyi yada kötü onlar bize yol gösteriyo..olmama sebeplerini sölüyor....
inşallah öyledir... azıcık bi umutta olsa var içimde.. hayırlısı artık...
zor bir süreç... salmamak lazım... ama insanız işte.. bazen mantık devre dışı kalıveriyo :kedi:
düzensizleştiğini iki seferdede söyledim.. ama olur bunlar normal dedi... film için bayram sonrası hemen gitmem lazım.. ama nereye gidicem nerde çektiricem bilmiyorum. hsg filmi çektirenler konusunda yazdım ama kimse cvp vermedi :çok üzgünüm:
hayırlısı artık.. hele bi bayram geçsin... bende tam anlamıyla adet olayım ( %99 ihtimalle) sonrasında hem kendimi daha iyi hisseder yeni bir sayfa açarım hemde gidip filmimi çektirirm...
Kızlar bugün regl günümdü ama henüz olmadım.Regle 9 gün kala kanda bakılmıştı negatifti.Dün de idrar testi yaptım o da negatif.Testler erken mi oldu acaba?Benim reglim düzenlidir.Çok merak ediyorum.