- 16 Haziran 2008
- 1.834
- 24
- 40
- Konu Sahibi esperanza9
canım bende test yaptım tek çizgi daha iki gün var ama olsa cıkardı diğeri 3 gün önceden cıkmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy gönlü kalbi temiz bi arkadaşsın sen galiba hpt_honey.Çünkü ben dayanamadım gittim test yaptım.Yuppppiiiiiii çift çizgi.Ayy gözlerime inanamadım.Daha önce yaptıklarımda görmediğim bir manzara, ama insan inanamıyo.Ya benim o halimi bi gören olsa deli derdi mutlaka.Eşim de evde yoktu(akşamları kurs veriyo)Hani ona da gösteremiyorum sence bu ne diye.Işığı kapatıyorum fenerle çizgilere bakıyorum ama 10 dk. sonunda 2. çizgi kesin belli oldu. Allahım bu anı hiç unutmayacağım.
Eşim zil çaldığında ben çoktan süprizi hazırlamıştım.O merdivenlerden çıkarken üzerine bunu aç yazıp içine testimi koyduğum zarfı kapının önüne bıraktım.O eline zarfı alıp içinden testi çıkarıp çift çizgiyi görünce yüzündeki şaşkın seviç halini hiç unutmayacağım.
Şimdi merakla pzt.nin gelmesini bekliyoruz. Pzt. hastaneye kan testine gidicez.İnşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz.Burdan yazıcam gidişatı.
Çok mutluyum çok.Allah'ım sizlere de en yakın zamanda yaşatsın canlarım.Allah'ım hep birlikte doğum hatıralarımızı bebişlerimizin büyüme anlarını da paylaşalım inşallah.İnanın kızlar en yakın zamanda anne olacağız buna inanaın.HEpinizi çoook öptümmmm...
Hpt_honey hiç beklemediğin hiç ummadığın bir zamanda sen de yaşarsın bak bu duyguyu ben sana söyliyim.Ama aklından at gitsin şu düşünceyi.Ben ancak başka işlerle uğraşıp çok yoğun olduğum bu ay hamiş kaldım bak.Tamamen unutmuştuk bebişi mebişi.Ama bak meleğim geldi çaldı kapımızı beklenmedik bi anda.Süprizzzz yaptı.Kesinleşmeden de söylüyorum böyle ama ne bilim herşey yolunda gidecek gibi bi his var içimde.
Çok üzgünüm yaa, yine olmadı, bu ay beklediğimden de erken yedim kırmızı kartı mafoldumben dostinex kullanınca tam 28 günde geliyomuş diyolardı, aynen öyleymiş, 28. gün geldi gelmez olasıca mafoldumben artık dualarım bekleyenlere, benim de ümitlerim aralığa kaldı :sinifsinif:
Kızlar bugün 12 ye randevu aldım, doktora gidiyorum, kan testi yaptırıcam, beklenen adet günüm yarındı ama dünden beri hafif kahverengi lekelenmelerim oluyo, ve fena halde bel ve kasık ağrım var, dua edin nolur, dualarınıza öyle çok ihtiyacım var ki :gitme:
İnşallah güzel haberlerle dönersin....
Hangi hastaneye gidiyorsun? Doktorundan ve hastaneden memnun musun?
Canım ben Samsun'dayım, Anadolu hastanesine gidiyorum doktorumdan da çok memnunum, bi de hamiş kalabilsem daha da memnun olacam inşallah kaydirigubbakcemile3
Amin tatlım, inşallah :Saruboceq: şimdi gidince muhtemelen ultrasonda bakar önce, sonra kan tahlili ister, sonucu da akşama doğru çıkar, döner dönmez yazıcam hemen, umarım kötü bişey yoktur yaa benneyaptımki
Ben de her ay olduğu gibi ama daha güçlü bi ihtimalle bu ay hamile olduğumu düşünüyordum. 27sinde adet tarihim.. Dayanamayıp idrar testi yaptım ve negatifi gördüm senağlama
belki erken yapmışımdır diye kendimi teselli ediyorum...
Allah herkesin gönlüne göre versin.. Biz pkolulara SABIR!...
soyismin mi karasu ?