- Konu Sahibi esperanza9
kızlar günaydın adetim 4 gün geçince kanda gebelik baktırdım 40 çıktı sizce çok mu düşük bir değer bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kesinleşti bende hamileyim dua edin ne olur bu kezde hayal kırıklığına uğramayayım bebişim hep benimle kalsın:Saruboceq:
kızlar günaydın adetim 4 gün geçince kanda gebelik baktırdım 40 çıktı sizce çok mu düşük bir değer bu
kızlar kesinleşti bende hamileyim dua edin ne olur bu kezde hayal kırıklığına uğramayayım bebişim hep benimle kalsın:Saruboceq:
arkadaşlar bende şimdi test yaptım ve RABBİMin izniyle ikinci kez anne olucam çok heyecanlıyım. benim adetim 1 gün gecikince göğüslerimde ve sol kasığımda ağrı oldu ve anladım. çünkü hastalanacağım zaman sağ kasığım ağrır ve göğüslerimde ağrı yada şişlik olmazdı. yarın kan testi yaptırıcam lütfen dua edin herşey olumlu olsun ve YARADAN RABBİM isteyen herkese anne olmayı nasip etsin
arkadaşlar bende şimdi test yaptım ve RABBİMin izniyle ikinci kez anne olucam çok heyecanlıyım. benim adetim 1 gün gecikince göğüslerimde ve sol kasığımda ağrı oldu ve anladım. çünkü hastalanacağım zaman sağ kasığım ağrır ve göğüslerimde ağrı yada şişlik olmazdı. yarın kan testi yaptırıcam lütfen dua edin herşey olumlu olsun ve YARADAN RABBİM isteyen herkese anne olmayı nasip etsin
Canım süpper bi haber çok sevindim.
SATın neydi doğum ne zamana gelicek hayırlısıyla.Ben 2010 Temmuz annelerindeyim bekleriz topicimize.
5 haftalık olduk teyzesi bizde.
Allah hayırlı evlat versin canım.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Canim benim insallah bebisin birakmaz seni dularimiz seninle canim, ii bak kendine....
sımdı test yaptım ve çift cizgi Allahım şükürler olsun yarabbım aglıyorum kızlar cok baska bı duyguymus eşimi aradım işten izin alıp gelıyo evde yalnızım ne yapacagımı sasırdım aglamaktan