Kızlar ben günlerdir kendimi alamıyorum düşünmekten, yumurtlama günüm 9 kasımdı ve o gün ve öncesinde bikaç gün, hatta sonrasında da , dikkatli bişekilde çalıştık bu ay, çok da umutluydum olacağına, bikaç gündür de fena halde gaz problemim, kasıklarımda sancılar, sık idrara çıkma, bel ağrısı gibi problemlerim var, öyle ki eğilip kalkarken kasıklarım fena halde rahatsız oluyor, bunların bazı günler hepsini, bazı günler birkaçını yaşıyorum ama genel olarak böyle, ayrıca normalden biraz fazla akıntım olduğunu da söyleyebilirim.
Herneyse ben böşye kendimi öyle çok dinliyorum, öyle çok kafaya takıyorum ki, artık eşim de bu durumdan rahatsız olmaya başladı, dün akşam dalga geçti benimle, adetin yaklaştı ya yine psikopata bağladın sen diye.
Ben de gece uyuyuncaya kadar sürekli dua ettim, "Allah'ım nolur bi işaret gönder, yü rüyamda ya da başka türlü bi işaret, ümidimi kıracak ya da güçlendirecek bişey, nolur :Saruboceq: "diye yalvardım.
Ve dün gece rüyamda eşimin bana yüksek sesle, "yeter artık beklediğimiz, var mı yok mu net bişey söyle bana artık, evet mi hayır mı..." diye bağırdığını hatırlıyorum, ve ben hamile olup olmadığımı da bilmediğim halde, bi kuvvet bana orda güçlü bi şekilde "EVET" dedirtti. İlginç olan başka bir durum da şu ki, bu eveti rüyamda söylerken aynı zamanda gerçekte de söylemişim. Eşim beni uyandırdı ve neden bağırdın öyle evet diye dedi.
İşte böyle bi olay yaşadım. Sizce bu bi işaret mi, yoksa eşimin dediği gibi ben yine psikopata mı bağladım :uhm: