Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Am
Cok gecmıs olsun Allah bir daha yasatmasın. Bende ilk transferımde yasamıstm kanama hemen gelmiyor deger 0 lansada 4 5 gunu buluyor biraz uzun suruyor kanama bunu yasarsan korkma canım
Amin canım insallah. Şuan çok rahatım sonuçta daha ilerlerse Allah korusun daha acı olurdu vücut sağlıksız olan bir gebeliği kendi atiyor şükür her halimize

Kızlar progestan iğne vuruluyorum artık o kadar çok canımı yakmaya başladık doktora başka birşey vermesini rica ettim. Crinone jel vardı aranızda kullanan varmı

Kızlar progestan iğne vuruluyorum artık o kadar çok canımı yakmaya başladık doktora başka birşey vermesini rica ettim. Crinone jel vardı aranızda kullanan varmı
Ben hem crinone jel hem de progesteron iğne kullaniyordum canım. Ama tabi bıraktım jeli kullanırken beyaz tortular gelebilir endişelenme

Ben hem crinone jel hem de progesteron iğne kullaniyordum canım. Ama tabi bıraktım jeli kullanırken beyaz tortular gelebilir endişelenme
Merhaba canim sen hangi asamadasin bnmde Cumartesi transfer olcak nasipse dun itibariyle bnde igne ve jele basladim ne kadar sure kullanim gerekiyor acaba daha dogrusu herkeste farkli oluyo ama sen ne kadar kullandin cok zor jelin kullanimi iğnede bayagi agrili oluyor ne yazikki Rabbim hepimizinde çektiği sıkıntıları yavrularimizi kucagimiza alarak mükafatlandirsin insaallah

Ben 11 Kasım'da transfer oldum canım kimyasal gebelik olduğunu öğrendim. Uzun bir süre kullandiriyorlar canım ilaçları maalesef doktorun bitakacagin zamanı söylüyor

Hayırlısıyla tutunur inşallah yavrun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…