Gönlünü ferah tut herkese olacak diye birşey yok canım mutlu haberlerini bekliyoruzkimyasaldan cok korkuyorum kan verdim bakalam kac cikacak
Amin canım insallah. Şuan çok rahatım sonuçta daha ilerlerse Allah korusun daha acı olurdu vücut sağlıksız olan bir gebeliği kendi atiyor şükür her halimizeCok gecmıs olsun Allah bir daha yasatmasın. Bende ilk transferımde yasamıstm kanama hemen gelmiyor deger 0 lansada 4 5 gunu buluyor biraz uzun suruyor kanama bunu yasarsan korkma canım
Değerin güzel canım hayırlı olsun96.32 cikti kan sonucum norma.mi
Hayırlı olsun canım çok mutlu oldum kaçıncı gündüAm
Amin canım insallah. Şuan çok rahatım sonuçta daha ilerlerse Allah korusun daha acı olurdu vücut sağlıksız olan bir gebeliği kendi atiyor şükür her halimize
9.gun normal mi dusuk mu yaDeğerin güzel canım hayırlı olsun ☺ iki gün sonra tekrar ver inşallah sağlıklı bir şekilde artar
Çok güzel canım zaten senin bildiğim kadarıyla 2. gün embriyosu inşallah sağlıkla devam eder9.gun normal mi dusuk mu ya
Benim benim 9. Gün değerim 89.64 du canım düşük değil bence önemli olan sağlıklı şekilde yükselmesi9.gun normal mi dusuk mu ya
saolun valla moral oldu hala esime sylemedimBenim benim 9. Gün değerim 89.64 du canım düşük değil bence önemli olan sağlıklı şekilde yükselmesi
evet 2.gun embiriyosyduÇok güzel canım zaten senin bildiğim kadarıyla 2. gün embriyosu inşallah sağlıkla devam eder
Izmir kent hastahanesi Dilek Aslan mukemmel enerjisi ve iyiligikızlar birşey soracamtüp bebek dşünüyorum ama dr. konusunda cok kararsızım 3 defa aşılama yaptım sonuç negatif öneride bulunacağınız bir dr. varmı ve hangi ilde
Ben hem crinone jel hem de progesteron iğne kullaniyordum canım. Ama tabi bıraktım jeli kullanırken beyaz tortular gelebilir endişelenmeKızlar progestan iğne vuruluyorum artık o kadar çok canımı yakmaya başladık doktora başka birşey vermesini rica ettim. Crinone jel vardı aranızda kullanan varmı
Jeli neden bıraktın canımBen hem crinone jel hem de progesteron iğne kullaniyordum canım. Ama tabi bıraktım jeli kullanırken beyaz tortular gelebilir endişelenme
Kullanman gereken zamanmı dolduJeli neden bıraktın canım
Merhaba canim sen hangi asamadasin bnmde Cumartesi transfer olcak nasipse dun itibariyle bnde igne ve jele basladim ne kadar sure kullanim gerekiyor acaba daha dogrusu herkeste farkli oluyo ama sen ne kadar kullandin cok zor jelin kullanimi iğnede bayagi agrili oluyor ne yazikki Rabbim hepimizinde çektiği sıkıntıları yavrularimizi kucagimiza alarak mükafatlandirsin insaallahBen hem crinone jel hem de progesteron iğne kullaniyordum canım. Ama tabi bıraktım jeli kullanırken beyaz tortular gelebilir endişelenme
Ben 11 Kasım'da transfer oldum canım kimyasal gebelik olduğunu öğrendim. Uzun bir süre kullandiriyorlar canım ilaçları maalesefMerhaba canim sen hangi asamadasin bnmde Cumartesi transfer olcak nasipse dun itibariyle bnde igne ve jele basladim ne kadar sure kullanim gerekiyor acaba daha dogrusu herkeste farkli oluyo ama sen ne kadar kullandin cok zor jelin kullanimi iğnede bayagi agrili oluyor ne yazikki Rabbim hepimizinde çektiği sıkıntıları yavrularimizi kucagimiza alarak mükafatlandirsin insaallah ❤
Hayırlısıyla tutunur inşallah yavrun kuzumMerhaba canim sen hangi asamadasin bnmde Cumartesi transfer olcak nasipse dun itibariyle bnde igne ve jele basladim ne kadar sure kullanim gerekiyor acaba daha dogrusu herkeste farkli oluyo ama sen ne kadar kullandin cok zor jelin kullanimi iğnede bayagi agrili oluyor ne yazikki Rabbim hepimizinde çektiği sıkıntıları yavrularimizi kucagimiza alarak mükafatlandirsin insaallah ❤
Gebelik kimyasalla sonuçlandığı için bıraktım canimKullanman gereken zamanmı doldu
Çok üzüldüm canım ya. Rabbim büyük inşallah herşey gönlünce olur bundan sonraGebelik kimyasalla sonuçlandığı için bıraktım canim
Amin canım inşallah hepimiz içinÇok üzüldüm canım ya. Rabbim büyük inşallah herşey gönlünce olur bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?