Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Kızlar kabız oldum ya daha bugün transfer oldum gittim WC ye zorlandım biraz bişey olur mu acaba
Moralini bozma si
Kızlar kabız oldum ya daha bugün transfer oldum gittim WC ye zorlandım biraz bişey olur mu acaba
Canım hayırlı olsun transferin. Moralini bozma hemen ama fazla zorlamamaya çalış bidaha. Doktoruna danışarak sana yardımcı olacak bir takviye al mutlaka

Moralini bozma si
Canım hayırlı olsun transferin. Moralini bozma hemen ama fazla zorlamamaya çalış bidaha. Doktoruna danışarak sana yardımcı olacak bir takviye al mutlaka
Çok pişman oldum sonradan WC ye gittiğime yani acaba bişey olmuş mudur ay

Çok pişman oldum sonradan WC ye gittiğime yani acaba bişey olmuş mudur ay
Kuzum hiç kendini suçlama 2 gün kendimi o kadar harap ettim ki şunu yaptım ondan mı oldu bunu yaptım ondan mi. Sonra düşürmek için çabalayan hoplayan zıplayan ağır kaldıran insanlar aklıma geldi veren Allah o istedikten sonra nasip ettikten sonra sen ne yaparsan yap o bebiş orada kalır rabbim izin verip yiyecek ekmeği varsa her ne olursa olsun dünyaya gözlerini açar. Nasip kısmet kendini suçlama lütfen ben yaşadığım için diyorum

Kesinlikle öyle Allah ne yazdıysa o ama işte çok istemekten Allahtan ne gelirse razıyız tabi hayırlısı artık bugün daha rahatım buradaki arkadaşlarda rahatlattı beni sağolsınlar sen tecrübelisin senin olumsuz sonuçlandı galiba Allah yardımcın olsun çok zor bu süreçlerden bu kadar umuttan sınra ama kalkıp yola devam et mucizene doğru

Kimyasal olduğunu öğrendim canım nasip kısmet vakti zamanı var demekki. Çok şükür halimiz var yaşımız ileri değil rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah hepimize ben beklemedeyim tekrar bir kan vermedim yarın veririm artik kanamam yok şuan bekliycez artık

Kesinlikle öyle yani daha kesin değil mi kimyasal olduğu inşallah değildir

Canım senin hiç ağrın sizin oldu mu benim kanamam oldu yarın Heh yaptıracağım inşallah yükselir

Valla bilmiyorum canım dün gece lekelenme şeklinde geldi sabah iğneli vurdugmdan beri ağrı kanama falan yok kan testi de 60 çıktı inşallah yerlesmedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…