- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Moralini bozma siKızlar kabız oldum ya daha bugün transfer oldum gittim WC ye zorlandım biraz bişey olur mu acaba
Canım hayırlı olsun transferin. Moralini bozma hemen ama fazla zorlamamaya çalış bidaha. Doktoruna danışarak sana yardımcı olacak bir takviye al mutlakaKızlar kabız oldum ya daha bugün transfer oldum gittim WC ye zorlandım biraz bişey olur mu acaba
Çok pişman oldum sonradan WC ye gittiğime yani acaba bişey olmuş mudur ayMoralini bozma si
Canım hayırlı olsun transferin. Moralini bozma hemen ama fazla zorlamamaya çalış bidaha. Doktoruna danışarak sana yardımcı olacak bir takviye al mutlaka
Kuru kayısı falan mı alsan acaba yarın? Tabii önce doktora muhakkak danış kabızlık oluyor diyorlar böyleKızlar kabız oldum ya daha bugün transfer oldum gittim WC ye zorlandım biraz bişey olur mu acaba
Evet ilaçlar yapıyormuş zaten ama kayısı yiyorum bol bol bakalım düzelirim herlwde ama pişman oldum işte keşle hiç girmeseydim WC yeKuru kayısı falan mı alsan acaba yarın? Tabii önce doktora muhakkak danış kabızlık oluyor diyorlar böyle
Canım korkma Allahın izni ile birşey olmaz bundan sonrasına dikkat et madem birazEvet ilaçlar yapıyormuş zaten ama kayısı yiyorum bol bol bakalım düzelirim herlwde ama pişman oldum işte keşle hiç girmeseydim WC ye
Öyle yapıcam canım :)Canım korkma Allahın izni ile birşey olmaz bundan sonrasına dikkat et madem biraz
Kuzum hayırlı olsun ilaçlara devam ettiriyorlar. Kes demeden kesme. Bak benim kimyasal gebelik olmasına rağmen pazartesiye kadar kullan dediburda daha belli
Kuzum hiç kendini suçlama 2 gün kendimi o kadar harap ettim ki şunu yaptım ondan mı oldu bunu yaptım ondan mi. Sonra düşürmek için çabalayan hoplayan zıplayan ağır kaldıran insanlar aklıma geldi veren Allah o istedikten sonra nasip ettikten sonra sen ne yaparsan yap o bebiş orada kalır rabbim izin verip yiyecek ekmeği varsa her ne olursa olsun dünyaya gözlerini açar. Nasip kısmet kendini suçlama lütfen ben yaşadığım için diyorumÇok pişman oldum sonradan WC ye gittiğime yani acaba bişey olmuş mudur ay
Kesinlikle öyle Allah ne yazdıysa o ama işte çok istemekten Allahtan ne gelirse razıyız tabi hayırlısı artık bugün daha rahatım buradaki arkadaşlarda rahatlattı beni sağolsınlar sen tecrübelisin senin olumsuz sonuçlandı galiba Allah yardımcın olsun çok zor bu süreçlerden bu kadar umuttan sınra ama kalkıp yola devam et mucizene doğruKuzum hiç kendini suçlama 2 gün kendimi o kadar harap ettim ki şunu yaptım ondan mı oldu bunu yaptım ondan mi. Sonra düşürmek için çabalayan hoplayan zıplayan ağır kaldıran insanlar aklıma geldi veren Allah o istedikten sonra nasip ettikten sonra sen ne yaparsan yap o bebiş orada kalır rabbim izin verip yiyecek ekmeği varsa her ne olursa olsun dünyaya gözlerini açar. Nasip kısmet kendini suçlama lütfen ben yaşadığım için diyorum
Kimyasal olduğunu öğrendim canım nasip kısmet vakti zamanı var demekki. Çok şükür halimiz var yaşımız ileri değil rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah hepimizeKesinlikle öyle Allah ne yazdıysa o ama işte çok istemekten Allahtan ne gelirse razıyız tabi hayırlısı artık bugün daha rahatım buradaki arkadaşlarda rahatlattı beni sağolsınlar sen tecrübelisin senin olumsuz sonuçlandı galiba Allah yardımcın olsun çok zor bu süreçlerden bu kadar umuttan sınra ama kalkıp yola devam et mucizene doğru
Kesinlikle öyle yani daha kesin değil mi kimyasal olduğu inşallah değildirKimyasal olduğunu öğrendim canım nasip kısmet vakti zamanı var demekki. Çok şükür halimiz var yaşımız ileri değil rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah hepimize ☺ ben beklemedeyim tekrar bir kan vermedim yarın veririm artik kanamam yok şuan bekliycez artık
İkinci kan testim ilkinden düşüktü değeri. Kimyasal kesin gibi değerin sifirlanmasini bekliycez yarın yine kan verecegimKesinlikle öyle yani daha kesin değil mi kimyasal olduğu inşallah değildir
Canım senin hiç ağrın sizin oldu mu benim kanamam oldu yarın Heh yaptıracağım inşallah yükselirKimyasal olduğunu öğrendim canım nasip kısmet vakti zamanı var demekki. Çok şükür halimiz var yaşımız ileri değil rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah hepimize ☺ ben beklemedeyim tekrar bir kan vermedim yarın veririm artik kanamam yok şuan bekliycez artık
Hiç ağrım sızım kanamam yok kuzum ilginç olan da buCanım senin hiç ağrın sizin oldu mu benim kanamam oldu yarın Heh yaptıracağım inşallah yükselir
Senin de mi kimyasal yoksa normal bir kanama mıCanım senin hiç ağrın sizin oldu mu benim kanamam oldu yarın Heh yaptıracağım inşallah yükselir
kimyasaldan cok korkuyorum kan verdim bakalam kac cikacakKuzum hayırlı olsun ilaçlara devam ettiriyorlar. Kes demeden kesme. Bak benim kimyasal gebelik olmasına rağmen pazartesiye kadar kullan dedi
Anladım canım hayırlıs böyleymiş demek senin için çok zorİkinci kan testim ilkinden düşüktü değeri. Kimyasal kesin gibi değerin sifirlanmasini bekliycez yarın yine kan verecegim
Cok gecmıs olsun Allah bir daha yasatmasın. Bende ilk transferımde yasamıstm kanama hemen gelmiyor deger 0 lansada 4 5 gunu buluyor biraz uzun suruyor kanama bunu yasarsan korkma canımHiç ağrım sızım kanamam yok kuzum ilginç olan da bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?