Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Merhabalar herkese
Bende Cumartesi günü 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldum bugün transfer gününü saymazsak 4.günüm ve sabırsız davranıp erken gebelik testi yaptım ( eminim kozanlar olacak ) ama tabiki negatifti.blast olduğu için çullar belki dedim ama Çıkmadı.35 yaşındayım ve 5. Denenem dualarınızı bekliyorum bende

Aynen çok erken yapmışsın testi... Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Aynen çok erken yapmışsın testi... Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

İnşallah cnm çok saol.topiği görünce sona konuverdim tam okuyamadım bu ay transfer olup hamile olan var mı aramızda ?
Benim ilk denemeden bir oğlum var 6 yaşında 2. Ve 3 deneme dondurulmuşlarla olumsuz oldu 4.deneme kimyasal oldu bundan ümitliyim bakalım üzülmüyormuş dedim ama yinede testten etkilenmemek mümkün değil.transferden sonra hiç yatırmadılar beni hemen kalktım WC ye gittim ve giyinip eve döndüm evde istirahat ettim etkiler mi bilmiyorum ama aklıma takılıyor

İnşallah tutunmuştur bebeğin sana :) Geçen bi video izledim prof bi doktor diyor ki ; yurtdışında tüp bebek için gelen hasta transferini oluyor üstünü giyip hemen yürüyerek ( hiç yatmadan) hastaneden çıkıp gidiyor ama bizde bakıyorum da sedyeden kalmak istemiyor hastalarımız diyor... Tutunması demek embriyoların gelişimlerine devam edebilmesi hücrelerin anne rahminde sağlıklı bir şekilde bölünmeye devam edebilmesi dedi.. Yani tüplerinizden geçip rahminize geldikten sonra nasıl bebek düşmüyorsa bu da aynı şekilde , sadece rahminizin bu duruma müsait olması ve yumurta ve spermlerin kalitesiyle ilgili bir durum dedi... Tutunma dedikleri aslında gelişimi oluyor.
Valla çok emek vermişsiniz inşallah olmuştur

inşallah çok teşekkür ederim.zahmetsiz rahmet olmaz der eşim bakalım hayırlısı hakkımızda

Kızlar ne durumdasınız. Ben kimyasal sonrası reglimi oldum yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek doktorum

Bende transferin 5.günündeyim çok saçma ama ara ara midem bulanıyor ve hafif sızıntı şeklinde kanamam var birde saol kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor.kanamayı hemşireye söyledim progesteron fitil olarak sabah öğlen akşam kullanıyordum sabah 2 akşam 2 ye çevirdi.2 adet iyi kalite blast transferi olmuştum yarın 6.gün oluyo test yapsam çıkarmı acaba kızlar

Kızlar ne durumdasınız. Ben kimyasal sonrası reglimi oldum yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek doktorum
Hayırlısı olsun hakkında canım.geçen sene yaşadığım kimyasaldan sonra 2 ay bekleyelim demişti doktor bana ben 1 sene bekledim.çünkü annemi kaybettim hastalık süreci derken uzun sürdü ancak cesaret edebildim yeni denemeye inşallah sende bir aksilik olmaz başlarsın tekrar.dondurulmuşun varmı ?

Benim de dün 7.günümdü idrar testi yaptım çıkmadı tabi ki. İçim de zaten o kadar karamsarki yarın 9.günüm kan testi yapsam mı bilemedim

Kaçıncı gün embriyosuydu senin cnm ? Neden karamsarsın
Ayın 20 si pazartesi günü yumurtalar toplanmıştı salı günü aradılar olumsuz döllenme olmadı diye çarşamba aradılar döllenme oldu gelin transfere diye kaçıncı gün oluyo böyle olunca doktr Hiçbşey demedi benim ilk denemem. Karamsarlığa gelince test günü yaklaştıkca tutmadı gibi geliyo bana olumsuz sonuç alacakmışım gibi

3.gün oluyor karamsar olma demekki sonradan gelişti.zaten kalitesiz ise iptal ederlerdi içini ferah tut olur inşallah

Kozlar kanama devam iğne vuruldum dün bugün yine erken gebelik testi yaptım yine negatif iyice umıtlarım sönmeye başladı transfer sonrası 7.günüm ne dersiniz ?

Kozlar kanama devam iğne vuruldum dün bugün yine erken gebelik testi yaptım yine negatif iyice umıtlarım sönmeye başladı transfer sonrası 7.günüm ne dersiniz ?
Canım adet gibi kanaman niye böyle oldu acaba ya bide progestan kullanırken adet olunmaz derler

Canım adet gibi kanaman niye böyle oldu acaba ya bide progestan kullanırken adet olunmaz derler
Bende anlamadım canım ya adet gibi değil pembe pembe bazen akıntı arasında sızıntı gibi ama dün iğneden önce bayağı adet başlangıcı gibiydi.gebelik testinde 20 den önce çıkmıyo diyorlar demekki hala oraya ulaşmadı yada tutmadı benim canımı sıkanda bu normalde blast transferleri en kötü 7. Gün silik çizgi veriyo.geçen sene ki kimyasal geneliğimde 4.gün 2 adet transfer edilmişti onda 7.gün görmüştüm idrarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…