• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Bende anlamadım canım ya adet gibi değil pembe pembe bazen akıntı arasında sızıntı gibi ama dün iğneden önce bayağı adet başlangıcı gibiydi.gebelik testinde 20 den önce çıkmıyo diyorlar demekki hala oraya ulaşmadı yada tutmadı benim canımı sıkanda bu normalde blast transferleri en kötü 7. Gün silik çizgi veriyo.geçen sene ki kimyasal geneliğimde 4.gün 2 adet transfer edilmişti onda 7.gün görmüştüm idrarda
Canım herşey olabilir işte bilemiyoruz malesef ama inşallah bebiştendir mecbur doktorunu dinle iğneye devam dinlen herkesede aynı çıkmıyor bide biliyorsun bşkaç gün sonra kan ver en güzeli

Hayırlısı olsun hakkında canım.geçen sene yaşadığım kimyasaldan sonra 2 ay bekleyelim demişti doktor bana ben 1 sene bekledim.çünkü annemi kaybettim hastalık süreci derken uzun sürdü ancak cesaret edebildim yeni denemeye inşallah sende bir aksilik olmaz başlarsın tekrar.dondurulmuşun varmı ?
Başın sağolsun kuzum. Benim de doktorum 3 ay ara verelim dedi . 3 tane dondurulmuş var Mart gibi tekrar başlayacağız bakalım. Çok şükür toparladım ben hatta doktorum onladar üzülmüştü ki onu ben teselli ettim☺️

Bende anlamadım canım ya adet gibi değil pembe pembe bazen akıntı arasında sızıntı gibi ama dün iğneden önce bayağı adet başlangıcı gibiydi.gebelik testinde 20 den önce çıkmıyo diyorlar demekki hala oraya ulaşmadı yada tutmadı benim canımı sıkanda bu normalde blast transferleri en kötü 7. Gün silik çizgi veriyo.geçen sene ki kimyasal geneliğimde 4.gün 2 adet transfer edilmişti onda 7.gün görmüştüm idrarda
Kimyasaldan sonra embriyoların için genetik tarama yaptırmış mıydın canim

Gaziantep Sanko da başladık , ismail Temur a merional 75 verdi doktor , 3 toz 2 su olarak başladık , yarın ilk kontrol var 😇

İlk deneme miydi kuzum. Üzülme rabbim guzellestiriyor. Üzüntü stres insanı çok etkiliyor bende çok üzüldüm ağladım ama geri gelmiyor bol bol dua ve sabr inşallah🤲
Aynen canım ilk denemeyi. Değerim de 0.168 çıktı kesin yok yani 1 bile değil bide hala yeniden test yaptırırsn diyenler var neyine yaptırcaksam

Arkadaşlar merhaba,

Bende geçen ay başladım yumurta rezerve azlığı olduğundan havuz yöntemi şeklinde tedaviye başladık. 2 adet embriyo 5. gün olmak üzere donduruldu. ama bu ay başlatmadı siz de nasıl bi tedavi şekli olmuştu. yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşlar merhaba,

Bende geçen ay başladım yumurta rezerve azlığı olduğundan havuz yöntemi şeklinde tedaviye başladık. 2 adet embriyo 5. gün olmak üzere donduruldu. ama bu ay başlatmadı siz de nasıl bi tedavi şekli olmuştu. yardımcı olabilecek var mı?
Canım merhaba tedavin hayırlı olsun. Şuan ne durumdasın bende rahim dinlendirme uygulanmisti

Canlarım nasılsınız neler yapıyorsunuz. Biliyorsunuz ilk denemem Kasım da oldu ve kimyasalla sonuçlandı . Çok üzüldük hayal kırıklığı yaşadık . Doktorum bile o kadar üzüldü ki. Ama nasipten öte yol yokmuş. Bir süre bu platforma girmek istemedim ama şükür toparlandık ayaktayız 👏 ve bütün gucumuzle yeniden ayağa kalkıp ikinci için baslayacagiz. Kader arkadaşlarım yol ne kadar zorlu olsa da biz mücadelemize devam edeceğiz, yeniden yeniden ayağa kalkacagiz herşeyden önemlisi İNANACAĞIZ 🤲 Birbirimize destek olacağız her zaman. Birbirimiz için dua edecek, birbirimiz için sevinecek ve uzulecegiz. Ama her ne olursa olsun her yeni güne tertemiz bir sayfa açacağız. İnanıyorum birgün biz bu sayfada yavrularimizi konuşacağız 🤰 hadi şimdi daha güçlü daha umutlu yarınlara hep beraber sizleri seviyorum. 💐💐💞

Canım merhaba tedavin hayırlı olsun. Şuan ne durumdasın bende rahim dinlendirme uygulanmisti
Sağol canım senin de hayırlı olsun sağlıkla alalım kucaklarıma inşallah.beni de bu ay dinlendirdi. 1 hafta için de hastalancam tekrar başlıcaz inşallah bi durum olmazsa. nasıl bi tedavi uygulancak peki canım senin.

Back