- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Laboratuvar iyi olabilir demek iyi sperm secilmemis ,10 da 1 dollenme oluyorsa sorgulamak lazim kesinlikleBunu yüzde yüz laboratuvara yüklemek yanlış iki merkez değiştirdim ikisinde de aynı durumu yaşadım bir arkadaşım Ankara'da 3 merkez değiştirdi hepsi de bilinen yerler hepsinde de durum aynı yumurta kalitemizde sorun var yani benim öyle
cok kafami kariatirdn yaLaboratuvar iyi olabilir demek iyi sperm secilmemis ,10 da 1 dollenme oluyorsa sorgulamak lazim kesinlikle
Kafanizi karistirmak icon yazmadim size ,siz sonucunuza odaklanin .cok kafami kariatirdn ya
ya zaten kesin dgistiririm ama insallah tutmusturKafanizi karistirmak icon yazmadim size ,siz sonucunuza odaklanin .
AMA farkli bir sonuc alirsaniz merkez degistirin bence
Canim yumurta kalitesiz olur eyvallah 10 da 1 sun,ama 1myon sperm de 10 tane iyi sperm bulamadi mi ? Bunu sorgulamak lazim.benim 10 yumurtamin 10 uda kaliteliydi ama doktor sadece 1 tanesi döllendi dedi bir milyon sperm vardi en son ama spermler cok kotu bizi cok ugrastirdi dedi
valla gunahlari boynuna artikCanim yumurta kalitesiz olur eyvallah 10 da 1 sun,ama 1myon sperm de 10 tane iyi sperm bulamadi mi ? Bunu sorgulamak lazim.
Malesef tup bebek ticarrthane olmus ,ben de 7 yildir ugrasiyorum 4 negatif tup bebek denemem var merkezime gereksiz yere guvendim yillarim gitti sozde herseyimiz normal 7yilin sonunda cikolata kisti sahibi oldum.Oyuzden imkaniniz varsa Istanbula en iyi merkezlere gideceksiniz ben oyle yapacagim artik.
su an icin tutmazsa 2.bi tedaviyi hemen maddi acidan yapamam baya beklemem gerekicek cunku daha buna kredi cektik onu oduyoruz inslalaj tutar
Ya bunu şimdi görüyorum çok sevindimm. Canım saglıkla kucağına aldığın günleride beraber görürüz inşallah.Kizlarrrbugün dayanamadım test yaptım çift çizgi çıktı değişik bir ruh halindeyim
Gozuuun aydinnnKizlarrrbugün dayanamadım test yaptım çift çizgi çıktı değişik bir ruh halindeyim
Canimmmm nasilsinnn ben hamileyim rabbime sukurler olsun bugun kan verdim tekrarlycaz kani insallah sende durum ne?Bunu yüzde yüz laboratuvara yüklemek yanlış iki merkez değiştirdim ikisinde de aynı durumu yaşadım bir arkadaşım Ankara'da 3 merkez değiştirdi hepsi de bilinen yerler hepsinde de durum aynı yumurta kalitemizde sorun var yani benim öyle
Teşekkür ederim canımGozuuun aydinnn
Amin bitanem çok teşekkür ederimYa bunu şimdi görüyorum çok sevindimm. Canım saglıkla kucağına aldığın günleride beraber görürüz inşallah.
Hayırlı olsun canım sem de erdin muradına sağ salim kucağına al inşallaaaahe :) bende durumlar aynı Aralık'ta tedaviye başlayacağım yeniden bakalım neler bekliyor beni yineCanimmmm nasilsinnn ben hamileyim rabbime sukurler olsun bugun kan verdim tekrarlycaz kani insallah sende durum ne?
Canim prp tavsiye ederim belki ise yarar diye kalite konusundaHayırlı olsun canım sem de erdin muradına sağ salim kucağına al inşallaaaahe :) bende durumlar aynı Aralık'ta tedaviye başlayacağım yeniden bakalım neler bekliyor beni yine
O da yapıldı canım banaCanim prp tavsiye ederim belki ise yarar diye kalite konusunda
Bide gebelik asisi denilen sey var bana o yapildigi ay pozitiv oldu sonucO da yapıldı canım bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?