Amin canımYa maşallah canım inşallah kalp atışlarını duyduğun günleri görürüz
Valla bende nedense sanki ilk tutunmuş sa tutunmustur diyorum yani 3 ve4 .gün mu önemli kız ben de nasılsa belirti yok iş falan yapıyorum yürüyerek ignemi yapmaya gittim umarım bebeğim beni birakmamistir tabi seninki de canım korkma sakın Allah ne yazdıysa oiyiyim ama midem bi rahatsiz surekli byle baya kotu oldum korktum valla transfer gununh saymadan 4.gunum bugun valla buguna kadar haldir haldir belirti yasarken bugunden itibaren kasik masik bisey kalmadi valla en sn dun siddrtti bi kasilma yasadim o sondu insalalh tutunmustur zaten 3.ve 4.gun onemliymis
cok arastirdim ya bide bnim 2.gun embiriyosu tabiri caizze bugune kadar tuvalete ve yemege kalktim yani bi sitede okudum 3.gun kabugundan cikar 4gun tutunur yaziodu yani doktor aciklamasi ama bn embiriologa sordugumda ne zman tutunur die 5.gune kadsr tuttunmasi beklenir diodu ben diyorum ya bugune kadar bariz bariz belirti yasadim ama neler okudum ayni gun ise giden bile pozitifi grmus yani nasip rabbim ol desin yeter kiValla bende nedense sanki ilk tutunmuş sa tutunmustur diyorum yani 3 ve4 .gün mu önemli kız ben de nasılsa belirti yok iş falan yapıyorum yürüyerek ignemi yapmaya gittim umarım bebeğim beni birakmamistir tabi seninki de canım korkma sakın Allah ne yazdıysa o
Âmin canım hepimizincok arastirdim ya bide bnim 2.gun embiriyosu tabiri caizze bugune kadar tuvalete ve yemege kalktim yani bi sitede okudum 3.gun kabugundan cikar 4gun tutunur yaziodu yani doktor aciklamasi ama bn embiriologa sordugumda ne zman tutunur die 5.gune kadsr tuttunmasi beklenir diodu ben diyorum ya bugune kadar bariz bariz belirti yasadim ama neler okudum ayni gun ise giden bile pozitifi grmus yani nasip rabbim ol desin yeter ki
Bülent Traş ın sayfasında Sosis salam gibi işlenmiş ürünlerin tutunmayı zorlaştıracağı yazıyor. Vücudunuz atmış demek ki. Çok dert etmeyiniyiyim ama midem bi rahatsiz surekli byle baya kotu oldum korktum valla transfer gununh saymadan 4.gunum bugun valla buguna kadar haldir haldir belirti yasarken bugunden itibaren kasik masik bisey kalmadi valla en sn dun siddrtti bi kasilma yasadim o sondu insalalh tutunmustur zaten 3.ve 4.gun onemliymis
ay ne bilim yemez olaydim cnm istedi sabah yedim insslaln atmistirBülent Traş ın sayfasında Sosis salam gibi işlenmiş ürünlerin tutunmayı zorlaştıracağı yazıyor. Vücudunuz atmış demek ki. Çok dert etmeyin
Doğru söylüyorsun öyle beklemek daha stresli olsun şuan 1 adım öndesin bence testin baya belirgin çıkmış maşallahYok kuzum ya bu testi bile eşimin ısrarıyla yaptım bekliyim gününüşimdi hiç strese giremem artacak mı var mı yok mu en iyisi beklemek
e npysn esine hemen gstrrmeseydin testi bi spriz yapsaydingaliba oldu :)
Nesli hayırlı olsun bizlere de dua et Erzurum da mi oldun sen transferigaliba oldu :)
Nilay bende normalde kasımda transfer olacaktım vazgeçtim grubu takip ediyorum 4 kez tüp bebek yaptıran biri olarak en iyi kalite de embriyom tutunmadı düşük kalite çok umutlanmayın dedikleri embriyom tutundu erken düşük oldu ama olsun aslında sadece kalite degilmis anladımsaol cevap veridgin icin ilk oldugu icin galiba cok tedirginim elimde dgil negatifi gormek istemiyorumesimde sorun oldugini anlayana kadar defalarca o kan testinde negatifi gordum acisini biliyorum bide sey belki yazdm grmussundur 10 yumurtamin 10u olgun ama es faktorunden sadece 1 tanesi dollendi onuda 2gun transfer ettiler sanki byle aceleyle hemen transfer ettlerde bizdeyken embiriyo olmedi demek icin gibi bisey geldi simdi spermler bu kadar kotuyken o dollenen bo tanesi tutar mi die cok endiseliyim
sen beni byle rahatlalttim ya rabbimde seni sevindirsin insallah en kisa zamanda kimseye cekemeyecegi yük vermiyi rabbim ben bunu tup bebek tedavisi sureciyle beraber iyice anladim kan veremeyen ben ne islemlerden gectim hep.sabir dua hep vardir mevlamin bi bildigi bugunden itibaren akisina biraktim artik tamamen ..Nilay bende normalde kasımda transfer olacaktım vazgeçtim grubu takip ediyorum 4 kez tüp bebek yaptıran biri olarak en iyi kalite de embriyom tutunmadı düşük kalite çok umutlanmayın dedikleri embriyom tutundu erken düşük oldu ama olsun aslında sadece kalite degilmis anladım
Nerede tedavi oldunuz ?10 yumurtadan 1 tane dollenmesi merkez basarisizligi kesinlikle ,insallah pozitif olur aksi olursa merkez degistirin derim.az dedigime bakma benim 10 tane oldudaa ne oldu 1 tane dollendk yanlis anlama
Merhaba neden öyle söylediniz laboratuvar hatası olabilir mi böyle durumlardaNerede tedavi oldunuz ?10 yumurtadan 1 tane dollenmesi merkez basarisizligi kesinlikle ,insallah pozitif olur aksi olursa merkez degistirin derim.
basarili bi yer byle bi riske gireveklerini sanmam hic dusunmedim yani cunku o bildigimiz klasik yontem dgl de direk spermi yumurtaninn icine enjekte ettiklerini sylediler ama zaten 1 yildir esimdeki problemle ugrastigimiz icin inandim yani sebepsiz esimin sperm dengesizliginin nedenini bulmaiyorz yine de allaj bilir bilemem allah goruyoMerhaba neden öyle söylediniz laboratuvar hatası olabilir mi böyle durumlarda
Spermi embriyolog seciyor ve yumurta ya enjekte ediyor,demekki iyi sperm secemedi .basarili bi yer byle bi riske gireveklerini sanmam hic dusunmedim yani cunku o bildigimiz klasik yontem dgl de direk spermi yumurtaninn icine enjekte ettiklerini sylediler ama zaten 1 yildir esimdeki problemle ugrastigimiz icin inandim yani sebepsiz esimin sperm dengesizliginin nedenini bulmaiyorz yine de allaj bilir bilemem allah goruyo
ama spermde bi genetik bi sorun varsa normal dedi doktor eger tutmazsa sperm genetigine bakilicak dedi cunku onlarinda bekledigi sonuc dgildi yani ne bilim yaSpermi embriyolog seciyor ve yumurta ya enjekte ediyor,demekki iyi sperm secemedi .
Eger 10 yumurta da olgun ise 1 embryo kesinlikle basarisizlik .Benim esiminde morfoloji 1 2 5yumurtadan 4 dollendi 3.gun donduruldu.
Bunu yüzde yüz laboratuvara yüklemek yanlış iki merkez değiştirdim ikisinde de aynı durumu yaşadım bir arkadaşım Ankara'da 3 merkez değiştirdi hepsi de bilinen yerler hepsinde de durum aynı yumurta kalitemizde sorun var yani benim öyleMerhaba neden öyle söylediniz laboratuvar hatası olabilir mi böyle durumlarda
Esinizin degerleri cok mu kotu ?degerleri yazarsaniz daha iyi yorum yaparim.ama spermde bi genetik bi sorun varsa normal dedi doktor eger tutmazsa sperm genetigine bakilicak dedi cunku onlarinda bekledigi sonuc dgildi yani ne bilim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?