Benimde 5. Gün bugün çok yatmadim. Yavaş yavaş çamaşır astım etrafı topladım evde devamlı yürüdüm zaten ağrım sızım baştan beri yok. Sabah saatlerinde birazcık 4 5 saniyelik sol tarafima bi ağrı saptandı. Olumlu düşünmeye çalışıyorum onlarla konuşuyorumKizlarrrr gunaydinn transfer sonrası 5. Günsizin nasıl gidiyor kaçıncı günunuzdesiniz.
Aynen canim ne kaldı cumayaBence de canim ben besinci gun yaptim cikmadi besnci gun embrionuydu ustelik 7 gun cikti sik disini iki gun daha bekle eger ki besinci gun embrionuysa
Benim de aynı kuzucum sadece iğneler çok canımı yakıyorBenimde 5. Gün bugün çok yatmadim. Yavaş yavaş çamaşır astım etrafı topladım evde devamlı yürüdüm zaten ağrım sızım baştan beri yok. Sabah saatlerinde birazcık 4 5 saniyelik sol tarafima bi ağrı saptandı. Olumlu düşünmeye çalışıyorum onlarla konuşuyorumsenin nasıl gidiyor süreç
Yok basit bi testdiAynen canim ne kaldı cumayaerken gebelik testi mi yapmistin canım
ay beraber olmusuz hadi insallah olumlu sonuc aliriz varmi belirtin14 Kasımda transfer oldum. Zaman geçmiyor. Çok heyecanlıyım. Şükürler olsun bu heyecanı yaşamama vesile olana...
benim agrim sizim cok ya ikk gece resmen kasigim yirtildi.gibi oldu aciyla uyandim dedim kesin tutundu iki gundurde hem gaz hem kasik hem bel agrisi valla insallah tutunma belirtileridirDün sol tarafimda agri vardi. Bugun hicbirsey yok. Pırıl pırıl. Sen nasılsın? Nasıl hissediyorsun? Inşallah sağlıkla alacağız bebislerimizi kucagimiza.
Ben de14 Kasım ya ama benim hiç belirtim yok sizin varmiay beraber olmusuz hadi insallah olumlu sonuc aliriz varmi belirtin
bi uste yazdim ebnde baya haraketlilik varBen
Ben de14 Kasım ya ama benim hiç belirtim yok sizin varmi
Senin ki inşallah tutunmadir cnm benim ilk denemede böyle olup negatifti o yüzden korkuyorum hayırlısı hakkimizdabi uste yazdim ebnde baya haraketlilik var
ay gercektennmi korktum simdi bajSenin ki inşallah tutunmadir cnm benim ilk denemede böyle olup negatifti o yüzden korkuyorum hayırlısı hakkimizda
Çok düşünme canım olacağı varsa hiçbir şey engel değil kendini üzme çok araştırma kendini dinleme lütfen . Ol der ve oluray gercektennmi korktum simdi baj
keske yqpqbilsem biseyler izliyorum biraz unutuyorum sonra bi kasik batmasi oluyo tekrar basa donuyorum ikinci deneme beni cok zorlar bu tutmazsa o yuzden cok tedirginim rabbimin bilecegi bakalim ne gösterecekÇok düşünme canım olacağı varsa hiçbir şey engel değil kendini üzme çok araştırma kendini dinleme lütfen . Ol der ve olur
yumurtalari uyarmayla basladiklari icin gayet normal yas kac ?Meehaba arkadaşlar, ben de tedaviye dün başladım kaan bozkurtta. Benin ilk denemem çok önerdiler doktoru görüştük işte dün başladık iğnelere ilaçlara, tecrübelerinizdeb faydalanmak istiyorum.
Bugün sağ kasığımda ağrı var mesela bu normal mi, daha evvel yaşayan var mı? Doktora sorayım mı sizce
Çok heycanlıyım bende hepiniz gibi.
yumurtalari uyarmayla basladiklari icin gayet normal yas kac ?
yumurtalari uyarmayla basladiklari icin gayet normal yas kac ?
Yok cnm sakın üzülme herkesin aynı olacak diye birşey yok hepimiz inşallah çok güzel sonuçlar alacazkeske yqpqbilsem biseyler izliyorum biraz unutuyorum sonra bi kasik batmasi oluyo tekrar basa donuyorum ikinci deneme beni cok zorlar bu tutmazsa o yuzden cok tedirginim rabbimin bilecegi bakalim ne gösterecek
son zmaana yakin yumurtalari hissedieceksn resmen korkma37 yaşındayım ben. Çok teşekkürker cevabın için. İçim rahatladı❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?