Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Geçen ay hidroselpinks nedeniyle benim de tüplerim alindi. Mayis ayında negatif tup bebek sebebinin hidroselpinks olduğu anlaşıldı, başka bir doktorlara görüşmedi tavsiye ediyorum

Benimde ilk tedavim negatif ile sonuçlandı hidrosalpenks yüzünden tutmadı...
2. De negatif oldu oysa ameliyat olmuştum tüp alınmıştı 2. Tüp bebek de yinede olmadı çok üzgünüm...

Tebrik ederim cnm benim transfer gunu saymadan 3 gunum ve hic belirti yok. Sadece dun yani 2nci gun atesim cikti senin atesim kacinci gun cikti biliyormusun?

2. De negatif oldu oysa ameliyat olmuştum tüp alınmıştı 2. Tüp bebek de yinede olmadı çok üzgünüm...
Canım inan bende üzüldüm rabbim sabrını versin kuzum En güzel şekilde nasip etsin mevlam vakti zamanı var demek

Selam arkadaşlar pozitif sonuç alanlar belirtilerinizden biraz bahseder misiniz? Bende hiç belirti yok

valla bndedr belirti falan gidio sadece progestan cok gaz yapio umudum kalmio ya hissedermiyiz acaba ya

Tebrik ederim cnm benim transfer gunu saymadan 3 gunum ve hic belirti yok. Sadece dun yani 2nci gun atesim cikti senin atesim kacinci gun cikti biliyormusun?
Qaliba ikinci gundu ertesj gun hemsirreye hazdim iyi hisey olduunu soyledi ates basdi biranda evdeki komniyi falan kapatdjrdim bu arada hasta falanda digilim uzerimi acdm falan esimi beklerim gelsinde ates olcer versin o siradq fitil kullanmistim ayaga kalkamkyordum yani bi kac dakka sora ates dusmeye baslaynca olctugumde 37,3 falsndi o an yapsaydim kesinlik 38 falan cikicakdi hemsirrde iyi olmus hadi hayrlisi falan soyledi :)

y
Ya swnw yaziyodum yanlis oldu :)
ya diyoum ya gaz ilaclar yapio die heveslenemiyorum belirtide yok aslinda olmamasi lazim normal hamile kalan ayni bu donemlerde nasil belirti hiss3tmiosa bizimde hissetmememiz normal sadece sabahtan beri sol kasigim sol ayagim fena agirio sol ayagim parmak uclarima kadar uyustu

aldırdım bende tüpleri cnm 3 ay menapoza sokup transfer olcak sürekli ertelenio hep hayırlısı olsun ne zmn transfer olmuştun

aldırdım bende tüpleri cnm 3 ay menapoza sokup transfer olcak sürekli ertelenio hep hayırlısı olsun ne zmn transfer olmuştun
Haziran da canım... aralık gibi 3. Tedaviye başlayacağız nasip kısmet hayırlısı olsun inşallah...

Geçen seferki gebeligim de en büyük belirti akintiydi su gibi ,ama 7 haftalıkken düşük yaptım

Geçen seferki gebeligim de en büyük belirti akintiydi su gibi ,ama 7 haftalıkken düşük yaptım
Ne desem teselli etmez o durum daha da ağır. Rabbim tekrar yaşatmasın. Bizim durumumuzdaki anne adaylarının bu korkusu hep olacak galiba. Keşke akışına birakabilsek nasip deyip yaşayabilsek ama olmuyor. Azıcık kendimizi teselli etsek korkular umutsuzluklar tekrar başliyor

ben vajinadan progestan kullandigim icin akinti cok fazla zaten kizlar cok fazla sol kasik agrim var bacagimi uyusturdu bi sitede okudum transferden 3 gun kabugundan ayrilip 4 gun tutunuomus yani bu ara belirti yasamamiz normal o zman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…