• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Kizlarrrr gunaydinn transfer sonrası 5. Gün 🙊 sizin nasıl gidiyor kaçıncı günunuzdesiniz.
Benimde 5. Gün bugün çok yatmadim. Yavaş yavaş çamaşır astım etrafı topladım evde devamlı yürüdüm zaten ağrım sızım baştan beri yok. Sabah saatlerinde birazcık 4 5 saniyelik sol tarafima bi ağrı saptandı. Olumlu düşünmeye çalışıyorum onlarla konuşuyorum 😊 senin nasıl gidiyor süreç

Benimde 5. Gün bugün çok yatmadim. Yavaş yavaş çamaşır astım etrafı topladım evde devamlı yürüdüm zaten ağrım sızım baştan beri yok. Sabah saatlerinde birazcık 4 5 saniyelik sol tarafima bi ağrı saptandı. Olumlu düşünmeye çalışıyorum onlarla konuşuyorum 😊 senin nasıl gidiyor süreç
Benim de aynı kuzucum sadece iğneler çok canımı yakıyor 🙊 inşallah hepimizin ki olumlu olur 🥰 bende tek pıtırcık var 👶

14 Kasımda transfer oldum. Zaman geçmiyor. Çok heyecanlıyım. Şükürler olsun bu heyecanı yaşamama vesile olana...

Dün sol tarafimda agri vardi. Bugun hicbirsey yok. Pırıl pırıl. Sen nasılsın? Nasıl hissediyorsun? Inşallah sağlıkla alacağız bebislerimizi kucagimiza.

Merhaba kızlar, transferden önce progesteron değerinin nasıl olması gerekiyor? Transferim salı günü bugün 0,56 çıktı. Bilen var mi acaba?

Dün sol tarafimda agri vardi. Bugun hicbirsey yok. Pırıl pırıl. Sen nasılsın? Nasıl hissediyorsun? Inşallah sağlıkla alacağız bebislerimizi kucagimiza.
benim agrim sizim cok ya ikk gece resmen kasigim yirtildi.gibi oldu aciyla uyandim dedim kesin tutundu iki gundurde hem gaz hem kasik hem bel agrisi valla insallah tutunma belirtileridir

Çok düşünme canım olacağı varsa hiçbir şey engel değil kendini üzme çok araştırma kendini dinleme lütfen . Ol der ve olur 🤲
keske yqpqbilsem biseyler izliyorum biraz unutuyorum sonra bi kasik batmasi oluyo tekrar basa donuyorum ikinci deneme beni cok zorlar bu tutmazsa o yuzden cok tedirginim rabbimin bilecegi bakalim ne gösterecek

Meehaba arkadaşlar, ben de tedaviye dün başladım kaan bozkurtta. Benin ilk denemem çok önerdiler doktoru görüştük işte dün başladık iğnelere ilaçlara, tecrübelerinizdeb faydalanmak istiyorum.

Bugün sağ kasığımda ağrı var mesela bu normal mi, daha evvel yaşayan var mı? Doktora sorayım mı sizce

Çok heycanlıyım bende hepiniz gibi.

Meehaba arkadaşlar, ben de tedaviye dün başladım kaan bozkurtta. Benin ilk denemem çok önerdiler doktoru görüştük işte dün başladık iğnelere ilaçlara, tecrübelerinizdeb faydalanmak istiyorum.

Bugün sağ kasığımda ağrı var mesela bu normal mi, daha evvel yaşayan var mı? Doktora sorayım mı sizce

Çok heycanlıyım bende hepiniz gibi.
yumurtalari uyarmayla basladiklari icin gayet normal yas kac ?

yumurtalari uyarmayla basladiklari icin gayet normal yas kac ?

Yok
keske yqpqbilsem biseyler izliyorum biraz unutuyorum sonra bi kasik batmasi oluyo tekrar basa donuyorum ikinci deneme beni cok zorlar bu tutmazsa o yuzden cok tedirginim rabbimin bilecegi bakalim ne gösterecek
Yok cnm sakın üzülme herkesin aynı olacak diye birşey yok hepimiz inşallah çok güzel sonuçlar alacaz

Back