- 30 Ekim 2019
- 475
- 425
- 33
- 30
ay insallah aetik skldm kalktim yataktan ya tutacak olsa her turlu tutar ❤Yok
Yok cnm sakın üzülme herkesin aynı olacak diye birşey yok hepimiz inşallah çok güzel sonuçlar alacaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay insallah aetik skldm kalktim yataktan ya tutacak olsa her turlu tutar ❤Yok
Yok cnm sakın üzülme herkesin aynı olacak diye birşey yok hepimiz inşallah çok güzel sonuçlar alacaz
bende valla bugün yemek falan yaptım çok yorulmadan geçen sefer hiç kalkmadım da tutmadıay insallah aetik skldm kalktim yataktan ya tutacak olsa her turlu tutar ❤
Geçen ay hidroselpinks nedeniyle benim de tüplerim alindi. Mayis ayında negatif tup bebek sebebinin hidroselpinks olduğu anlaşıldı, başka bir doktorlara görüşmedi tavsiye ediyorum
Tebrik ederim cnm benim transfer gunu saymadan 3 gunum ve hic belirti yok. Sadece dun yani 2nci gun atesim cikti senin atesim kacinci gun cikti biliyormusun?Hic bi belirti
Yok bi gun atesim cikti 37 gibiydi ama biran fenalk gecrcem sandim bi gun baya bi qaz samcisi gibi oldu ama farkliydi bi kac saniyelik dunde ayaqlarim cok usuyodu esime soyledim batik giydirdide iylw uyudum bel agrisi kasik falan hicbiri olmadi zaten gecen sefer oldu ama tutmamisti
Ayy çok heyecanlıyımmmmmson zmaana yakin yumurtalari hissedieceksn resmen korkma
Canım inan bende üzüldüm rabbim sabrını versin kuzum En güzel şekilde nasip etsin mevlam vakti zamanı var demekBenimde ilk tedavim negatif ile sonuçlandı hidrosalpenks yüzünden tutmadı...
2. De negatif oldu oysa ameliyat olmuştum tüp alınmıştı 2. Tüp bebek de yinede olmadı çok üzgünüm...
Qaliba ikinci gundu ertesj gun hemsirreye hazdim iyi hisey olduunu soyledi ates basdi biranda evdeki komniyi falan kapatdjrdim bu arada hasta falanda digilim uzerimi acdm falan esimi beklerim gelsinde ates olcer versin o siradq fitil kullanmistim ayaga kalkamkyordum yani bi kac dakka sora ates dusmeye baslaynca olctugumde 37,3 falsndi o an yapsaydim kesinlik 38 falan cikicakdi hemsirrde iyi olmus hadi hayrlisi falan soyledi :)Tebrik ederim cnm benim transfer gunu saymadan 3 gunum ve hic belirti yok. Sadece dun yani 2nci gun atesim cikti senin atesim kacinci gun cikti biliyormusun?
Surekli odaxa. Odahs qaz cikarmaya gitmekden baska belirti yok canim esimin ailemin yaninda baya utaniyorm ama yapcak bisuy yok gunluk bi ritmle alip basini gidiyo bu qaz :)Ayy çok heyecanlıyımmmmm
Ya swnw yaziyodum yanlis oldu :)valla bndedr belirti falan gidio sadece progestan cok gaz yapio umudum kalmio ya hissedermiyiz acaba ya
ya diyoum ya gaz ilaclar yapio die heveslenemiyorum belirtide yok aslinda olmamasi lazim normal hamile kalan ayni bu donemlerde nasil belirti hiss3tmiosa bizimde hissetmememiz normal sadece sabahtan beri sol kasigim sol ayagim fena agirio sol ayagim parmak uclarima kadar uyustuYa swnw yaziyodum yanlis oldu :)
aldırdım bende tüpleri cnm 3 ay menapoza sokup transfer olcak sürekli ertelenio hep hayırlısı olsun ne zmn transfer olmuştunBenimde ilk tedavim negatif ile sonuçlandı hidrosalpenks yüzünden tutmadı...
2. De negatif oldu oysa ameliyat olmuştum tüp alınmıştı 2. Tüp bebek de yinede olmadı çok üzgünüm...
Nasıl bir akıntı? Benim şu gibi ama jelinde etkisiyle geliyor. Hatta bazen adet mi oldum deyip lavaboya bakmaya gidiyorumKızlar sizde akıntı var mi
Haziran da canım... aralık gibi 3. Tedaviye başlayacağız nasip kısmet hayırlısı olsun inşallah...aldırdım bende tüpleri cnm 3 ay menapoza sokup transfer olcak sürekli ertelenio hep hayırlısı olsun ne zmn transfer olmuştun
Ne desem teselli etmez o durum daha da ağır. Rabbim tekrar yaşatmasın. Bizim durumumuzdaki anne adaylarının bu korkusu hep olacak galiba. Keşke akışına birakabilsek nasip deyip yaşayabilsek ama olmuyor. Azıcık kendimizi teselli etsek korkular umutsuzluklar tekrar başliyorGeçen seferki gebeligim de en büyük belirti akintiydi su gibi ,ama 7 haftalıkken düşük yaptım