hayırlısı ne zamansa o zmn olsunSelam
Bizim tüp bebek doktoruyla görüsmemiz bu ayin sonunda, umarim beni kasimda baslatir.
Burda hersey cok yavas ilerliyor
Bende bu ay için bat bekliyorum canım. Hakkımızda hayırlısı olsun Allah hepimize tez vakitte nasip etsin inşallahSelam
Bizim tüp bebek doktoruyla görüsmemiz bu ayin sonunda, umarim beni kasimda baslatir.
Burda hersey cok yavas ilerliyor
Özel değilse problem ne canım.merhaba benimse kasımda donmuş embryo transferi olcak 3. deneme eylülde negatifi aldım maalesef bu sefer inşallah tutar
İnşallah canimmBende Kasım ayında 2.trasferimi olacağım inşallah. dondurulmuş embryo ile. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Kuzum dondurulmuş embriyo transferin tutma oranının yüksek olduğunu okumustum. Bir konuş yine ama belki vardır bir bildiği doktorunun. Nereye gidiyorsun canimBen iki adet donemi beklemek istemiyorum bu adette gidicem sorucam mumkunse transferi ekimde yapsin
benim çikolata kisti var canım ilk denemede tuttu 6 haftalık kaybettim ikinci negatif oldu 3.kasımda olcak ama bende hiç umut kalmadı her denemeden sonra insan umutsuzlanıoÖzel değilse problem ne canım.
Ben iki adet donemi beklemek istemiyorum bu adette gidicem sorucam mumkunse transferi ekimde yapsin
Kuzum hiç öyle düşünme arkadaşımın da çikolata kisti vardı doktorlar hep olumsuz konuşuyordu ilk ayında hamile kaldı şimdi ikinciye hamile. Nasip kısmetbenim çikolata kisti var canım ilk denemede tuttu 6 haftalık kaybettim ikinci negatif oldu 3.kasımda olcak ama bende hiç umut kalmadı her denemeden sonra insan umutsuzlanıo
ay ne güzel umut verdin cnm sağol inşallah bu denemede tutar da çektiklerimiz son bulur senin ilk deneme miKuzum hiç öyle düşünme arkadaşımın da çikolata kisti vardı doktorlar hep olumsuz konuşuyordu ilk ayında hamile kaldı şimdi ikinciye hamile. Nasip kısmet
Canim zaten dondurulmusta iki ay beklemeyim ilk adetle gideyim diyorum oda doktor baska hastaneye gidecekmis ozele o yuzden birde esimde askere gidecek kasimda zor olur il disina gitmekKuzum dondurulmuş embriyo transferin tutma oranının yüksek olduğunu okumustum. Bir konuş yine ama belki vardır bir bildiği doktorunun. Nereye gidiyorsun canim
İste canim esim askere gidecek kasimda il disindada ben nasil gderim diye dusundumcanım benim doktorda iki adet dönemi geçsin dedi negatiften sonra bende ısrar ettim ekimde diye rahimin dinlenmesi lazım dedi vardır bildikleri
hımm farklı şehirde mi transfer olcaksınİste canim esim askere gidecek kasimda il disindada ben nasil gderim diye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?