Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Benimde opuda cok yumurta toplandigi icin kasimda gel dedi dondurulmus embriyolar var hic transfer yapilmadim

Kızlar bende bat tarihimi bekliyorum. Bir kaç gün içinde tedaviye başlarız herhangi bir olumsuzluk olmazsa inşaallah. Ben polikistik overliyim aynı zamsnda hidroselfex nedeniyle yaklaşık 7 ay önce sağ tüpm bağlandı. Doktorum 6 ay süre vermisti normal yolla hamile kalabilirsin diye ama nasip olmadı. Yaklaşık 2 yıldır yumurta büyütücü ilaçlar kullandım gelişiyor çatlıyor ama gebelik oluşmuyor maalesef. Artık zaman kaybetmek istemiyorum o yüzden ilk tüp bebek tedavime başlayacağım bu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun bol bol dua edelim birbirimizi herşey çok güzel olacak en önemli olan moral ve stressiz bir süreç olabildiğince pozitif olalım

Ben iki adet donemi beklemek istemiyorum bu adette gidicem sorucam mumkunse transferi ekimde yapsin

Ben iki adet donemi beklemek istemiyorum bu adette gidicem sorucam mumkunse transferi ekimde yapsin

canım benim doktorda iki adet dönemi geçsin dedi negatiften sonra bende ısrar ettim ekimde diye rahimin dinlenmesi lazım dedi vardır bildikleri

benim çikolata kisti var canım ilk denemede tuttu 6 haftalık kaybettim ikinci negatif oldu 3.kasımda olcak ama bende hiç umut kalmadı her denemeden sonra insan umutsuzlanıo
Kuzum hiç öyle düşünme arkadaşımın da çikolata kisti vardı doktorlar hep olumsuz konuşuyordu ilk ayında hamile kaldı şimdi ikinciye hamile. Nasip kısmet

Kuzum hiç öyle düşünme arkadaşımın da çikolata kisti vardı doktorlar hep olumsuz konuşuyordu ilk ayında hamile kaldı şimdi ikinciye hamile. Nasip kısmet
ay ne güzel umut verdin cnm sağol inşallah bu denemede tutar da çektiklerimiz son bulur senin ilk deneme mi

Kuzum dondurulmuş embriyo transferin tutma oranının yüksek olduğunu okumustum. Bir konuş yine ama belki vardır bir bildiği doktorunun. Nereye gidiyorsun canim
Canim zaten dondurulmusta iki ay beklemeyim ilk adetle gideyim diyorum oda doktor baska hastaneye gidecekmis ozele o yuzden birde esimde askere gidecek kasimda zor olur il disina gitmek

canım benim doktorda iki adet dönemi geçsin dedi negatiften sonra bende ısrar ettim ekimde diye rahimin dinlenmesi lazım dedi vardır bildikleri
İste canim esim askere gidecek kasimda il disindada ben nasil gderim diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…