evet yorucu bi o kadar da sabir gerektiren bi surec onceligimiz moral gidip gelisler cok oluyo ben 2 gunde bir orhangaziden bursaya gidiyorum kontrol sart
benimde ayni durumdu devlettemi yptiracaksnben afyondayım burada yaptırıcam ilk kez 26 yaşındayım pkoluyum eşimde sperm düşüklüğü var
Anlamadım kı sana havuz yapacağız dedi mi? Opu ne zaman ?of orda aklim duruo ne konustfumuzu unuttum sey midir acaba 10a yakin yumurta dedi ya olgunlar azdir belki o yuzden mi byle bi yonteme basvurur acaba yoksa isini ki garantiye almak ister
i
benimde ayni durumdu devlettemi yptiracaksn
Anlamadım kı sana havuz yapacağız dedi mi? Opu ne zaman ?
pazartesi aliriz isleme buyuk ihtimal iste yumurta azligindan coklugundan konusuldu ben cok olan kisimdamiyim dedim evet dedi catlama riski oldugu icin bekletmiyoruz dedi
on gorusme yaptn da regli ol gel mi dedi sanahayır özelde gideceğim doktor fatih öğüç ama ücret falan bilmiyorum hiç gitmedim regl olmayı bekliyorum olunca gidicem bakalım
l mi dedi sana
hyr git on gorusmeye adetini gerkeirse duzenleyici verio igne yapio ben adetten onve gittim baya detayli bi rahim incelem3si yapti snra adet ol gel dedk hemen baslayabilme sansn oluyo bu sefrr kacirma onuhayır hiç gitmedim ki ben pkolu olduğum için adetim gecikiyor o yüzden olsun öyle gideyim diye düşündüm
git tabi hayirlisi olsn simdiden korkma biraz takintiliysan bnm gibi sorular icinde kayboluyosun o kadarhaklısın gideceğim doktor istanbul acıbadem ve eskişehir acıbademde de çalışıyor afyonda sadece pazartesi ve salı günü oluyor pazartesiye kadar olmaz ise gideyim
git tabi hayirlisi olsn simdiden korkma biraz takintiliysan bnm gibi sorular icinde kayboluyosun o kadar
basimiza ne gelck bilmioz gidip.gelioz yani akisina birakmak lazm ama onu bnde beceremiyorumbende çok takıntılıyım ve kaygılar var tutmazsa diye ama hayırlısı olsun elden birşey gelmiyor
seninde ilk denemen mibasimiza ne gelck bilmioz gidip.gelioz yani akisina birakmak lazm ama onu bnde beceremiyorum
evetseninde ilk denemen mi
aradim hemsireyle gorrustum yok die havuz derken hani yumurta konstrolu tarzi syden bahsetmis dedi oyle diger yntemi algilayacagin aklima gelmedi gulduk konustuk rahatlatti beniAnlamadım kı sana havuz yapacağız dedi mi? Opu ne zaman ?
İyi oldu tamam canım :)aradim hemsireyle gorrustum yok die havuz derken hani yumurta konstrolu tarzi syden bahsetmis dedi oyle diger yntemi algilayacagin aklima gelmedi gulduk konustuk rahatlatti beni
Senin yumurtan cok sana havuz uygulamaz canım.Havuz yumurtası benim gibi az olanlara uygulanıyorkizlar bi de havuz islemi uyguluyo doktor bey gibi bisey dedi hemsire yani hemen tup bebek olmayacak mi bi daha mi yunurta buyutcez ya
Ay zaten yazmışlar yok say canım sonradan gördümSenin yumurtan cok sana havuz uygulamaz canım.Havuz yumurtası benim gibi az olanlara uygulanıyor
evt cnm zaten hemsiremle konustum rahatladim ama simdi syle mesela polistik bi yumurtan var demisti buna ragmen 10 yumurta az dgil mi cunku 21 tane yumurta alinan biliyorumSenin yumurtan cok sana havuz uygulamaz canım.Havuz yumurtası benim gibi az olanlara uygulanıyor
Az değil 60 yumurta toplanıp sadece 3 tane döllenende biliyorum. Mühim olan içi dolu yumurta cıkması. Sen onlara takılma. Zaten sana verilen iğnenin dozu düşük bence doktorun cok dogru bişry yapmışevt cnm zaten hemsiremle konustum rahatladim ama simdi syle mesela polistik bi yumurtan var demisti buna ragmen 10 yumurta az dgil mi cunku 21 tane yumurta alinan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?