- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
İnşallah inşallah son olsun şeninde benimde şuan pek stres yok toplamada fln nolur bilmiyorum artık :)Yok çoçuğum. İnşallah bu sefer bebeğime kavuşurum. Sen şimdiden fazla stres yapma rahat ol.
Herşey yoluna gidecektir inşallah
Yaptım teşekkür ederim bu sabah yedim bi tane inşallah şifa olur
valla ben igneye baslayali bir hafta oldu 17 mm olmuslardir yarin kontrolde ogrenicem insallah bakalm doktorlar cok acikalama yapmio sormasam soylemiolar bisey sanki kac kere tup bebek olmusum gibi bekliyorum basima ne gelicek bilmioyorum gidip o catala cikmaya alistm direk gidiom hemsire gelmeden rahat rahat evimmis gibiKimin hangi gün transferi yazabilir mi liste yapalımtransfer olanlarda yazarsa iyi olur kızlar
Ya insan hiç yapamam dediği şeyleri mecbur kalınca nasıl da yapıyor değil mi? Ben de stresliyim, ilaç kullanmayı sevmiyorum anesteziden korkuyorum. Çatal desen alıştım ben de yarın başlıcam. Hem stres hem heyecan.valla ben igneye baslayali bir hafta oldu 17 mm olmuslardir yarin kontrolde ogrenicem insallah bakalm doktorlar cok acikalama yapmio sormasam soylemiolar bisey sanki kac kere tup bebek olmusum gibi bekliyorum basima ne gelicek bilmioyorum gidip o catala cikmaya alistm direk gidiom hemsire gelmeden rahat rahat evimmis gibi
İğneler zor oluyor mu? Nasıl
hyr hicte zor degil aslinda tedaviye kadar olam surecte hep korkuyosn ben mesela hep son dakikaya kadar bi sorun aradim durdum bnm esimden kaynakli tuo bebek dendi bize ama oyle olsada butun islemler bende bitiyo ister istemez korkuyosunuz ama tedaviye basladikca umudunuz artio o catala ciktigimda iste adetliyken muayanede duyacaklarimdan cok korkuyodum ama doktorumun o kadar rahat ve olumluydu ki yavas yavas stresimi aldi ilk once bana polistik bi yumurtaligin var dedi arastirdigim icin biliyodum daha cok yumurtam var ama yumurtlayamiyorum ve duzenli adet olmama ragmen snra bana adetliyken rahim duvarin istedigimiz incelikte dedi sonr aignelere baslandi hep tedirginim ama her 2 gnde bir kontrolde gittifimde yumurtalarim buyudukce sevindim daha da yaklastim digibi hissediyorum bebege yani demem o ki hic birseyden korkma gec kalmaktan kork sadeceİğneler zor oluyor mu? Nasıl
Adette başladınız değil mi yani adet yeni bitmiş olmalı acaba kaç olunca toplanıyor bide kaç yumurtanız varvalla ben igneye baslayali bir hafta oldu 17 mm olmuslardir yarin kontrolde ogrenicem insallah bakalm doktorlar cok acikalama yapmio sormasam soylemiolar bisey sanki kac kere tup bebek olmusum gibi bekliyorum basima ne gelicek bilmioyorum gidip o catala cikmaya alistm direk gidiom hemsire gelmeden rahat rahat evimmis gibi
adetimin 2.gunu baslandi bnm ama su an kac yumurtam var heo sormayi unutuyorum ama surekli konstrole gidiyorum yumurta takibibicin yarin sorucam kac yumurtam var ama onemki olan kaliteli olmasi 1 yumurta bile olsa her zman sans varAdette başladınız değil mi yani adet yeni bitmiş olmalı acaba kaç olunca toplanıyor bide kaç yumurtanız var
Kesinlikle öyle inşaşşah herşey güzel ilerler yarın haber bizedeadetimin 2.gunu baslandi bnm ama su an kac yumurtam var heo sormayi unutuyorum ama surekli konstrole gidiyorum yumurta takibibicin yarin sorucam kac yumurtam var ama onemki olan kaliteli olmasi 1 yumurta bile olsa her zman sans var
canım sen kaç yaşındasın? Havuz yöntemi yumurta saysı çok az olan ve özellikle ileri yaşta kadınlara uygulanır diye biliyorum 10 adet yumurtan varsa havuz gerek yok bence.kizlar bi de havuz islemi uyguluyo doktor bey gibi bisey dedi hemsire yani hemen tup bebek olmayacak mi bi daha mi yunurta buyutcez ya
kizlar 10 a yakin yumurtan var dedi 16 kusur mm olmus hemsire dedi pazartesi toplanir buyuk ihtimal yarin bi daha konrtolum var iste gidicem yarin demekki pazartesiyi konuscak uf cok heyecanliyim
25 yasindayim pko var demisti ama simdi her kontrolde olumlu konusuodu hemsireyle sohbet ederken o oyle bi havuz yontemi falan dedi ama anlamadm doktor 10 a ykin yumurtan var dedi ama hep en buyuklerine bakiocanım sen kaç yaşındasın? Havuz yöntemi yumurta saysı çok az olan ve özellikle ileri yaşta kadınlara uygulanır diye biliyorum 10 adet yumurtan varsa havuz gerek yok bence.
evet yorucu bi o kadar da sabir gerektiren bi surec onceligimiz moral gidip gelisler cok oluyo ben 2 gunde bir orhangaziden bursaya gidiyorum kontrol sartmerhaba tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama korku var çalışıyoorum işi bırakmam gerekiyor mu süreç nasıl :-(
Anladım sana mı yapılacak mı yoksa hastane genel olarak havuz yöntem uyguluyor mu? Bence sana zaten gerek yok yaşın daha çok genç.25 yasindayim pko var demisti ama simdi her kontrolde olumlu konusuodu hemsireyle sohbet ederken o oyle bi havuz yontemi falan dedi ama anlamadm doktor 10 a ykin yumurtan var dedi ama hep en buyuklerine bakio
of orda aklim duruo ne konustfumuzu unuttum sey midir acaba 10a yakin yumurta dedi ya olgunlar azdir belki o yuzden mi byle bi yonteme basvurur acaba yoksa isini ki garantiye almak isterAnladım sana mı yapılacak mı yoksa hastane genel olarak havuz yöntem uyguluyor mu? Bence sana zaten gerek yok yaşın daha çok genç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?