Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Ben uyandigim da odadaydim valla pişkin pişkin eşime guluyordum sonra uyuyordum hiç konusmamisim zaten uyanınca

Ben de sonunda adet oldum Cuma günü randevu aldım. Hayırlısı bakalım. Benim de Amh çok düşük 0,37. 4 yumurtam varmış. Allah isteyen herkese versin inş bebek.

Dun benim yumurta toplama oldu islem bitmesine 4-5 dk kala uyandım hoca hala islem yapiyo sesler duyuyorum kafami kaldirdim anestezi dr niye ben bayilmdim dedim adam guldu bi demkki uyanmisim hiç bişe anlamadım yani
Ne güzel olmuş anlamadan bitmiş işlem uzun mu sürüyor

Daha öncesinden gitmiştim başka doktora o vajinal kontrolde demişti 4 tane görünüyor diye.

Kızlar bugün gittim doktora 7 adet yumurta gözüktü akşam iğnelere başlıyorum nasipse doktor amh ye göre iyi olduğunu söyledi şimdi tek mesele olanların kaliteli olmasın

benim yarin tekrar kontrolum var hersey yolundaysa simdi 17 18 olmustur bu sefer kac yumurtam var sorcam bakalim birisi pazartesi olur opun dedi ama bakalm heyacanliyim gun gecmiyor

Ay gerçekten mi ya :) peki uyanmak zor oluyor mu yani hemen kendine geldin mi bide o işlem ne kadar sürdü
Mavili hatunum kendime gelmek kolaydı canım :)) toplam süre belkide 20 dakika falandır bende opudan korkmuştum ama gerek yokmuş canım . Opudan sonra odaya alındım ordan yattım sonra öğlen yemek verdiler onu da yedik çiktik hastaneden çok şükür öyle geçti. Odada beklerken eşim bana bir kağıt verdi opu ile ilgili bilgiler vardı 12 yumurta toplandı yazıyordu çok mutludum.

Hemen ayı
Hemen ayıldın mı saçmalamadan :) 12 yumurta iyi maşallah hangi aşamadasın benmde bugün adet ikinci günü 7 yumurta gözüktü az ama inşallah kaliteli olsun

Hemen ayı

Hemen ayıldın mı saçmalamadan :) 12 yumurta iyi maşallah hangi aşamadasın benmde bugün adet ikinci günü 7 yumurta gözüktü az ama inşallah kaliteli olsun
Yanı hemen ayıldım derim sadece biraz ağladım sebepsiz :)) Taze 2 tane embriyo maalesef olumsuz sonuçlandı şimdi 2 tane dondurulmuş embriyo için ilaç içiyorum haftaya 13 kasım transferim olacak inşallah.
Yumurta sayısıdan daha çok kalitesi önemli canım şuan 7 görünüyorsa toplana kadar artacaktır merak etme.

Canım bende ıgneyı gorunce tansıyonum bıle duserdı ama ıgnelerımı kendım yaptım ınsana o cesaret gelıyor bende saskınım bende narkoz almamıstım hıc ama sakın korkma hıc oyle cıktıgında sacmalıcak bır durumun olmuyo canım hıc korkma,ben dırek ayıldım boyle sakınlestırıcı ıcmıs bı kafan oluyo (onuda hıc ıcmedımde anlatmak ıcın dıyorum) hııııııııc korkma anestezılı oldugu ıcın coook kolay bı ıslem

İnşallah bu son olur canım hiç var mı bebeğin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…