- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Bende aynı durumdan korkuyorum resmen napcazzz:) benim doktorum 7 dakika sürüyor dedi ama hiç bilmiyorum nolucak bilen yazsa o ayılma süreciniorasi oyle tabi nasip ama iste insan ister istemes kasıo dusunuo arastirio dunden beri yumurta toplama islemini arastiriyorum bide narkoz hic yemedim yani basima gelmedi hic byle syler kan vermeye korkan ben simdi ignelerle ugrasiom narkozdan uyanirken sacmalamktan cok korkuyorum uyananana kadar kimseyi yanima almyin dicem ciddi ciddi ya
Hiç merak etme canım uyuyorsun. Bir anda ismimle çağırıyordu hiç bir sebepsiz ağlayarak uyandım :)))) Anestezi etkisi öyle duygusallık yapıyor galiba. Eşim ve annem beni öyle görünce onlarda ağladı ama şükür çok iyi geçti.Bende aynı durumdan korkuyorum resmen napcazzz:) benim doktorum 7 dakika sürüyor dedi ama hiç bilmiyorum nolucak bilen yazsa o ayılma sürecini
Hadi hayırlısı olsun kuzummmmBen dün transfer oldum hangi ilaçları verdi size ben oksapar prolutex iğne bunlar estrofem prograf ve jel kullanıyorm
Evet kuzum 11 Kasım.Transfer 11 kasımda mı?
Kuzum progeston iğne crinone jel estrofem devam vitaminlere de devam. Çok ilginç ama bende de bı heyecan yok bı rahatlık var niye bilmiyorum normal mi bu durumBen dün transfer oldum hangi ilaçları verdi size ben oksapar prolutex iğne bunlar estrofem prograf ve jel kullanıyorm
Ay gerçekten mi ya :) peki uyanmak zor oluyor mu yani hemen kendine geldin mi bide o işlem ne kadar sürdüHiç merak etme canım uyuyorsun. Bir anda ismimle çağırıyordu hiç bir sebepsiz ağlayarak uyandım :)))) Anestezi etkisi öyle duygusallık yapıyor galiba. Eşim ve annem beni öyle görünce onlarda ağladı ama şükür çok iyi geçti.
aynen aynenn uyananlar yazsnAy gerçekten mi ya :) peki uyanmak zor oluyor mu yani hemen kendine geldin mi bide o işlem ne kadar sürdü
Belki de ondandır kaçıncı denemen benim ilk denemem cok rahatım ama yaparım 10.gün dr bana 13.gün dedi de 5.gün embriyosu ne beklicem o kadarKuzum progeston iğne crinone jel estrofem devam vitaminlere de devam. Çok ilginç ama bende de bı heyecan yok bı rahatlık var niye bilmiyorum normal mi bu durumdiyorum kendi kendime testi yapmam son güne kadar gider hastane de yaptırırım o derece rahat bı his var. lbelki hep test yaptığımda negatifi gördüğümden diyorum
oo iyiymiş senın benım 0.17 idi gecen yıl oda. onun ustune ıkı kere dogal yolla gebe kaldım ama maalesef düştüCanım umut oldun bana sen hangi aşamadasın geçen sene 0,65 ti şimdi yeniden yaptırdım daha sonuç almadım diğer değerler normal
rahim kalınlıgı kac olmus ?bugun adetının kacncı gunu?Kuzum progeston iğne crinone jel estrofem devam vitaminlere de devam. Çok ilginç ama bende de bı heyecan yok bı rahatlık var niye bilmiyorum normal mi bu durumdiyorum kendi kendime testi yapmam son güne kadar gider hastane de yaptırırım o derece rahat bı his var. lbelki hep test yaptığımda negatifi gördüğümden diyorum
cok tatlı bır uykudan uyanıyorsun. bıraksalar dauyusam dıyorsun. oyle sacmalamıyorsun cok. ben defalarca esime benı kım gıydırdı dıye sormusum. :)) sanırım utandm bırazaynen aynenn uyananlar yazsnben kesn sacma sapan konusurum ya
Olsun hamile kalabilmek bile güzel zor durumlar yaşamışsın sende Allah yardım etsin hepimizeoo iyiymiş senın benım 0.17 idi gecen yıl oda. onun ustune ıkı kere dogal yolla gebe kaldım ama maalesef düştü
aminn canım allah hayırlısını versın.Olsun hamile kalabilmek bile güzel zor durumlar yaşamışsın sende Allah yardım etsin hepimize
Hangi aşamadasın şimdi transfer mi bekliyorsunaminn canım allah hayırlısını versın.
dondurulmus embrıyolarım var transfer olcam bu ay. yarın kontrol var rahım kalınlasmasına gore transfer gunu soyleyecekHangi aşamadasın şimdi transfer mi bekliyorsun
Anladım hayırlasınolsun hakkınızda olumlu olur inşaşşah sonuçdondurulmus embrıyolarım var transfer olcam bu ay. yarın kontrol var rahım kalınlasmasına gore transfer gunu soyleyecek
Dun benim yumurta toplama oldu islem bitmesine 4-5 dk kala uyandım hoca hala islem yapiyo sesler duyuyorum kafami kaldirdim anestezi dr niye ben bayilmdim dedim adam guldu bi demkki uyanmisimaynen aynenn uyananlar yazsnben kesn sacma sapan konusurum ya
a bu arada yumurta kalıtesı ıcın arı sütü , zeytınyagında beklemıs 3 adet ıncır ye her gun gercekten farkedıyorAnladım hayırlasınolsun hakkınızda olumlu olur inşaşşah sonuç
Benim de 5. Gün embriyosu transfer edilecek ilk tüp bebek benim deBelki de ondandır kaçıncı denemen benim ilk denemem cok rahatım ama yaparım 10.gün dr bana 13.gün dedi de 5.gün embriyosu ne beklicem o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?