- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
Ben zaten pkos um düzensiz oluyo ama bazen normal oluyo onu beklemek istemediğimiz için ilaca başladık dün sabah bitti henüz başlamadı ama bş gidin eğer başlayacak gibiyse zaten ilaç başlamaz doktorunuzSeninki kaç gün gecikmişti belki gelir diye bekliyorum ilaçla düzeni bozmayayım dedim ama zaten bozuldu.
evet ondan kullaniyorum ayy gercekten mi cok heyecanlanadim yacanım ben söyliyim sana pazartesi yumurta toplama yapar. hangi iğneleri kullanıyorsun? göbekten cetrotide mi basladı
yaa ilaçları görünce ilk şok olmuştum hayırlı olsun inşallahKızlar 11 Kasım için gün belirledikbir torba ilaç iğneyle eve dönüyorum
Aynen canim bende şok oldum neyse sonu güzel olsun da inşallahyaa ilaçları görünce ilk şok olmuştum hayırlı olsun inşallah
hayırlı olsun şimdiden cnmKızlar 11 Kasım için gün belirledikbir torba ilaç iğneyle eve dönüyorum
Ben dün transfer oldum hangi ilaçları verdi size ben oksapar prolutex iğne bunlar estrofem prograf ve jel kullanıyormKızlar 11 Kasım için gün belirledikbir torba ilaç iğneyle eve dönüyorum
Üzülme canım. Lazım olan bi tane. Sağlam olsun yeterki.amh benim de cok düşük buna ragmen 5 yumurta oldu 5 i de döllendi. Senin amh kac?Kızlar bende adet oldum bugün yarın gidiyorum ve başlıyoruz nasipse tüp bebek tedavisine amh düşük olduğu için doktor normalde 10 15 yumurta topluyorum ama senden 5 6 olur dedi üzüldüm çok inşallah olanlar kaliteli çıkar
Transfer 11 kasımda mı?Kızlar 11 Kasım için gün belirledikbir torba ilaç iğneyle eve dönüyorum
Ben dün transfer oldum hangi ilaçları verdi size ben oksapar prolubeklemek cok heyecanlimi transferdrn sonrtex iğne bunlar estrofem prograf ve jel kullanıyorm
Vlla ben direk normal hayatıma döndüm bilmiyorum doğru mu yaptım kasmıyorum ameliyatlı değilim sonuçta ağrım da yok yormuyorm tabi kendimi normalde de yormam zaten[
beklemek cok.heyecanlimi transferden sonra nasil gidio
hayirlisi olsn ben su an yumurta toplama asamasini bile nasil atlaticam die dusunuyorum masallah rahatsin transfer olsam hersey belirti gibi gelir kafayi yerimVlla ben direk normal hayatıma döndüm bilmiyorum doğru mu yaptım kasmıyorum ameliyatlı değilim sonuçta ağrım da yok yormuyorm tabi kendimi normalde de yormam zatenpek bi heyecanım yok sanki gidip hastaneden bi testin sonucunu öğrencek gibiyim karnıma bişe koyamamışlar gibi
Valla iyi mi kötü mü yapıyorum onu da bilmiyorum 10 gün sonrq görcemhayirlisi olsn ben su an yumurta toplama asamasini bile nasil atlaticam die dusunuyorum masallah rahatsin transfer olsam hersey belirti gibi gelir kafayi yerim
ilk denemen mi yoksa tecrubeden mi bu rahatlikValla iyi mi kötü mü yapıyorum onu da bilmiyorum 10 gün sonrq görcemdr 2 güm dikkat et istediğini ye ic ‘hoplama zıplama’ sadece dedi uzanıyorum eğiliyorm bakalm kısmet yicek ekmeği varsa Allah nasip eder inşallah sizde baana sorarsanz rahat olmak en iyisi bu durumlarda sanırım olursa olur olmazsa çay demleriz
orasi oyle tabi nasip ama iste insan ister istemes kasıo dusunuo arastirio dunden beri yumurta toplama islemini arastiriyorum bide narkoz hic yemedim yani basima gelmedi hic byle syler kan vermeye korkan ben simdi ignelerle ugrasiom narkozdan uyanirken sacmalamktan cok korkuyorum uyananana kadar kimseyi yanima almyin dicem ciddi ciddi yaValla iyi mi kötü mü yapıyorum onu da bilmiyorum 10 gün sonrq görcemdr 2 güm dikkat et istediğini ye ic ‘hoplama zıplama’ sadece dedi uzanıyorum eğiliyorm bakalm kısmet yicek ekmeği varsa Allah nasip eder inşallah sizde baana sorarsanz rahat olmak en iyisi bu durumlarda sanırım olursa olur olmazsa çay demleriz
Canım umut oldun bana sen hangi aşamadasın geçen sene 0,65 ti şimdi yeniden yaptırdım daha sonuç almadım diğer değerler normalÜzülme canım. Lazım olan bi tane. Sağlam olsun yeterki.amh benim de cok düşük buna ragmen 5 yumurta oldu 5 i de döllendi. Senin amh kac?
İlk denemem bende hala araştırıyorm giriyorum okuyorum size hak veriyorum tabiki toplama işleminden cıktım inanın dedim ki transferide anestezili yaptırsam mı acaba dünyanın en rahat operasyonu hic sacmalıcak falan bi durum yok zaten cok hafif veriyolar ayılıyosun direkorasi oyle tabi nasip ama iste insan ister istemes kasıo dusunuo arastirio dunden beri yumurta toplama islemini arastiriyorum bide narkoz hic yemedim yani basima gelmedi hic byle syler kan vermeye korkan ben simdi ignelerle ugrasiom narkozdan uyanirken sacmalamktan cok korkuyorum uyananana kadar kimseyi yanima almyin dicem ciddi ciddi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?