bende izmirdeyim. haklısın ılaçlar ıgneler oyle. bende bi sorun yok mesela ama saglam vucudumun da dengesı bozuluyo maalesef. olsun ınsallah sonu guzel olcak cumartesı tekrar kontrol sonra pzrtesi ya da salı toplancak bakalım ınsallah hayırlısı olur
teşekkür ederim çok sağolinşallah çok güzel yumurtaların olur ve sağlıklı embiryolara dönüşür,1 kerede Pozitif almanı dilerim..Hayırlısı demekten başka birşeyimiz yok
Devlet hastanesinde tedavi olmanın dezavantajları arasında bence. Ben günde 3 iğne yaptım kendime o yumurtalar gelişsin diye. Opu faciaydı çok zor geçmişti benim. Şimdi şansa bırakmış olmaları çok sinir bozucu ama yapacak hiç bişey yok.canim eylulde hemen hemen ayni zamanlarda transfer olmustuk hatirladim benim doktorum karar vermisti mesela 6 embryoyu 2 serli tupte dondurmayi cok sacma olmus senin 3 embryoyu ayni tupte dondurmak aslinda bunu doktorunun karismasi gerekirdi yazik o kadar emekler veriliyor
sıkma canını olan olmuş inşallah bu transferin tutar da sıkıntılarını unutursunDevlet hastanesinde tedavi olmanın dezavantajları arasında bence. Ben günde 3 iğne yaptım kendime o yumurtalar gelişsin diye. Opu faciaydı çok zor geçmişti benim. Şimdi şansa bırakmış olmaları çok sinir bozucu ama yapacak hiç bişey yok.
Canım nerdeyse 10 gün sürüyor iğneler ama tabi kişiden kişiye değişiyor iğne sayısı ben 10 güne yakın kullandım canım,inşallah herşey dilediğin gibi olurMerhaba bende ignelere basladim bugun 4. İgnemi vurucam pazartesi konrolum var ve ne asamalar olucak merak ediyorum.. ilk denemem
Amin insallah hepimizin istediği gibi olur .. 6 gun kullanip gidicem igne degisikligi olcakmi acaba yine gonalf devam mi ederCanım nerdeyse 10 gün sürüyor iğneler ama tabi kişiden kişiye değişiyor iğne sayısı ben 10 güne yakın kullandım canım,inşallah herşey dilediğin gibi olur
Gonalf devam eder ve eger yeterınce buyuduyse koruma ıgnesı verılır ama yeterınce buyumedıyse 2-3 gun daha kullanırsın sonra koruma ıgnesı verılıyor,onunda ıgnesı kucuk korkmayın ama sırıngalı olan tarzda:) sonrada catlatma ve koruma ıgnesı verılıcek,tabı bu benım yasadıklarım belkı sız daha kısa yada daha uzun bı surec yasarsınız bılmıyorum cunku yumurtalarınızın durumuna baglı:) sonrada zaten catlatma ıgnesını yapınca yanı en ıyı ıhtımal 6 gun sonra catlatma ıgnesını yapıcaksınız,36 saat ıcınde opu ya alıcaklar (yumurta toplama)Amin insallah hepimizin istediği gibi olur .. 6 gun kullanip gidicem igne degisikligi olcakmi acaba yine gonalf devam mi eder
Hayırlısı olur inşallah cok tesekkur ederim bilgiler içinGonalf devam eder ve eger yeterınce buyuduyse koruma ıgnesı verılır ama yeterınce buyumedıyse 2-3 gun daha kullanırsın sonra koruma ıgnesı verılıyor,onunda ıgnesı kucuk korkmayın ama sırıngalı olan tarzda:) sonrada catlatma ve koruma ıgnesı verılıcek,tabı bu benım yasadıklarım belkı sız daha kısa yada daha uzun bı surec yasarsınız bılmıyorum cunku yumurtalarınızın durumuna baglı:) sonrada zaten catlatma ıgnesını yapınca yanı en ıyı ıhtımal 6 gun sonra catlatma ıgnesını yapıcaksınız,36 saat ıcınde opu ya alıcaklar (yumurta toplama)
Çatlama.ignesi ağrılı oluyo diyolar doğru mu acabaGonalf devam eder ve eger yeterınce buyuduyse koruma ıgnesı verılır ama yeterınce buyumedıyse 2-3 gun daha kullanırsın sonra koruma ıgnesı verılıyor,onunda ıgnesı kucuk korkmayın ama sırıngalı olan tarzda:) sonrada catlatma ve koruma ıgnesı verılıcek,tabı bu benım yasadıklarım belkı sız daha kısa yada daha uzun bı surec yasarsınız bılmıyorum cunku yumurtalarınızın durumuna baglı:) sonrada zaten catlatma ıgnesını yapınca yanı en ıyı ıhtımal 6 gun sonra catlatma ıgnesını yapıcaksınız,36 saat ıcınde opu ya alıcaklar (yumurta toplama)
Sinirlenmekte çok haklısın canım. Umarım ilk transferinde hamile kalırsın ve bebeğini kucağına aldığında herşeyi unutursunAnkara Gatada tedavi oluyorum. Kadın Doğum doktorumdan çok memnunum. Ama embriyoloji bölümü fena halde sinirimi bozdu. Ben kalan 3 embriyoyu belki 3 transferde kullanmak isteyecektim. 4 embriyodan 1i kafaya göre atıldı zaten. Öyle sinirliyim ki dünden beri.
Merhaba nesli, ağustosta ben de hidroselpinks ameliyati oldum ve dün dondurulmuş transferim oldu, 8 kasım test gününü çok merak ediorumCanım bende polikistik over var ayrıca 7 ay önce hidroselfex nedeniyle sağ tupum bağlandı. 4 yıllık evliyim son iki yıldır bebiş düşünmeye baslamistik. 28 yaşındayım
Ayyyy kuzummm çok heyecanliiiii. Hayırlı haberlerini bekliyorum bitanem dualarım seninle haber et bizeMerhaba nesli, ağustosta ben de hidroselpinks ameliyati oldum ve dün dondurulmuş transferim oldu, 8 kasım test gününü çok merak ediorum
Benimde 6 Kasım da transferim olacak inşallah. Nasıldı ağrı falan oluyor mu kuzum.Merhaba nesli, ağustosta ben de hidroselpinks ameliyati oldum ve dün dondurulmuş transferim oldu, 8 kasım test gününü çok merak ediorum
Saol canım, insallahhhhh güzel haberlerle buluşalım, transfer işlemi max 5dk suruo zaten, hiç bi acı ağrı olmuo spekulum takılıp hafif bi açılma hissi o kadar, transferden sonra 3 saate yakın merkezde kaldım intralipid serum aldim bugün 1.günAyyyy kuzummm çok heyecanliiiii. Hayırlı haberlerini bekliyorum bitanem dualarım seninle haber et bizebol bol dinlen yorma kendini
Ahhh canım sağlıkla pozitifleri görelim inşallah, hidroselpinks nedeniyle boşa harcanan bir embriyom var, cokkk cokkk agladim, dilerim yeni bi yıkım olmaz bizim içinBenimde 6 Kasım da transferim olacak inşallah. Nasıldı ağrı falan oluyor mu kuzum.
Güzel düşün güzel olsun kuzum inşallah rabbim hayırla sonuclandirsinAhhh canım sağlıkla pozitifleri görelim inşallah, hidroselpinks nedeniyle boşa harcanan bir embriyom var, cokkk cokkk agladim, dilerim yeni bi yıkım olmaz bizim için
Canım öncelikle rabbim bebeğini bu sefer sana sımsıkı tutunması nasip etsin.bende 3gün önce aşılama oldum ama benimde rahim filmimde hidrospenk çıktı ona rağmen doktorum aşılama yapalım dedi hiç umudum yok çünkü 3 sene önce 1 düşüğüm var büyük bir ihtimal hidrospenk yüzünden olduğunu düşünüyorum buarada 12 senelik evliyim Allah'ım hepimizi evlat isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsinAhhh canım sağlıkla pozitifleri görelim inşallah, hidroselpinks nedeniyle boşa harcanan bir embriyom var, cokkk cokkk agladim, dilerim yeni bi yıkım olmaz bizim için
Ah canım hidroselpinksi bi an önce halletmemiz gerekio ne illet bisey malesef embriyonun tutunmasını engellio, Allahtan ümit kesilmez canım inşallah gerek kalmadan kucağına alırsın bebeğini, haber ver mutlaka olur muCanım öncelikle rabbim bebeğini bu sefer sana sımsıkı tutunması nasip etsin.bende 3gün önce aşılama oldum ama benimde rahim filmimde hidrospenk çıktı ona rağmen doktorum aşılama yapalım dedi hiç umudum yok çünkü 3 sene önce 1 düşüğüm var büyük bir ihtimal hidrospenk yüzünden olduğunu düşünüyorum buarada 12 senelik evliyim Allah'ım hepimizi evlat isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?