Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

insallah canım.Allah razı olsun inşallah sende sağlıklı bir şekilde pozitifi görürsün.haber veririm canım

Çatlama.ignesi ağrılı oluyo diyolar doğru mu acaba
Canım koruma ve catlatma ıgnesı gonalf den daha yakıcı bence ve daha etkılı,gonalf hıcbısey dıyosun yanı:) tabıkı bısey yapmıyor ama ıgne oldugunu anlıyosun bı halsızlık yorgunluk ve sıskınlık yapıyo

Hosgeldın canım benimkilerde donduruldu suan beklemedeyim 3-4 hafta sonra falan transfer olucam sanırım senin transferın ne zaman kısmetse :)
Hoşbulduk canım.adetimin 3.günü kontrole gidicem. Rahim durumuna göre tam taih söyler sanırım. Ama kasımın 11-12 si gibi transfer olur bence

Bende hidrosalpenks kurbanıyım...
Bir an önce ameliyat olmalısın canım...
Hidrosalpenks olduğu sürece hamile kalamayız normal yolla da olmaz tüp bebek tedavisi ile de...
Ben yandım siz yanmayın...
Bana doktor bile bile tüp bebek transferi yaptı...
En iyi embriyom o şekilde gitti...
Piskolojim de alt üst oldu tabi negatif ile sonuçlanınca...
Tabi o zamanlar bilmiyordum neyin ne olduğunu... lütfen arkadaşlar önce ameliyat olun sonra tedavi olun...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun işini layıkıyla yapan doktorlara karşılaştırsın inşallah.. ben doktor kurbanıyım..
Artık çok bilgili bir kurban...

Citacita dualarım seninle inşallah güzel sonuçlanır transferin bizede umut olursun..
Bende hidrosalpenks kurbanıyım eylül 2018 de ameliyat oldum...
Çok teşekkür ederimçok şükür sende kurtulmuşsun hidroselpinksten, benim de 1 embriyom boşu boşuna gitti, hayırlısı olsun hakkımızda, umut bitmez güçlü olcaz ve bizlerde anne olacağız inanıyorum

rabbim tez zamanda seninde kucağını doldursun inşallah.Aynen canım aşılamam tutmazsa zaten doktorum laparoskopiyle tüplerinin durumuna bakmam gerek dedi ona göre tedavine devam ederiz dedi.benimde maddi durumum şuan tüp bebek için yok zaten bekleyeceğim.Allahim hepimize Hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Selam kızlar bende yeni girdim aranıza benimde eylul de ilk transferım yapıldı 5.gun ıyı kalite tek embriyo maalesef kimyasal gebelik le sonuclandı ekimin 8. Hısteroskopıyle rahmime cızık attı doktorum donmus transferler ıcın ınsallah yarın gorusme ye gidecem doktorla donmus embriyolar transferden once hangi ılacları kullandınız acaba tekrar ıgnemı veriyorlar bilgisi olan paylasabılırse cok sevinirim biraz heyacanlıyımda

Geçen ay hidroselpinks nedeniyle benim de tüplerim alindi. Mayis ayında negatif tup bebek sebebinin hidroselpinks olduğu anlaşıldı, başka bir doktorlara görüşmedi tavsiye ediyorum
Kizlar o soylediginiz hidro tuplerde sivi birikmesimi? Kontrol sirasinda anlasilirmo? Oyle bisiy ola ola nasil transfer etmisler ben herdefasinda soruyorum acaba bende de varmi diye

Kizlae ben gecen ay opu oldum bu ay rahim dinlendirmedeydim ama dun oylesine bir test yaptim ikinci cizgi boyle hemen ama beyaz gibi cikti bugunde eczanede farkli marka aldim osa boyle cikti ikinci cizgi hemen cikiyor ama beyaz

Eklentiler

• IMG_20191028_204450.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 41
Canim sende mi bu ay transferdesin? Ay umarim birlikde pozitiv aliriz artik bunu hakk etdik ..

Normalde öyle yapılmalı zaten. Soran eden olmadan kafalarına göre iş yaptılar. Kalan 4 blast kalite embriyo vardı. 2-2 olarak dondurmaları gerekirdi. Ama doktorların umurunda olmamış.
Ya gercekten her kes oyle dondurulmuslarm olmasaydi kesinlikle baskasina giderdim diyorumda artik ulkefe doktor kalmadi ... hatirlarsan transfer hazrlklarnda bi hastayla karsilasmistjm ilk transferydi olaydan haberdar diyildi ne rahim kalinligi ne kac tane embrionu kaldigini kacinci gunun transfer olucagi falan simdi 3 aylk hamile ben didikliye didikliye duratak negativkerle bogusuyorum bi yerde salmak gerek qaliba ama doktorlar cok vurdum duymaz... surekli prolaktin ve tsh sorunu olan biri olarak bukec kan tahliline gerek yok dendi ben oyle bisiy soz konusu olamaz yaptirmak istiyorum dedim ve bi baktik dostinex biraktigim ay ki doktor kendisi soylemsti prolaktin tekrardan firlamis :) zaten tsh ilac iciyorum her sabah... progestoron bile ben burdan okuyupta siz degerlere bakipta ilac vermeliydiniz diyorum tamam bu sefer bakariz diyolar herkese para gozuyle bakmaktan bikmadilwr ya herkese adet gunune gore ilaclar islemler herkesin bunyesi farkli diye bakilmiyor...

Canim nasilsin? Ben nerdeyse bir yil once oldum histerrskopi ve bi kac kez sordum sivi birikimi varmidir diye sizce normal kontrolde anlasilirmo olsaydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…