Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Hangi yumurtanız daha iyi durumdaysa o taraftan daha fazla yumurta elde edilir,Mesela Benim sağ tarafta hiç yumurtam oluşmuyor,
benimde sağda az vardı solda daha çoktu. acaba dedım olmuyor mu bu anormal bir şey mi diye. solda benim de daha çok

benimde sağda az vardı solda daha çoktu. acaba dedım olmuyor mu bu anormal bir şey mi diye. solda benim de daha çok

Benim çikolata kistim sebebiyle, sağ taraftan operasyon geçirdiğim için sağdaki yumurtam hiç üretmiyor. Olsun Az olsun bizim olsun

Benim çikolata kistim sebebiyle, sağ taraftan operasyon geçirdiğim için sağdaki yumurtam hiç üretmiyor. Olsun Az olsun bizim olsun
hayırlısı olsun. kisti doktor soyluyor dımı muayene de goruyor. toplandı mı yumurtanız ? durumunuz ne su anda ?

Ama olur mu böyle ne kadar saçma !! O embriyoları elde etmek için biz ne acılara katlanıyoruz. Hangi merkez burası??

hayırlısı olsun. kisti doktor soyluyor dımı muayene de goruyor. toplandı mı yumurtanız ? durumunuz ne su anda ?

Evet muayenede görünüyor.Yumurtam 5 tane toplandı 2 si boş çıktı ve sadece 2 tanesi de 3. güne gitti. ikiside transfer edildi ancak negatif sonuçlandı.

Şu an sil baştan başlayacağım işlemler için güç topluyorum

Rabbim güç kuvvet versin sıkma canının her şey de bir hayır vardır. tup bebek yapmanızın sebebi neydi ne kaynaklı sorun vardı ozel degılse.

Rabbim güç kuvvet versin sıkma canının her şey de bir hayır vardır. tup bebek yapmanızın sebebi neydi ne kaynaklı sorun vardı ozel degılse.

İnşallah,Bu süreçte olan herkese gerçekten güç versin, İlaçlar iğneler değilde psikolojik olarak düzene girebilmek baya zaman alıyor. Bende Amh düşük ve Sağ tüpümü aldırdım,Sol tüp bazen açık bazen kapalı çıkıyor ve Eşimde de sperm sayısı iyi fakat hareketlilik yok, Yok yok anlayacağınız , Sizin sorununuz ne idi?

Merhabalar,
Ben de 16 Ekimde opu oldum. 14 yumurta toplandı, 9 u döllendi, ama 6 tane donduruldu. 3 ü 5. gün, 3 ü 6. günde donduruldu, 2 tanesi AA
Yaşım 42, çikolata kistim ve rahim dışına doğru büyüyen miyomum var
Adetimin 2. günü rahim içi kontrol olacak, uygun görürlerse transfer gerçekleşecek
Su gibi akıp giden bir süreç oldu, bundan sonrası da öyle olur umarım

imkansız değil hiçbir şey tüp bebek bir araç Allah istediği zaman her sey olur canım benım. bende bi sorun gozukmuyor esımde ınmemıs testıs war sperm sayısı hareketlılık morfoloji az çıktı . o yuzden denedik ilk denememiz. 30 yasındayım esım de 36. sizinde ilk denemeniz miydi ? nerede oturuyorsunuz ?

Tabi ki öyle ne imkansızlıklar oluyor,Önemli olan güçlü ve kararlı olmak,Ama ah şu denge bozan ilaçlar!!! Dilerim isteyen herkes bir an önce en azından bir evlat sahibi olur. Bende 32 yaşındayım ve eşimde 39 ilk denememizdi, Yılmadan devam edeceğiz başka çaremiz yok, Ben İstanbuldayım, Siz ?

Merhaba bende ignelere basladim bugun 4. İgnemi vurucam pazartesi konrolum var ve ne asamalar olucak merak ediyorum.. ilk denemem

bende izmirdeyim. haklısın ılaçlar ıgneler oyle. bende bi sorun yok mesela ama saglam vucudumun da dengesı bozuluyo maalesef. olsun ınsallah sonu guzel olcak cumartesı tekrar kontrol sonra pzrtesi ya da salı toplancak bakalım ınsallah hayırlısı olur

Ama olur mu böyle ne kadar saçma !! O embriyoları elde etmek için biz ne acılara katlanıyoruz. Hangi merkez burası??
Ankara Gatada tedavi oluyorum. Kadın Doğum doktorumdan çok memnunum. Ama embriyoloji bölümü fena halde sinirimi bozdu. Ben kalan 3 embriyoyu belki 3 transferde kullanmak isteyecektim. 4 embriyodan 1i kafaya göre atıldı zaten. Öyle sinirliyim ki dünden beri.

Merkezden aradılar 2 tane daha 6. Gün embriyosu dondurulmuş toplam 4 tane dondurulmuş oldu inşallah sonucu güzel olur hepimizin arkadaşlar 6 kasima çağırdılar 13. Günüm oluyor o gün
çok güzel maşallah .ınsallah sonu guzel olur. sizde sorun neydi acaba özel değilse yazar mısın bir de kaç yasındasın

çok güzel maşallah .ınsallah sonu guzel olur. sizde sorun neydi acaba özel değilse yazar mısın bir de kaç yasındasın
Canım bende polikistik over var ayrıca 7 ay önce hidroselfex nedeniyle sağ tupum bağlandı. 4 yıllık evliyim son iki yıldır bebiş düşünmeye baslamistik. 28 yaşındayım

canim eylulde hemen hemen ayni zamanlarda transfer olmustuk hatirladim benim doktorum karar vermisti mesela 6 embryoyu 2 serli tupte dondurmayi cok sacma olmus senin 3 embryoyu ayni tupte dondurmak aslinda bunu doktorunun karismasi gerekirdi yazik o kadar emekler veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…