hangi calismadan bahsediyosun canim benim..is mi bebek calismasimi:44::44::44::44::44::44:
hhaahaaa çok güldüm cnm yaa bildiğimizde iştemi çalışıon dedim cnm benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi calismadan bahsediyosun canim benim..is mi bebek calismasimi:44::44::44::44::44::44:
hayır ultrasonla bizim doktor bakmıştı 20x21 mm idi o gün nöbetçi idim ama birgün önce evdeydim bilmiyorum
hhaahaaa çok güldüm cnm yaa bildiğimizde iştemi çalışıon dedim cnm benim
hangisini sordugunu anlayamadim eslemim
kizlar bebek isinede calisiyomusun diyolarda bende hangisini soruyosun diye anlamadim
canim aslinda bundan 8 ay önce calisiyodum 3 .ayda ki düsügümden sonra calismayi biraktim
cünkü benim hamileligim riskli oluyo sürekli evde yatman gerekecek oy yüzden yine hamilelik düsündügüm icin calismamaya karar verdim
rochak yarın yaparsan test bizde haber ver
tamam canım inşallah haberi olur dua et
selam bende kasım ayında anne olma hayalleriyle yaşayan biriyim...benim hikayem ise şöyle 24 ağustosta hamile olduğumu öğrendim öğrendikten 2gün sonra düşürmeye başladım sebebsizce......doktor 2 ay sonra düşünmem gerektiğini söyledi kısmetse bu 8 kasımdan sonra bende düşünmeye başladım 10 aralıkta regli olmama ümidiyle...
allah herkesin gönlüne göre versin inşallah....
hoş geldin cnm allah sanada sağlıklı bi evlat nasip etsin en yakın zamanda yaş kaç nekadarlık evlisin:44::44:
kızlar hala güzel haberler yok mu kimseden hu huuu...
topik eskisi gibi değil canım benim bugünü saymazsak şafak 3 senin kaç
dün burdaydim pureipekimde sizler geceleri burda yoksunuzki oyüzden karsilasamiyoruz
bu günde misafirlerim vardi yeni gittiler..
simdide kalan enkazi toparlayacagim
iki saat sonra ne ancak gelirim
Allahım nolur şu kızçeye güzel haber vermeyi bu ay sonu bana nasip et .. Amiinnnnnnnnnnnnnn ..
bak kendim için değil sırf senin için istiyorumm, yalanın da böylesi dermişimmmm
kızlar hala güzel haberler yok mu kimseden hu huuu...
valla kızlar en güzel haberlerinizi bekliyorum.bu arada benim bat hala geçmeye devam ediyor tam 10 gündeyim hala ne gelen var ne giden çook heycanlıyım ama umutlanmaktan da korkuyorum.güzel haberler vermeyi ve duymayı bekliyorum bakıcaz nasip
valla kızlar en güzel haberlerinizi bekliyorum.bu arada benim bat hala geçmeye devam ediyor tam 10 gündeyim hala ne gelen var ne giden çook heycanlıyım ama umutlanmaktan da korkuyorum.güzel haberler vermeyi ve duymayı bekliyorum bakıcaz nasip
walla seni bu sabırdan dolayı candan kutluyorum, hayırlısı olsun hakkında inşallah gönlüne göre neticelenir :)
canim idrar testidemi yapmadin daha:26::26::26: