bakın limonumaaa
ayy pek tatlıymışşşlimonunnnbenimde hint bülbüllerim varrr2 tane 4 tane yavrusu vardı onları gönderdim sattım yani bi kafeste yaşamıolar büyüyünc yavrular kavga ediolar ayrı kafeste de bir sürü kafes oluyo bende mecbur sattım şimdi yumurtaya oturuyolar yakında çıkar yavruları sende mi 2 tane var
evet biri limon biri zeytin limon erkek zeytin dişi 5 tane yumurtladı maşallahkuluçkada şimdi birde bunlar küçük kuş gibi değil mesela yumurtalara bakalım dedik dolu mu boş mu diye yaklaştırmadı yanına ısırıyordu nerdeyse kafa atıyor dişi
ayyy dövücek sizi nerdeysem bizimkilerde yumurtaya baksak bilem nasıl bağırıyolar kızıolar kaç gün oturuyomuş kuluçkayaa
komşumda da vardı deliler 20 gün gezmeye gittiler kuşda açlıkdan ölmüş bide yalnızlıktan sıkılmışta ondan öldü diolar bi sinir oldum bi sinir oldumm sorma çok üzüldüm kuşaa
Kızlar gebe kalmak istiyorum. İzmirde tavsiye edebileceğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı ismi verip paylaşırsanız sevinirim...
Kızlar gebe kalmak istiyorum. İzmirde tavsiye edebileceğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı ismi verip paylaşırsanız sevinirim...
kızlar gebe kalmak istiyorum. Izmirde tavsiye edebileceğiniz iyi bir kadın doğum uzmanı ismi verip paylaşırsanız sevinirim...
cnm izmir de şebnem tandoğan iyi diye duydum. Bi google dan araştır istersen... Bir de sadık diye bi dr. Vardı ama soy ismini hatırlayamadım şimdi.kuzenim gidiyodu ona. Onunda 7 yıl olmamıştı.sonra tedavi oldu. Rabbim verdi işte......
ayy bırakılır mı kuş 20 gün yaaa yazık yaa o da can biz bile öyle uzun gezmeye gittiğimiz zaman 4 5 kap yem 4 kapta su koyup gittik 20 gün ne demek yaa çok üzüldüm şimdi hee çok da kızdım komşuna21 gün kuluçkada kalıyorlar ilk yavrunun çıkmasına 10 gün kaldı hepside dolu dişi yem yerken gizlice baktık aman duymasın
aynen cnm bizde senelik izinimiz de 5gün kv.demlere gittik kalmaya elimizde kafesle gidip geldik yeminle otobüslerde yinede yanımda götürdüm annelere gittik 5 gün oraya da götürdüm istenbula giderken annemlere bıraktık hiç evde bırakmadım 2 gün bile kalmaya gitsek biyere eşim işten çıkıp kuşlara bakar öyle gelir anneme veya kvdeme vicdansızlar bırakmışlar işte bilseydim alır ben bakardım ben yanlarında götürdüler sanmıştım sinir oldum bide kapının önüne koymuşlar kafesi bende markete gidiodum içinde gördüm kuşu aynı seninkinden sultan papağanıydı içim acıdı yeminle
oyy anane oluyon yani hee anne olamadan benimkiler 2 ayda bir yumurtluolar şimdiye 10 tane yavrusu oldu ama yavrularını satıyom bende mecbur istemiolar dövüyola yavruları tüylerini koparıyolar
ayyy yazıııkkk kapının önüne konulur mu yaa ben küçükken muhabbet kuşum vardı nasıl seviyordu benii sonra öldü anneannem gömmüştü bahçeye ayy öyle koyulur mu yazık yaa o da can mesela şimdi yumurtladı ya dişinin proteine ihtiyacı var hergün ona yumurta maması yapıyorum o kadar uğraşıyorum hergün temizliyorum kafeslerini tabi ben temizliyorum onlar pisletiyor o ayrıevet yaa yavrularla durmuyorlarmış galiba
kız şimdi ben diycektim yumurta maması yap die bende az önce koydum yumurtayı haşlanıo bende yapcam ben çok seviyorum ama elleyemiorum nedense zaten bizimkiler ele gelmio çok korkaklar kafesten çıkmıolar eşim temizlio kafeslerini ben elleyemediğim için
bizim ki çıkmazsa kafayı yer heralde alıştırdık biz onu hep dışardaydı uyuyana kadar şimdi diyorum kız kuluçkada sen dışarda gez olur mu öyle şey gir diyorum karının yanına giriyor hemen
bizimkilerin cinsi böyle bunlar kafesin dışına çıkmıo çok korkuyolar kafesin yanına yaklaşınca bile hemen bağırmaya başlıolarr ben gibi korkaklar bunlarda
benim profilime gir bak oraya koydum albüme o erkek olanı dişi yuvada çıksın onuda çekerim
heee bunlardanda vardı aldığımız yerde çok küçük kız bunlar 3 tane çıkar heralde bizim limondan ama bunlarında gaga renkleri çok güzel
evet çok küçükler hele bide yavruları ilk çıktığında görsen çok küçük oluyolar
evet gagları çok güzel bide bunlar yuva örüyolar çok güzel ipleri var bunların koyuyosun onları tek tek alıyolar yuvaya taşıyıp örüyolar pamuk koyuyoruz yumurtaların üstünü kapatıolar bi görsün o kadar zevkli oluyo ki bunları izlemek dişimde bembayaz pamuk gibi çıksa bi onuda çekecemde çıkmıo yuvadan
kızlar bana bilgi verebilcek olan varmı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?